Zakład Karny ogłasza przetarg
- Adres: 49-300 Brzeg, ul. Chrobrego 29
- Województwo: opolskie
- Telefon/fax: tel. 077 4162011 , fax. 077 4162287
- Data zamieszczenia: 2013-07-02
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
ul. Chrobrego 29 29
49-300 Brzeg, woj. opolskie
tel. 077 4162011, fax. 077 4162287
REGON: 00032019900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zaopatrzenie Zakładu Karnego w Brzegu w artykuły żywnościowe - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest Zaopatrzenie Zakładu Karnego w Brzegu w artykuły żywnościowe Grupa I - MIĘSA WIEPRZOWE I DROBIOWE 1. Boczek surowy wędzony (kod CPV 15131200-7); ilość: 600 kg 2. Żeberka wędzone paski (kod CPV 15131200-7); ilość: 1 500 kg 3. Kaszanka (kod CPV 15131134-3); ilość: 2 000 kg 4. Kurczak świeży (kod CPV 15112130-6); ilość: 5 000 kg 5. Filet z kurczaka (kod CPV 15112100-7); ilość: 200 kg 6. Filet z indyka (kod CPV 15112100-7); ilość: 200 kg 7. Mięso mielone wieprzowe nieprzetworzone (kod CPV 15113000-3); ilość: 3 200 kg 8. Łopatka wieprzowa b/k (kod CPV 15113000-3); ilość: 4 000 kg 9. Karczek wieprzowy b/k (kod CPV 15111100-0); ilość: 100 kg 10. Mięso gulaszowe wołowe (kod CPV 15111000-9); ilość: 1 200 kg 11. Wątroba wieprzowa (kod CPV 15114000-0); ilość: 1 200 kg Grupa II- WĘDLINY WIEPRZOWE 1. Kiełbasa śląska (kod CPV 15131130-5); ilość: 2 000 kg 2. Kiełbasa toruńska (kod CPV 15131130-5); ilość: 1 300 kg 3. Kiełbasa zwyczajna (kod CPV 15131130-5); ilość: 2 500 kg 4. Kiełbasa biała parzona (kod CPV 15131130-5); ilość: 400 kg 5. Szynka mielona wieprzowa (kod CPV 15131130-5); ilość: 2 000 kg 6. Lunch meat (kod CPV 15131130-5); ilość: 1 400 kg 7. Mortadela (kod CPV 15131130-5); ilość: 1 000 kg 8. Pieczeń rzymska (kod CPV 15131130-5); ilość: 1 200 kg 9. Kiełbasa podwawelska (kod CPV 15131130-5); ilość: 1 500 kg 10. Pasztetowa (kod CPV 15131310-1); ilość: 1 700 kg Grupa III- WĘDLINY DROBIOWE 1. Mortadela drobiowa (kod CPV 15131135-0); ilość: 1 500 kg 2. Pieczeń drobiowa (kod CPV 15131135-0); ilość: 800 kg 3. Serdelki drobiowe (kod CPV 15131135-0); ilość: 2 500 kg 4. Szynka drobiowa (kod CPV 15131135-0); ilość: 700 kg 5. Baleron drobiowy (kod CPV 15131135-0); ilość: 100 kg 6. Blok z indyka (kod CPV 15131135-0); ilość: 2 500 kg 7. Kiełbasa senatorska drobiowa (kod CPV 15131135-0); ilość: 1 000 kg 8. Kiełbasa śląska drobiowa (kod CPV 15131135-0); ilość: 600 kg 9. Mielonka drobiowa (kod CPV 15131135-0); ilość: 1 500 kg 10. Polędwica drobiowa (kod CPV 15131135-0); ilość: 500 kg 11. Salceson drobiowy (kod CPV 15131135-0); ilość: 100 kg 12. Rolada drobiowa (kod CPV 15131135-0); ilość: 800 kg Grupa IV- PRZYPRAWY 1. Liść laurowy w opakowaniach zbiorczych do1kg; (kod CPV 15870000-7); ilość: 10 kg 2. Sól spożywcza drobnoziarnista w opakowaniach 1kg; (kod CPV 15872400-5); ilość: 1 000 kg 3. Herbata granulowana w opak. 100 g; (kod CPV 15870000-7); ilość: 100 kg 4. Cynamon w opakowaniach do 5g; (kod CPV 15870000-7); ilość: 5 kg 5. Pieprz czarny mielony w opakowaniach zbiorczych do 1kg; (kod CPV 15872100-2); ilość: 40 kg 6. Przyprawa w płynie typu maggi o pojemn. 0,9-1 litr; (kod CPV 15871000-4); ilość: 1 100 L 7. Przyprawa jarzynowa mielona w opakowaniach do 1kg; (kod CPV 15871000-4); ilość: 700 kg 8. Bulion warzywny w opakowaniu do 1kg; (kod CPV 15891500-5); ilość: 400 kg 9. Majeranek suszony w opakowaniach 8g; (kod CPV 15870000-7); ilość: 5 kg 10. Koper suszony w opakowaniach do 1kg; (kod CPV 15870000-7); ilość: 10 kg Wyżej wymienione ilości zamawianych artykułów (grupa I - IV) są ilościami maksymalnymi. Zamawiający zastrzega możliwość wykonania zamówienia w ilościach mniejszych niż maksymalne. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151312007
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną