Przetargi.pl
Zaopatrzenie Zakładu Karnego w Brzegu w mięsa i wędliny

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 49-300 Brzeg, ul. Chrobrego 29
  • Województwo: opolskie
  • Telefon/fax: tel. 077 4162011 , fax. 077 4162287
  • Data zamieszczenia: 2011-09-28
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. Chrobrego 29 29
    49-300 Brzeg, woj. opolskie
    tel. 077 4162011, fax. 077 4162287
    REGON: 00032019900000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zaopatrzenie Zakładu Karnego w Brzegu w mięsa i wędliny
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Grupa I - mięsa 1. Boczek surowy wędzony; Ilość: 906 kg 2. Żeberka wędzone paski; Ilość: 1 600 kg 3. Kaszanka; Ilość: 1 667 kg 4. Kurczak świeży; Ilość: 5 388 kg 5. Mięso mielone wieprzowe nieprzetworzone; Ilość: 3 243 kg 6. Łopatka wieprzowa b/k; Ilość: 4 435 kg 7. Karczek wieprzowy b/k; Ilość: 157 kg 8. Łopatka wołowa ekstra b/k; Ilość: 1 176 kg 9. Wątroba wieprzowa; Ilość: 1 237 kg Grupa II - wędliny wieprzowe 1. Kiełbasa śląska; Ilość: 2 047 kg 2. Kiełbasa toruńska; Ilość: 1 580 kg 3. Kiełbasa zwyczajna; Ilość: 2 129 kg 4. Kiełbasa biała parzona; Ilość: 710 kg 5. Szynka mielona wieprzowa; Ilość: 2 331 kg 6. Lunch meat; Ilość: 1 730 kg 7. Mortadela; Ilość: 776 kg 8. Pieczeń rzymska; Ilość: 1 415 kg 9. Kiełbasa podwawelska; Ilość: 1 661 kg 10. Pasztetowa; Ilość: 1 152 kg Grupa III - wędliny drobiowe 1. Mortadela drobiowa; Ilość 4 600 kg 2. Pieczeń drobiowa; Ilość 1 260 kg 3. Serdelki drobiowe; Ilość 1 790 kg 4. Szynka drobiowa; Ilość 713 kg 5. Baleron drobiowy; Ilość 119 kg 6. Blok z indyka; Ilość 2 308 kg 7. Kiełbasa senatorska drobiowa; Ilość 654 kg 8. Kiełbasa śląska drobiowa; Ilość 760 kg 9. Mielonka drobiowa; Ilość 1 542 kg 10. Parówki drobiowe; Ilość 805 kg 11. Polędwica drobiowa; Ilość 513 kg 12. Salceson drobiowy; Ilość 781 kg 13. Rolada drobiowa; Ilość 1 250 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151312007
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach