Grodzki Urząd Pracy w Krakowie ogłasza przetarg
- Adres: 31-752 Kraków, ul. Wąwozowa 34
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 012 6855060 , fax. 012 6451270
- Data zamieszczenia: 2013-03-08
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Grodzki Urząd Pracy w Krakowie
ul. Wąwozowa 34 34
31-752 Kraków, woj. małopolskie
tel. 012 6855060, fax. 012 6451270
REGON: 35712492600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.gupkrakow.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zamówienie Nr: OZ-JW-271-54/4/I/2013/Szkol./Gr./EFS/ z dnia 21.02.2013 r. Przeprowadzenie szkolenia pod nazwą: Organizacja usług cateringowych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest: Przeprowadzenie 65 godzinnego szkolenia kompleksowego od podstaw w zakresie opanowania przez uczestników szkolenia wiedzy i umiejętności w zakresie przygotowania do wykonywania usług cateringowych z przygotowaniem potraw, dekoracją potraw i stołów dla łącznej liczby 5 osób bezrobotnych w jednej grupie szkoleniowej w II kwartale 2013 r. pod nazwą: ORGANIZACJA USŁUG CATERINGOWYCH. 2. Zakres szkolenia: przygotowanie uczestników szkolenia do pracy w cateringu oraz przygotowanie do samodzielnego tworzenia i wzbogacania własnej koncepcji przygotowywanych potraw i ich dekoracji. 3. Kompleksowy 65 godzinny program szkolenia /godziny dydaktyczne/ powinien być opracowany zgodnie z wymogami określonymi w Rozporządzeniu Ministra Edukacji Narodowej z dnia 11 stycznia 2012 r. w sprawie kształcenia ustawicznego w formach pozaszkolnych (tekst jednolity: Dz.U.2012.186) oraz wykorzystywać standardy kwalifikacji zawodowych i modułowe programy szkoleń zawodowych dostępne w bazach danych prowadzonych przez Ministra Pracy i Polityki Społecznej i powinien zawierać tematykę niezbędną w celu prawidłowego kompleksowego przygotowania do wykonywania usług cateringowych i składać się z zajęć teoretycznych i praktycznych i zostać uszczegółowiony według poniższego schematu: - zajęcia teoretyczne - 10 godzin w tym m.in. : działalność usługowa firmy cateringowej, zagadnienia organizacji pracy, BHP w zawodzie, wizerunek organizatora usług cateringowych, zaopatrzenie i magazynowanie w gastronomii, prowadzenie dokumentacji, - zajęcia praktyczne - - 90 godzin w tym m. in.: przygotowanie potraw, dekorowanie potraw i stołów. 4. Zamówienie jest współfinansowane ze środków Unii Europejskiej (EFS - Poddziałanie 6.1.3 POKL).. 5. Zamawiający dopuszcza możliwości powierzenia przez Wykonawcę wykonania części lub całości zamówienia Podwykonawcom. W Formularzu ofertowym stanowiącym Załącznik Nr 1 do SIWZ, Wykonawca poda wykaz części zamówienia, których wykonanie powierzy Podwykonawcom. 6. Miejsce realizacji zamówienia: Kraków. 7. Termin realizacji zamówienia: II kwartał 2013 r. - jeden miesiąc - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 803400009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 1 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: dokumenty lub certyfikaty związane z przedmiotem zamówienia
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.gupkrakow.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zam . nr OZ-BK- 271- 181/27/II/2014/Szkol./Gr./EFS ORGANIZATOR USŁUG CATERINGOWYCH
Dodano: 2014-05-22 - Zamówienie Nr: OZ-JW-271-191/II/2013/Szkol./Gr./ z dnia 22.05.2013 r. Przeprowadzenie szkolenia pod nazwą: PIZZER
Dodano: 2013-05-29 - Zamówienie Nr: OZ-JW-271-131/8/II/2013/Szkol./Gr./EFS/ z dnia 16.04.2013 r. Przeprowadzenie szkolenia pod nazwą: Organizator usług cateringowych
Dodano: 2013-05-09 - Zamówienie Nr: OZ-JW-271-114/II/2013/Szkol./Gr./ z dnia 05.04.2013 r. Przeprowadzenie szkolenia pod nazwą: CATERING
Dodano: 2013-04-12 - Zamówienie Nr: OZ-JW-271-53/I/2013/Szkol./Gr./ z dnia 21.02.2013 r. Przeprowadzenie szkolenia pod nazwą: CATERING
Dodano: 2013-03-08 - Zam . nr OZ-AKO- 271- 255/III/2012/Szkol./Gr. FLORYSTA
Dodano: 2012-09-12 - Zakup usług przeprowadzenia zajęć dogoterapii dla uczniów Zespołu Szkół im Brata Alojzego Kosiby w Wieliczce
Dodano: 2012-08-16 - PROFESJONALNE ŚWIADCZENIE USŁUG CZYSTOŚCIOWYCH
Dodano: 2012-06-25 - Zakup usług przeprowadzenia zajęć rewalidacyjnych dla uczniów klas I-III szkoły podstawowej w Zespole Szkół im. Brata Alojzego Kosiby w Wieliczce
Dodano: 2012-06-04 - Zakup usług przeprowadzenia zajęć terapia przez sztukę - muzyka dla uczniów Zespołu Szkół im Brata Alojzego Kosiby w Wieliczce
Dodano: 2012-01-13