Grodzki Urząd Pracy w Krakowie ogłasza przetarg
- Adres: 31-752 Kraków, ul. Wąwozowa 34
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 012 6855060 , fax. 012 6451270
- Data zamieszczenia: 2013-05-29
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Grodzki Urząd Pracy w Krakowie
ul. Wąwozowa 34 34
31-752 Kraków, woj. małopolskie
tel. 012 6855060, fax. 012 6451270
REGON: 35712492600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.gupkrakow.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zamówienie Nr: OZ-JW-271-191/II/2013/Szkol./Gr./ z dnia 22.05.2013 r. Przeprowadzenie szkolenia pod nazwą: PIZZER - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Przedmiotem zamówienia jest: Przeprowadzenie 60 godzinnego szkolenia kompleksowego w zakresie przygotowania do wykonywania pracy pizzera przez uczestników szkolenia dla łącznej liczby 10 osób bezrobotnych w jednej grupie szkoleniowej w III kwartale 2013 r. pod nazwą: PIZZER. 2.Zakres szkolenia: kompleksowe przygotowanie do wykonywania pracy pizzera przez uczestników szkolenia. 3.Kompleksowy 60 godzinny program szkolenia powinien być opracowany zgodnie z wymogami określonymi w Rozporządzeniu Ministra Edukacji Narodowej z dnia 11 stycznia 2012 r. w sprawie kształcenia ustawicznego w formach pozaszkolnych (tekst jednolity: Dz.U.2012.186) oraz wykorzystywać standardy kwalifikacji zawodowych i modułowe programy szkoleń zawodowych dostępne w bazach danych prowadzonych przez Ministra Pracy i Polityki Społecznej i powinien zawierać tematykę niezbędną w celu prawidłowego kompleksowego przygotowania do wykonywania pracy pizzera i składać się z zajęć teoretycznych i praktycznych oraz zostać uszczegółowiony według poniższego schematu: -zajęcia teoretyczne w zakresie wykonywania pracy pizzera - 20 godzin w tym co najmniej: zagadnienia organizacji pracy pizzera, przepisy BHP, zasady usytuowania sprzętu kuchennego, produkty stosowane do wytwarzania pizzy, -zajęcia praktyczne w zakresie wyrobu pizzy - 40 godzin 4.Godzina dydaktyczna zajęć teoretycznych obejmuje 45 minut zajęć, godzina dydaktyczna zajęć praktycznych obejmuje 60 minut zajęć. 5.Zamówienie nie jest współfinansowane ze środków Unii Europejskiej. 6.Zamawiający dopuszcza możliwości powierzenia przez Wykonawcę wykonania części lub całości zamówienia Podwykonawcom. W Formularzu ofertowym stanowiącym Załącznik Nr 1 do SIWZ, Wykonawca poda wykaz części zamówienia, których wykonanie powierzy Podwykonawcom. -Miejsce realizacji zamówienia: Kraków. -Termin realizacji zamówienia: III kwartał 2013 r. - jeden miesiąc - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 803400009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 1 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: dokumenty lub certyfikaty związane z przedmiotem zamówienia
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.gupkrakow.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Zam . nr OZ-BK- 271- 181/27/II/2014/Szkol./Gr./EFS ORGANIZATOR USŁUG CATERINGOWYCH
Dodano: 2014-05-22 - Zamówienie Nr: OZ-JW-271-131/8/II/2013/Szkol./Gr./EFS/ z dnia 16.04.2013 r. Przeprowadzenie szkolenia pod nazwą: Organizator usług cateringowych
Dodano: 2013-05-09 - Zamówienie Nr: OZ-JW-271-114/II/2013/Szkol./Gr./ z dnia 05.04.2013 r. Przeprowadzenie szkolenia pod nazwą: CATERING
Dodano: 2013-04-12 - Zamówienie Nr: OZ-JW-271-54/4/I/2013/Szkol./Gr./EFS/ z dnia 21.02.2013 r. Przeprowadzenie szkolenia pod nazwą: Organizacja usług cateringowych
Dodano: 2013-03-08 - Zamówienie Nr: OZ-JW-271-53/I/2013/Szkol./Gr./ z dnia 21.02.2013 r. Przeprowadzenie szkolenia pod nazwą: CATERING
Dodano: 2013-03-08 - Zam . nr OZ-AKO- 271- 255/III/2012/Szkol./Gr. FLORYSTA
Dodano: 2012-09-12 - Zakup usług przeprowadzenia zajęć dogoterapii dla uczniów Zespołu Szkół im Brata Alojzego Kosiby w Wieliczce
Dodano: 2012-08-16 - PROFESJONALNE ŚWIADCZENIE USŁUG CZYSTOŚCIOWYCH
Dodano: 2012-06-25 - Zakup usług przeprowadzenia zajęć rewalidacyjnych dla uczniów klas I-III szkoły podstawowej w Zespole Szkół im. Brata Alojzego Kosiby w Wieliczce
Dodano: 2012-06-04 - Zakup usług przeprowadzenia zajęć terapia przez sztukę - muzyka dla uczniów Zespołu Szkół im Brata Alojzego Kosiby w Wieliczce
Dodano: 2012-01-13