Przetargi.pl
Zakup wyposażenia do pracowni gastronomicznej w Zespole Szkół Technicznych w Lesku

Zespół Szkół Technicznych ogłasza przetarg

  • Adres: 38-600 Lesko, al. Jana Pawła II 18 a
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 13 4696673 , fax. 13 4696673
  • Data zamieszczenia: 2013-04-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Technicznych
    al. Jana Pawła II 18 a 18 a
    38-600 Lesko, woj. podkarpackie
    tel. 13 4696673, fax. 13 4696673
    REGON: 18084049900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zst.lesko.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka oświatowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup wyposażenia do pracowni gastronomicznej w Zespole Szkół Technicznych w Lesku
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest zakup wyposażenia do pracowni gastronomicznej do Zespołu Szkół Technicznych w Lesku w ramach projektu pt: Podkarpacie stawia na zawodowców, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. Program Operacyjny Kapitał Ludzki Priorytet IX, Działanie 9.2. obejmująca: 1.Kuchnia gazowa czteropalnikowa z piekarnikiem elektryczny 2.Stanowiska roboczego na szafce otwartej 3.Podstawy pod stanowisko robocze 4.Stół ze zlewem jednokomorowym, półką wraz z baterią sztorcowową 5.Stół przyścienny z szafką 6.Stół przyścienny z półką 7.Stół przyściennego bez półki 8.Ława gazowa nastawna 9.Podstawa pod ławę grill 10.Stanowisko robocze na szafce otwartej 11.Płyta do smażenia - gładkiego, elektryczna nastawna 12.Stół przyścienny z szafką 13.Bemar jezdny 14.Stół odstawczy bez półki 15.Stół z basenem i półką , bateria z prysznicem 16.Okap przyścienny nad zmywarkę 17.Maszyna kapturowa do mycia naczyń 18.Ekspres ciśnieniowy do kawy z młynkiem- lira lub równoważny 19.Szafa mroźnicza biała 20.Szafa chłodnicza biała 21.Frytkownica elektryczna nastawna 22.Podstawa do frytkownicy nastawnej 23.Taboret grzewczy gazowy 24.Okap wentylacyjny centralny z filtrem przeciwtłuszczowy i oświetleniem 25. Wentylator dachowy 26.Mieszarka planetarna do ciast lekkich 27.Podstawa pod płytę bezpośredniego smażenia 28. Regał magazynowy półki pełne W ramach realizacji przedmiotu zamówienia: Sprzęt i urządzenia objęte niniejszym zamówieniem muszą być fabrycznie nowe (nieużywane), wolne od wad, kompletne, oryginalnie zapakowane, nie noszące śladów otwierania. Wymaga się dokonanie wizji lokalnej pomieszczeń w których będą instalowane urządzenia termin do uzgodnienia z zamawiającym. Cena powinna zawierać dowóz, montaż, przeszkolenie personelu oraz uruchomienie w przypadku, gdy tego wymaga dokumentacja techniczna, rozruch techniczny i technologiczny urządzeń w terminie uzgodnionym z Zamawiajacym . Okres gwarancji co najmniej 24 miesięcy od daty zamontowania w jednostce przez wykonawcę. Wykonawca zapewni w okresie pogwarancyjnym dostępność części zamiennych oraz pełny serwis przedmiotu umowy, przez okres 3 lat licząc od daty zakończenia okresu gwarancji. Wykonawca zobowiązany jest do usunięcia zgłoszonych usterek w terminie 24 godzin od zgłoszenia w okresie obowiązywania gwarancji a także podstawienia sprzętu zastępczego - w przypadku gdy sprzętu nie można naprawić na miejscu. Produkt oznakowany znakiem CE (bezpośrednio na sprzęcie elektrycznym a w przypadku braku takiej możliwości na jego opakowaniu, instrukcji obsługi lub świadectwie gwarancyjnym). Pełna dokumentacja w języku polskim: a)dokumentacja techniczno-ruchowa, b)instrukcja obsługi i bezpieczeństwa pracy. Oferowany sprzęt gastronomiczny i materiały muszą być wykonane i dopuszczone do obrotu oraz odpowiadać warunkom jakościowym zgodnie z obowiązującymi atestami i normami.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 391410002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający wymaga wniesienia wadium Ustala się wadium na wysokości : 2 000,00 (słownie:dwa tysiące złotych) Wykonawca wnosi wadium w wybranej przez siebie, wymienionej poniżej, formie: - w pieniądzu, przelewem na rachunek bankowy: PBS O/Lesko 48 8642 1012 2003 1213 1194 0004 z adnotacją: przetarg na wyposażenie pracowni gastronomicznej ZST w Lesku -w poręczeniach bankowych lub poręczeniach spółdzielczej kasy oszczędnościowo - kredytowej, z tym, że zobowiązanie kasy jest zobowiązaniem pieniężnym, -w gwarancjach bankowych, - w gwarancjach ubezpieczeniowych -w poręczeniach udzielanych przez podmioty, o których mowa w art. 6b ust. 5 pkt 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000 r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (Dz. U. z 2007 r. Nr 42, poz. 275) w terminie 2013-05-06 sposób przekazania: dołączyć do oferty

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zst.lesko.pl

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach