Przetargi.pl
Zakup wyposażenia do pracowni gastronomicznej w Zespołu Szkół Technicznych- doposażenie 2

Zespół Szkół Technicznych ogłasza przetarg

  • Adres: 38-600 Lesko, al. Jana Pawła II 18 a
  • Województwo: podkarpackie
  • Telefon/fax: tel. 13 4696673 , fax. 13 4696673
  • Data zamieszczenia: 2013-08-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Technicznych
    al. Jana Pawła II 18 a 18 a
    38-600 Lesko, woj. podkarpackie
    tel. 13 4696673, fax. 13 4696673
    REGON: 18084049900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zst.lesko.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka oświatowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup wyposażenia do pracowni gastronomicznej w Zespołu Szkół Technicznych- doposażenie 2
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest zakup wyposażenia do pracowni gastronomicznej Zespołu Szkół Technicznych - doposażenie 2 w ramach projektu pt: Podkarpacie stawia na zawodowców, współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. Program Operacyjny Kapitał Ludzki Priorytet IX, Działanie 9.2. obejmująca: Zakup : Kuchnia gazowa czteropalnikowa z piekarnikiem elektrycznym-800×700×900-szt.1, Piec konwekcyjno-parowy sterowany elektronicznie-750x829x820-szt. 1, Podstawy pod piec-740x550x677-szt.1, Automatyczny zmiękczacz do wody-225x435x475-szt.1, Stół chłodniczy 2-drzwiowy-1360x700x850-szt.3, Patelnia przechylna elektryczna-700x600x850-szt.1, Regał ociekowy perforowany-1100x700x1800-szt.2, Sprzęt i urządzenia objęte niniejszym zamówieniem muszą być fabrycznie nowymi (nieużywanymi), wolnymi od wad, kompletnymi, oryginalnie zapakowanymi, nie noszącymi śladów otwierania. Cena powinna zawierać dowóz, montaż, przeszkolenie personelu oraz uruchomienie w przypadku, gdy tego wymaga dokumentacja techniczna, rozruch techniczny i technologiczny urządzeń w terminie uzgodnionym z odbiorcą Okres gwarancji co najmniej 24 miesięcy od daty zamontowania w jednostce przez wykonawcę. Wykonawca zapewni w okresie pogwarancyjnym dostępność części zamiennych oraz pełny serwis przedmiotu umowy, przez okres 3 lat licząc od daty zakończenia okresu gwarancji. Wykonawca zobowiązany jest do usunięcia zgłoszonych usterek w terminie 24 godzin od zgłoszenia w okresie obowiązywania gwarancji a także podstawienia sprzętu zastępczego - w przypadku gdy sprzętu nie można naprawić na miejscu. Produkt oznakowany znakiem CE (bezpośrednio na sprzęcie elektrycznym a w przypadku braku takiej możliwości na jego opakowaniu, in-strukcji obsługi lub świadectwie gwarancyjnym). Pełna dokumentacja w języku polskim: a)dokumentacja techniczno-ruchowa, b)instrukcja obsługi i bezpieczeństwa pracy. Oferowany sprzęt gastronomiczny i materiały muszą być wykonane i dopuszczone do obrotu oraz odpowiadać warunkom jakościowym zgodnie z obowiązującymi atestami i normami.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 391410002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zst.lesko.pl

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach