Przetargi.pl
Zakup usługi gastronomicznej na zabezpieczenie studiów podyplomowych EMBA edycja 2022/2023 realizowanej na terenie Warszawy

Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte ogłasza przetarg

  • Adres: 81-127 Gdynia, Inżyniera Jana Śmidowicza, 69
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2022-10-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte
    Inżyniera Jana Śmidowicza, 69
    81-127 Gdynia, woj. pomorskie
    REGON: 190064136
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.amw.gdynia.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup usługi gastronomicznej na zabezpieczenie studiów podyplomowych EMBA edycja 2022/2023 realizowanej na terenie Warszawy
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Usługa gastronomiczna realizowana w promieniu max. 200 m od miejsca prowadzenia zajęć. Zajęcia będą prowadzone w siedzibie Poczty Polskiej S.A. - ul. Rodziny Hiszpańskich 8, 00-940 Warszawa w dniach 19/20.11.2022 r., 3/4.12.2022 r., 17/18.12.2022 r., 14/15.01.2023 r., 4/5.02.2023 r., 11/12.03.2023r.Wykonawca zobowiązany jest w każdym dniu zajęć do:• zapewnienia obiadu dla ok. 50 osób w formie lunchu, składającego się z zupy, drugiego dania, zestawu sałatek, napojów, ciasta, serwowanego w tracie dwudniowych zjazdów, w siedzibie Poczty Polskiej S.A. (ul. Rodziny Hiszpańskich 8, 00-940 Warszawa) lub jej okolicy jednak nie dalej niż w promieniu 200 m.;• zapewnienia przerwy kawowej z jednorazową zastawą dla ok. 50 osób składającej się mi-nimum z: butelkowana woda mineralna, kawa, herbata, mleko, cukier, drobne słone lub słodkie przekąski typu kruche ciasteczka, paluszki.Do oferty należy dołączyć jadłospis wraz z gramaturą posiłków po obróbce termicznej.Minimalna gramatura: zupy – 250 ml. danie mięsne – 150 g. ziemniaki, frytki – 120 g. surówki – 150 g. soki, woda – 250 ml. ciasta – 80 g. zakąski w zależności od rodzaju od 50 g do 80 g.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55300000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1) zdolności do występowania w obrocie gospodarczymOpis spełnienia warunku:Zamawiający odstępuje od opisu sposobu dokonywania oceny spełnienia warunków w tym zakresie. Zamawiający nie dokona oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu.2) uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej,o ile wynika to z odrębnych przepisówOpis spełnienia warunku:Zamawiający odstępuje od opisu sposobu dokonywania oceny spełnienia warunków w tym zakresie. Zamawiający nie dokona oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu.3) sytuacji ekonomicznej lub finansowejOpis spełnienia warunku:Zamawiający odstępuje od opisu sposobu dokonywania oceny spełnienia warunków w tym zakresie. Zamawiający nie dokona oceny spełnienia warunków udziału w postępowaniu.4) zdolności technicznej lub zawodowejOpis spełnienia warunku:a) Wykonawca musi wykazać się doświadczeniem (załącznik, 9) że w okresie ostat-nich 3 lat, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz, których usługi zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów określających, czy te usługi zo-stały wykonane należycie, przy czym dowodami, o których mowa, są referencje bądź inne dokumenty sporządzone przez podmiot, na rzecz, którego usługi zostały wyko-nane, a jeżeli wykonawca z przyczyn niezależnych od niego nie jest w stanie uzyskać tych dokumentów – oświadczenie wykonawcy;Za spełnienie tego warunku zamawiający uzna należyte wykonanie min 5 usług (konferencji i/lub szkoleń) w zakresie działalności gastronomicznej, w tym organizacji zewnętrznych cateringów na potrzeby konferencji i szkoleń dla co najmniej 200 osób.Ocena spełnienia warunków będzie dokonywana metodą 0-1, tj. spełnia/nie spełnia w oparciuo oświadczenia i dokumenty dołączone do oferty bądź po ich uzupełnieniu na wezwanie Zamawiającego.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2022-10-28

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach