Politechnika Gdańska ogłasza przetarg
- Adres: 80-233 Gdańsk, Narutowicza 11/12
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2024-03-01
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Politechnika Gdańska
Narutowicza 11/12
80-233 Gdańsk, woj. pomorskie
REGON: 000001620 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne usługi cateringowe i restauracyjne na potrzeby Biura Rektora Politechniki Gdańskiej - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie sukcesywnych usług cateringowych i restauracyjnych polegających na kompleksowej obsłudze różnego rodzaju spotkań, rozumiane jako przygotowanie potraw wraz z ich dostawą/podaniem, zapewnienie obsługi kelnerskiej i serwisu, Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa załączniki nr 6 do SWZ.2. Zamawiający zastrzega sobie prawo do niezrealizowania przedmiotu umowy w całym zakresietj. w ilościach podanych w poszczególnych pozycjach formularza rzeczowo-cenowego stanowiącego załącznik nr 2 do SWZ, jednak nie więcej niż 30 % wartości umowy.3. Kody wg klasyfikacji Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 55300000-3 usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków.4. Wykonawca zobowiązany jest zrealizować zamówienie na zasadach i warunkach opisanych we wzorze umowy stanowiącym Załącznik nr 4 do SWZ.5. Zamawiający nie wymaga osobistego wykonania przez wykonawcę kluczowych zadań. Wykonawca może powierzyć wykonanie części zamówienia podwykonawcy. W takim przypadku Zamawiający żąda wskazania przez wykonawcę, w ofercie, części zamówienia, których wykonanie zamierza powierzyć podwykonawcom, oraz podania nazw ewentualnych podwykonawców, jeżeli są już znani.6. W przypadku konieczności zwiększenia zakresu umowy, spowodowanego wzrostemzapotrzebowania, Zamawiający, po wykorzystaniu całej kwoty wynagrodzenia umownegoprzeznaczonego na realizację zamówienia podstawowego skorzysta z prawa opcji w wysokości do 50% zamówienia podstawowego.7. Przy realizacji umowy Wykonawca lub zgłoszony przez niego Podwykonawca będzie stalezatrudniał na podstawie stosunku pracy w wymiarze czasu pracy adekwatnym do powierzonych zadań osoby wykonujące czynności: przygotowywanie posiłków - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55300000-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługa na rzecz Uniwersytetu Gdańskiego polegająca na organizacji kolacji dla uczestników 30-tej jubileuszowej konferencji ERES 2024
Dodano: 2023-12-12 - Usługa żywienia w systemie zleconym na rok 2023
Dodano: 2023-07-13 - Zakup usługi gastronomicznej oraz hotelowej na zabezpieczenie konferencji Przestępczość Teleinformatyczna XXI realizowanej w dniach 5-7 czerwca 2023 r. na terenie Akademii Marynarki Wojennej.
Dodano: 2023-05-17 - Kompleksowa usługa prowadzenia żywienia wczasowiczów w Ośrodku wypoczynkowym Czarlina
Dodano: 2023-05-10 - Zakup usługi gastronomicznej oraz hotelowej na zabezpieczenie konferencji Przestępczość Teleinformatyczna XXI realizowanej w dniach 5-7 czerwca 2023 r. na terenie Akademii Marynarki Wojennej.
Dodano: 2023-04-14 - Usługa cateringowa dla uczestników XXVIII Balu Morskiego w dniu 18.02.2023 r.
Dodano: 2023-02-13 - Wykonanie kompleksowej usługi obejmującej wynajem dwóch sal oraz wyżywienie (obiad+dwa serwisy kawowe) podczas 58 szkoleń dla 1624 osób organizowanych przez PODR w Lubaniu na obszarze woj. pomorskiego
Dodano: 2022-11-16 - Zakup usługi gastronomicznej na zabezpieczenie studiów podyplomowych EMBA edycja 2022/2023 realizowanej na terenie Warszawy
Dodano: 2022-10-20 - Usługi restauracyjne w czasie konferencji ESWC
Dodano: 2022-09-20 - Usługi żywienia w systemie zleconym
Dodano: 2021-02-12