Przetargi.pl
Usługa gastronomiczna w czasie konferencji “Woman, Peace and Security in Professional Military Education”

Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte ogłasza przetarg

  • Adres: 81-127 Gdynia, Inżyniera Jana Śmidowicza, 69
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2024-06-17
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Akademia Marynarki Wojennej im. Bohaterów Westerplatte
    Inżyniera Jana Śmidowicza, 69
    81-127 Gdynia, woj. pomorskie
    REGON: 190064136
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.amw.gdynia.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa gastronomiczna w czasie konferencji “Woman, Peace and Security in Professional Military Education”
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Termin: 23-25 lipca 2024 r.Miejsce realizacji: Biblioteka Główna Akademii Marynarki Wojennej, Gdynia ul. Śmidowicza 69, wejście od ul. Grudzieńskiego. Liczba uczestników: 50 osób. Zakres w każdym dniu:3 lipca 2024 r. - Kawa, herbata i woda na rozpoczęcie - 2 przerwy kawowe (kawa, herbata, woda, ciastka lub ciasto co najmniej 2 rodzaje)- Lunch w formie bufetu, zupa, dane główne, sok lub woda. Danie główne ma się składać z co najmniej dwóch opcji, jednej mięsnej i jednej bezmięsnej (mogą być ryby), dodatki w formie warzyw gotowanych oraz surówek oraz ziemniaki gotowane lub pieczone lub ryż. 24 lipca 2024 r.- Kawa, herbata i woda na rozpoczęcie - 1 przerwa kawowa przed południem (kawa, herbata, woda, ciastka lub ciasto co najmniej 2 rodzaje)25 lipca 2024r. - Kawa, herbata i woda na rozpoczęcie - 1 przerwa kawowa przed południem (kawa, herbata, woda, ciastka lub ciasto co najmniej 2 rodzaje)- Lunch w formie bufetu, zupa, dane główne, sok lub woda. Danie główne ma się składać z co najmniej dwóch opcji, jednej mięsnej i jednej bezmięsnej (mogą być ryby), dodatki w formie warzyw gotowanych oraz surówek oraz ziemniaki gotowane lub pieczone lub ryż.Dodatkowo:W ramach usługi mają być dostarczone stoły barowe wraz z obrusami w ilości minimum 15 szt. Wyżywienie w czasie lunchu podane w formie bufetu w podgrzewaczach (organizator zapewni stoły w odpowiedniej ilości do rozstawienia sprzętu niezbędnego do serowania posiłku. Wykonawca dostarcza obrusy do przykrycia stołów bufetowych a także sztućce, zastawę porcelanową (wykluczona jest zastawa papierowa, plastikowa czy styropianowa), szklanki oraz serwetki jednorazowe. Wykonawca w ramach przerw kawowych dostarcza odpowiednie urządzenia podtrzymujące temperaturę kawa, herbaty lub wody niezbędnej do ich zaparzenia, z wyłączeniem zwykłych czajników elektrycznych, a także porcelanowe filiżanki raz ze spodeczkami (wykluczona jest zastawa papierowa, plastikowa czy styropianowa), woda może być w butelkach, jeśli będą w dzbankach Wykonawca dostarcza także szklanki, a także łyżeczki i serwetki jednorazowe. Po każdej przerwie kawowej Wykonawca zobowiązany jest do sprzątnięcia brudnych, użytych naczyń i przygotowania ich na następną przerwę lub następny dzień.Termin: 24 lipca 2024 r. w godzinach mięcha 13:00 a 14:00 (dokładna godzina przybycia gości ustalona będzie w terminie późniejszym z wybranym Wykonawcą)Miejsce realizacji: Gdańsk stare miasto, lokal znajdujący się w odległości nie większej niż 15 min (ok 1 km) spacerem od Zielonej Bramy. Liczba uczestników: 50 osób. Zakres:Restauracja dysponująca salą mogącą przyjąć ok 70 osób, najlepiej przy jednym, jednak nie więcej niż 3 dużych stołach. Preferowana lokalizacja w granicach starego miasta w Gdańsku Głównym. Obiad składający się z przystawki i dwóch dań oraz wody lub soku podanego w dzbankach ustawionych na stołach. Goście powinni być powitani miejscowym tradycyjnym trunkiem lub napojem. Dania podawane na zastawie związane z tradycyjną kuchnia Gdańska i regionu, najlepiej inspirowane książką Kuchnia Gdańska autorstwa Aleksandry Kucharskiej i Katarzyny Fiszer. Propozycja menu musi zawierać wybór dań mięsnych i bezmięsnych. Zamawiający określi odpowiednio wcześniej liczbę osób oraz ilość dań mięsnych i bezmięsnych. Termin zostanie uzgodniony z Wykonawcą.Termin: 23 lipca 2024 r. w godzinach mięcha 18:30 – 23:00Miejsce realizacji: Gdynia, lokal znajdujący się w odległości nie większej niż 15 min (ok 1 - 1,5 km) spacerem od miejsca zakwaterowania uczestników (hotel Mercure Gdynia Centrum, ul. Armii Krajowej 22). Liczba uczestników: od 50 osób. Zakres:Lokal dysponujący salą mogącą przyjąć ok 70 osób, najlepiej przy jednym, jednak nie więcej niż 3 dużych stołach, lub przy stołach okrągłych na max 10 osób. Preferowana lokalizacja w Centrum Gdyni w okolicach Skweru Kościuszki oraz Bulwaru Nadmorskiego. Na wejście – przywitanie gości podany powitalny kieliszek Prosecco, wina lub miejscowego trunku. Kolacja składająca się z przystawki i dwóch dań serwowanych, bufetu co najmniej 3 przystawek ciepłych i co najmniej 5 przystawek zimnych oraz bufetu słodkiego z wyborem co najmniej 3 rodzajów deserów. Dodatkowo openbar zarówno w zakresie napojów bezalkoholowych, kawy, herbaty, wody, napojów gazowanych i niegazowanych, jak i napojów alkoholowych (max 3 rodzaje).Lokal ma zapewnić możliwość przywitania gości przez organizatorów z wykorzystaniem sprzętu nagłaśniającego (głośnik, mikrofon) oraz miejsce przygotowane do występu artystycznego – wokalnego w czasie trwania kolacji (ok 2 godzin).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55300000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 4) zdolności technicznej lub zawodowejOpis spełnienia warunku:a) Wykonawca musi wykazać się doświadczeniem (załącznik 13), że w okresie ostatnich 3 lat, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okre-sie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz, których usługi zostały wykonane, oraz załączeniem dowodów określają-cych, czy te usługi zostały wykonane należycie, przy czym dowodami, o których mowa, są referencje bądź inne dokumenty sporządzone przez podmiot, na rzecz, którego usługi zostały wykonane, a jeżeli wykonawca z przyczyn niezależnych od niego nie jest w stanie uzyskać tych dokumentów – oświadczenie wykonawcy;Za spełnienie tego warunku zamawiający uzna należyte wykonanie 2 usług w zakresie działalności gastronomicznej, w tym organizacji zewnętrznych imprez dla co najmniej 50 osób każda (dotyczy wszystkich części).
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2024-06-25

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach