Przetargi.pl
Zakup i dostawę produktów garmażeryjnych

Szkoła Podstawowa Nr 211 z Oddziałami Integracyjnymi im. Janusza Korczaka ogłasza przetarg

  • Adres: 00-029 Warszawa, ul. Nowy Świat 21A
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 22 826 17 47 , fax. 22 826 17 47
  • Data zamieszczenia: 2011-12-22
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa Nr 211 z Oddziałami Integracyjnymi im. Janusza Korczaka
    ul. Nowy Świat 21A 21A
    00-029 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 22 826 17 47, fax. 22 826 17 47
    REGON: 01020667900000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup i dostawę produktów garmażeryjnych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Lp. Nazwa produktu spożywczego Jednostka miary Ilość 1 2 3 4 1 KLUSKI LENIWE mąka pszenna 40%, mąka ziemniaczana 10%, ser biały 30%, ziemniaki, jaja, cukier przyprawy 20% kg 350 2 KLUSKI ŚLĄSKIE ziemniaki 80%,mąka pszenna 5% ziemniaczana 10%, jaja przyprawy kg 350 3 KOPYTKA ziemniaki 80%, mąka pszenna 10%, mąka ziemniaczana 5%, przyprawy 5% kg 300 4 RACUCHY Z JABŁKIEM mąka pszenna 60%, jabłka 15%, jaja, cukier, proszek do piecz, mleko 25% kg 140 5 PLACKI ZIEMNIACZANE ziemniaki 80%, mąka pszenna 8%, cebula, jaja, przyprawy 12% kg 250 6 NALEŚNIKI Z SEREM BIAŁYM mąka pszenna 60%, ser 30%, cukier woda jaja, przyprawy zawartość sera w farszu 96% kg 650 7 NALEŚNIKI Z JABŁKAMI mąka pszenna. 50% duszone 40 %, jaja cukier, cynamon 10% kg 350 8 PIEROGI Z SEREM mąka pszenna 50%, ser 30%, cukier, woda, jaja, przyprawy 20% zawartość sera w farszu 96% kg 300 9 PIEROGI Z MIĘSEM mąka pszenna 50%, mięso wieprzowe 25%, mięso drobiowe 5%, woda, jaja, cebula, przyprawy 20%, zawartość mięsa w farszu 96% kg 370 10 PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI (pieczarkami) mąka przenna50% , kapusta kwaszona 25%,pieczarki 5%, woda, jaja, przyprawy, cebula 20%,zawartość farszu w pierogu 96% kg 150 11 PIEROGI RUSKIE mąka pszenna 50% ziemniaki 15%, ser 15%, przyprawy, woda, jaja, boczek, cebula 20%, zawartość farszu w pierogu 96% kg 100
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: sp211.hg.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach