Szkoła Podstawowa Nr 211 z Oddziałami Integracyjnymi im. Janusza Korczaka ogłasza przetarg
- Adres: 00-029 Warszawa, ul. Nowy Świat 21A
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 826 17 47 , fax. 22 826 17 47
- Data zamieszczenia: 2011-12-22
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa Nr 211 z Oddziałami Integracyjnymi im. Janusza Korczaka
ul. Nowy Świat 21A 21A
00-029 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 826 17 47, fax. 22 826 17 47
REGON: 01020667900000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zakup i dostawę mięsa i produktów mięsnych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Lp. Nazwa produktu spożywczego Jednostka miary Ilość 1 2 3 4 1 FILET Z INDYKA SUROWY kg 258 2 FILET Z KURCZAKA BEZ SKÓRY SUROWY kg 450 3 PARÓWKI CIELĘCE kg 32 4 ŁOPATKA WP B/K kg 500 5 PARÓWKI WIEPRZOWE ODTŁUSZCZONE kg 35 6 SCHAB KARKOWY B/K kg 160 7 POLĘDWICA Z INDYKA kg 15 8 SZYNKA DROBIOWA kg 15 9 UDZIEC Z KURCZAKA kg 221 10 ŁOPATKA WOŁOWA B/K kg 155 11 SCHAB ŚRODKOWY B/K kg 415 12 SZYNKA WIEPRZOWA SUROWA B/K kg 236,5 13 MIELONKA PARZONA kg 10 14 WOŁOWE KL I B/K kg 180 15 KURCZAK ŚWIEŻY kg 20 16 ŁOPATKA CIELĘCA kg 70 17 ANTRYKOT WOŁOWY kg 58 18 SŁONINA kg 24 19 KIEŁBASA BIAŁA PARZONA kg 45 20 KIEŁBASA KRAKOWSKA PARZONA Kg 30 21 SZYNKÓWKA Kg 30 23 BOK WĘDZONY kg 20 24 PODUDZIE Z KURCZAKA kg 100 25 PORCJE ROSOŁOWE kg 320 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: SP211.HG.PL
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów żywnościowych dla Gminnego Centrum Informacji, Kultury, Sportu i Rekreacji w Długosiodle
Dodano: 2016-07-27 - Zakup i dostawa artykułów żywnościowych do Publicznego Przedszkola i Zespołu Szkół w Żelechowie
Dodano: 2016-07-21 - Sukcesywna dostawa mięsa oraz wędlin dla Domu Pomocy Społecznej Weterana Walki i Pracy w Radomiu, ul. Wyścigowa 16
Dodano: 2016-06-07 - Dostawa dla Domu Pomocy Społecznej im. Ks. kardynała Józefa Glempa w Bramkach, mięsa, wędlin , drobiu i wyrobów drobiowych na II półrocze 2016 roku
Dodano: 2016-06-02 - Dostawy mięsa i wędlin sprawa nr 220/01/2016
Dodano: 2016-05-20 - Przetarg na dostawę artykułów żywnościowych
Dodano: 2016-05-17 - DOSTAWY DROBIU wykonywane sukcesywnie w okresie od 01.06.2016r. do 31.05.2017r.
Dodano: 2016-04-12 - Dostawa mięsa do kuchni Szpitala Praskiego p. w. Przemienienia Pańskiego Sp. z o. o.
Dodano: 2016-03-09 - Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa i wędlin do Domu Pomocy Społecznej ,,Leśny.
Dodano: 2016-03-09 - Dostawy produktów spożywczych oraz mięsa, wędlin i drobiu do Jednostek Organizacyjnych Powiatu Kozienickiego
Dodano: 2016-03-03