Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg
- Adres: 87-500 Rypin, ul. 3 Maja 2
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 054 28054-53 do 55 , fax. 054 2805922
- Data zamieszczenia: 2009-04-24
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ul. 3 Maja 2 2
87-500 Rypin, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 054 28054-53 do 55, fax. 054 2805922
REGON: 91085839400000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zakup i dostawa róznych produktow spozywczych dla SP ZOZ Rypin z podziałem na 6 grup asortymentowych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zakup i dostawa róznych produktow spozywczych dla SP ZOZ Rypin z podziałem na 6 grup asortymentowych ; 1. Drób 2.Mięso wieprzowe 3.Wedliny i wyroby podrobowe 4.Przetwory zbozowe i warzywne 5.Cukier i cukier puder 6.Jaja - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151120006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Nie jest wymagane
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 5.1.O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie Wykonawcy, których oferta odpowiada warunkom określonym w ustawie Prawo zamówień publicznych i spełnia wymagania określone w niniejszej Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. Postępowanie o udzielnie zamówienia prowadzi się w języku polskim. W przypadku załączenia do oferty dokumentów w innym języku niż polski Zamawiający wymaga załączenia do oferty tłumaczenia na język polski przez tłumacza przysięgłego. Wszystkie załączniki do niniejszej SIWZ stanowią jej integralną część. 5.2. O udzielenie niniejszego zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy spełniający warunki udziału w postępowaniu określone w art. 22 Pzp , tzn.: a.posiadają uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień - prowadzenie działalności gospodarczej w zakresie przedmiotu zamówienia b.posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia - lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia, znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; c.nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podst. art. 24 Pzp
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: .Wykonawca ubiegający się o udzielenie ww zamówienia publicznego zobowiązany jest doprzedłożenia niżej wymienionych dokumentów celem potwierdzenia spełnienia warunków określonych w art. 22 ustawy Pzp: a./ aktualnego odpisu z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej w zakresie obrotu bonami towarowymi - dokumenty wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert, b./ wypełnione oświadczenie z art. 22 ustawy Pzp wg Załącznika Nr 2 c/.wypełniony formularz ofertowy d/.zaakceptowany projekt umowy e/.upoważnienie do podpisania oferty(fakultatywne) f/.wypełnione załączniki asortymentowe oswiadczenie że oferent ma rozpoczętą procedurę wdrażania systemu HACCP lub dokument potwierdzający posiadanie w/w systemu
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.spzozrypin.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy drobiu dla Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego we Włocławku (znak sprawy: MJ.AZ.2420-06/2016)
Dodano: 2016-05-18 - Mięso drobiowe
Dodano: 2016-01-18 - Dostawy drobiu dla Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego we Włocławku (znak sprawy: MJ.AZ.2420-11/2015)
Dodano: 2015-11-16 - Dostawa mięsa drobiowego i wędlin drobiowych
Dodano: 2015-11-10 - Dostawa drobiu, podrobów drobiowych, wędlin drobiowych w 2 zadaniach CPV - 15112000-6, 15131500-0 Zadanie nr 1 - Dostawa mięsa drobiowego i podrobów drobiowych - CPV - 15112000-6 Zadanie nr 2 - Dostawa wędlin drobiowych - CPV - 15131500-0
Dodano: 2015-10-21 - Dostawa drobiu, podrobów drobiowych, wędlin drobiowych w 2 zadaniach CPV - 15112000-6, 15131500-0 Zadanie nr 1 - Dostawa mięsa drobiowego i podrobów drobiowych - CPV - 15112000-6 Zadanie nr 2 - Dostawa wędlin drobiowych - CPV - 15131500-0
Dodano: 2015-09-29 - Mięso drobiowe
Dodano: 2015-05-04 - Dostawy drobiu dla Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego (znak sprawy: MJ.AZ.2420-03/2015)
Dodano: 2015-04-16 - Dostawa drobiu i wędlin drobiowych
Dodano: 2014-10-28 - Dostawy drobiu dla Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego we Włocławku (znak sprawy: MJ.AZ.2420-13/2014)
Dodano: 2014-10-15