Jednostka Wojskowa 4620 ogłasza przetarg
- Adres: 87-100 Toruń, ul. Okólna 37
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 56 653 36 94 , fax. 56 653 36 60
- Data zamieszczenia: 2014-10-28
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Jednostka Wojskowa 4620
ul. Okólna 37 37
87-100 Toruń, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 56 653 36 94, fax. 56 653 36 60
REGON: 34090172500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.12wog.mil.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa drobiu i wędlin drobiowych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część 1 zamówienia - Dostawa drobiu i wędlin drobiowych dla Garnizonu Toruń 1. Noga z kurczaka mrożona - ilość planowana (bezwarunkowa) 1050 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 1050 kg 2. Noga z kurczaka - ilość planowana (bezwarunkowa) 1450 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 2250 kg 3. Filet z piersi kurczaka mrożony - ilość planowana (bezwarunkowa) 800 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 800 kg 4. Filet z piersi kurczaka - ilość planowana (bezwarunkowa) 1000 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 2200 kg 5. Filet z piersi indyka mrożony - ilość planowana (bezwarunkowa) 300 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 300 kg 6. Filet z piersi indyka - ilość planowana (bezwarunkowa) 550 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 850 kg 7. Wątroba z kurczaka - ilość planowana (bezwarunkowa) 600 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 600 kg 8. Żołądki kurczaka - ilość planowana (bezwarunkowa) 600 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 600 kg 9. Parówki drobiowe - ilość planowana (bezwarunkowa) 600 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 800 kg 10. Szynka drobiowa - ilość planowana (bezwarunkowa) 600 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 600 kg 11. Szynka z indyka - ilość planowana (bezwarunkowa) 600 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 600 kg 12. Mortadela drobiowa - ilość planowana (bezwarunkowa) 350 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 350 kg Część 2 zamówienia - Dostawa drobiu i wędlin drobiowych dla Garnizonu Inowrocław 1. Noga z kurczaka mrożona - ilość planowana (bezwarunkowa) 200 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 200 kg 2. Noga z kurczaka - ilość planowana (bezwarunkowa) 800 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 1200 kg 3. Filet z piersi kurczaka mrożony - ilość planowana (bezwarunkowa) 100 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 100 kg 4. Filet z piersi kurczaka - ilość planowana (bezwarunkowa) 600 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 900 kg 5. Filet z piersi indyka mrożony - ilość planowana (bezwarunkowa) 100 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 100 kg 6. Filet z piersi indyka - ilość planowana (bezwarunkowa) 600 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 900 kg 7. Wątroba z kurczaka - ilość planowana (bezwarunkowa) 150 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 150 kg 8. Żołądki kurczaka - ilość planowana (bezwarunkowa) 100 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 100 kg 9. Parówki drobiowe - ilość planowana (bezwarunkowa) 80 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 160 kg 10. Szynka drobiowa - ilość planowana (bezwarunkowa) 80 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 80 kg 11. Szynka z indyka - ilość planowana (bezwarunkowa) 80 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 80 kg 12. Mortadela drobiowa - ilość planowana (bezwarunkowa) 40 kg, ilości dodatkowe (warunkowe) 40 kg Zamawiający zgodnie z zapisem art. 34 ust. 5 ustawy Prawo zamówień publicznych przewiduje możliwość zastosowania prawa opcji - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151120006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Warunkiem udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia jest wniesienie wadium w wysokości: 1) Część 1 - 3.800,00 zł. (słownie złotych: trzy tysiące osiemset 00/100), 2) Część 2 - 1.700,00 zł. (słownie złotych: jeden tysiąc siedemset 00/100).
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.12wog.mil.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawy drobiu dla Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego we Włocławku (znak sprawy: MJ.AZ.2420-06/2016)
Dodano: 2016-05-18 - Mięso drobiowe
Dodano: 2016-01-18 - Dostawy drobiu dla Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego we Włocławku (znak sprawy: MJ.AZ.2420-11/2015)
Dodano: 2015-11-16 - Dostawa mięsa drobiowego i wędlin drobiowych
Dodano: 2015-11-10 - Dostawa drobiu, podrobów drobiowych, wędlin drobiowych w 2 zadaniach CPV - 15112000-6, 15131500-0 Zadanie nr 1 - Dostawa mięsa drobiowego i podrobów drobiowych - CPV - 15112000-6 Zadanie nr 2 - Dostawa wędlin drobiowych - CPV - 15131500-0
Dodano: 2015-10-21 - Dostawa drobiu, podrobów drobiowych, wędlin drobiowych w 2 zadaniach CPV - 15112000-6, 15131500-0 Zadanie nr 1 - Dostawa mięsa drobiowego i podrobów drobiowych - CPV - 15112000-6 Zadanie nr 2 - Dostawa wędlin drobiowych - CPV - 15131500-0
Dodano: 2015-09-29 - Mięso drobiowe
Dodano: 2015-05-04 - Dostawy drobiu dla Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego (znak sprawy: MJ.AZ.2420-03/2015)
Dodano: 2015-04-16 - Dostawy drobiu dla Miejskiej Jadłodajni U Świętego Antoniego we Włocławku (znak sprawy: MJ.AZ.2420-13/2014)
Dodano: 2014-10-15 - Dostawa drobiu, podrobów drobiowych, wędlin drobiowych CPV - 15112000-6
Dodano: 2014-09-16