Przetargi.pl
Dostawa mięsa drobiowego i wędlin drobiowych

Jednostka Wojskowa 4620 ogłasza przetarg

  • Adres: 87-100 Toruń, ul. Okólna 37
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 56 653 36 94 , fax. 56 653 36 60
  • Data zamieszczenia: 2015-11-10
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Jednostka Wojskowa 4620
    ul. Okólna 37 37
    87-100 Toruń, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 56 653 36 94, fax. 56 653 36 60
    REGON: 34090172500000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.12wog.wp.mil.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa drobiowego i wędlin drobiowych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Zamawiający zgodnie z zapisem art. 34 ust. 5 ustawy Prawo zamówień publicznych przewiduje możliwość zastosowania prawa opcji w następującym zakresie: 1.1 Zamawiający określił ilości towarów, jakie Wykonawca ma bezwarunkowo dostarczyć w ramach niniejszego postępowania. 1.2 Jeżeli w trakcie realizacji zamówienia okaże się, iż Zamawiający posiada środki finansowe oraz potrzebę zamówienia większej ilości towarów w stosunku do przewidzianych w podstawowym zakresie zamówienia, Zamawiający pozostawia sobie możliwość skorzystania z prawa opcji i zamówienia dodatkowych towarów, zgodnych z opisem przedmiotu zamówienia i zawartą umową, za które Wykonawcy będzie przysługiwało odrębne wynagrodzenie. W przypadku zamówienia dodatkowej ilości przedmiotu zamówienia rozliczenie będzie następowało na podstawie cen jednostkowych ujętych w ofercie wybranego Wykonawcy i zawartej umowie. Zamówienie wynikające z prawa opcji nie przekroczy ilości ilości maksymalnych. 1.3. Zamawiający zastrzega, iż część zamówienia określona jako warunkowe (prawo opcji) jest uprawnieniem, a nie zobowiązaniem Zamawiającego. Realizacja opcji może, ale nie musi nastąpić, w zależności od zapotrzebowania Zamawiającego i na skutek jego dyspozycji w tym zakresie. Brak realizacji zamówienia w tym zakresie nie będzie rodzić żadnych roszczeń ze strony Wykonawcy w stosunku do Zamawiającego. 2. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Wykonawca może złożyć ofertę na wszystkie lub na wybrane części. Przedmiot zamówienia został podzielony na 4 części: Część 1 - Dostawa mięsa drobiowego dla Garnizonu Toruń 1. Noga z kurczaka mrożona ilość bezwarunkowa 1350 kg, ilość warunkowa 1350 kg 2. Noga z kurczaka ilość bezwarunkowa 2100 kg, ilość warunkowa 2100 kg 3. Filet z piersi kurczaka mrożony, ilość bezwarunkowa 900 kg, ilość warunkowa 900 kg 4. Filet z piersi kurczaka, ilość bezwarunkowa 1750kg, ilość warunkowa 1750 kg 5. Filet z piersi indyka mrożony, ilość bezwarunkowa 400 kg, ilość warunkowa 400 kg 6. Filet z piersi indyka, ilość bezwarunkowa 800 kg, ilość warunkowa 800 kg 7. Wątroba z kurczaka, ilość bezwarunkowa 650 kg, ilość warunkowa 650 kg 8. Żołądki kurczaka mrożone, ilość bezwarunkowa 400 kg, ilość warunkowa 400 kg 9. Żołądki kurczaka, ilość bezwarunkowa 400kg, ilość warunkowa 400 kg Część 2 - Dostawa wędlin drobiowych dla Garnizonu Toruń 1. Kabanosy drobiowe, ilość bezwarunkowa 250 kg, ilość warunkowa 250 kg 2. Kiełbasa szynkowa drobiowa, ilość bezwarunkowa 270 kg, ilość warunkowa 270 kg 3. Kiełbasa krakowska drobiowa, ilość bezwarunkowa 270 kg, ilość warunkowa 270 kg 4. Udko drobiowe wędzone, ilość bezwarunkowa 250 kg, ilość warunkowa 250 kg 5. Parówki drobiowe, ilość bezwarunkowa 750 kg, ilość warunkowa 750 kg 6. Szynka drobiowa, ilość bezwarunkowa 600 kg, ilość warunkowa 600 kg 7. Szynka z indyka, ilość bezwarunkowa 600 kg, ilość warunkowa 600 kg 8. Mortadela drobiowa, ilość bezwarunkowa 430 kg, ilość warunkowa 430 kg Część 3 - Dostawa mięsa drobiowego dla Garnizonu Inowrocław 1. Noga z kurczaka mrożona ilość bezwarunkowa 150 kg, ilość warunkowa 150 kg 2. Noga z kurczaka ilość bezwarunkowa 900 kg, ilość warunkowa 900 kg 3. Filet z piersi kurczaka mrożony, ilość bezwarunkowa 100 kg, ilość warunkowa 100 kg 4. Filet z piersi kurczaka, ilość bezwarunkowa 750kg, ilość warunkowa 750 kg 5. Filet z piersi indyka mrożony, ilość bezwarunkowa 100 kg, ilość warunkowa 100 kg 6. Filet z piersi indyka, ilość bezwarunkowa 600 kg, ilość warunkowa 600 kg 7. Wątroba z kurczaka, ilość bezwarunkowa 100 kg, ilość warunkowa 100 kg 8. Żołądki kurczaka, ilość bezwarunkowa 100 kg, ilość warunkowa 100 kg Część 4 - Dostawa wędlin drobiowych dla Garnizonu Inowrocław 1. Kiełbasa szynkowa drobiowa, ilość bezwarunkowa 30 kg, ilość warunkowa 30 kg 2. Kiełbasa krakowska drobiowa, ilość bezwarunkowa 30 kg, ilość warunkowa 30 kg 3. Parówki drobiowe, ilość bezwarunkowa 100 kg, ilość warunkowa 100 kg 4. Szynka drobiowa, ilość bezwarunkowa 100 kg, ilość warunkowa 100 kg 5. Szynka z indyka, ilość bezwarunkowa 100 kg, ilość warunkowa 100 kg 6. Mortadela drobiowa, ilość bezwarunkowa 20 kg, ilość warunkowa 20 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151120006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: 1. Warunkiem udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia jest wniesienie wadium w wysokości: 1) 1 część zamówienia - 3.500,00 zł. (słownie złotych: trzy tysiące pięćset 00/100), 2) 2 część zamówienia - 2.000,00 zł. (słownie złotych: dwa tysiące 00/100). 3) 3 część zamówienia - 1.800,00 zł. (słownie złotych: jeden tysiąc osiemset 00/100), 4) 4 część zamówienia - 200,00 zł. (słownie złotych: dwieście 00/100). Jeżeli Wykonawca składa ofertę na dwie lub więcej części zamówienia, kwota wadium będzie stanowić sumę kwot wadium wymaganych w częściach, na które Wykonawca składa ofertę. Jeżeli Wykonawca składa ofertę na wszystkie cztery części zamówienia zobowiązany jest wnieść wadium w wysokości 7.500,00 zł.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.12wog.wp.mil.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach