Przetargi.pl
ZAKUP, DOSTAWA I ROZŁADUNEK ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA POTRZEBY PRZEDSZKOLA MIEJSKIEGO W BARCZEWIE

Przedszkole Miejskie w Barczewie ogłasza przetarg

  • Adres: 11-010 Barczewo, ul. Słowackiego
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 895 148 396 , fax. 895 148 396
  • Data zamieszczenia: 2020-11-23
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Przedszkole Miejskie w Barczewie
    ul. Słowackiego 7
    11-010 Barczewo, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 895 148 396, fax. 895 148 396
    REGON: 51135587400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://mzoizbarczewo.bip.gmina.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    ZAKUP, DOSTAWA I ROZŁADUNEK ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA POTRZEBY PRZEDSZKOLA MIEJSKIEGO W BARCZEWIE
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    CZĘŚĆ 1. Zakup, dostawa i rozładunek artykułów żywnościowych dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie Artykuły ogólnospożywcze CPV : 15.60.00.00-4;15.80.00.00.-6;15.82.00.00.-2;15.83.00.00-5;15.84.00.00-8;15.85.00.00.-1; 15.86.00-4;15.87.00.00-7;15.89.00.00-3;15.98.00.00-1;15.40.00.00.-2;15.33.00.00-0;03.14.25.00-3; Lp. Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość 1 Jaja kurze z chowu wolnowybiegowego klasa L Szt. 12000 2 Makaron dwujajeczny różne kształty w oryginalnych opakowaniach od 400 do 500g pszenica zwyczajna kg 200 3 Makaron drobny gwiazdki,muszelkiop.250-500g kg 50 4 Płatki owsiane op 500g kg 45 5 Makaron wieloziarnisty spaghetti (brązowy) op 400g kg 10 6 Płatki jęczmienne op 500g kg 30 7 Kasza manna 1000g kg 50 8 Kasza kukurydziana op.250-500g kg 20 9 Kasza jaglana op. 400-1000g kg 70 10 Kasza jęczmienna średnia op. 400-1000g kg 120 11 Kasza gryczana prażona op. 400-1000g kg 120 12 Kasza pęczak op. 400-500g kg 5 13 Mąka razowa op. 1000g kg 10 14 Mąka pszenna typ 550 op.1000g kg 500 15 Mąka ziemniaczana op.500-1000g kg 50 16 Płatki ryżowe op.250-500g kg 40 17 Ryż biały długoziarnisty op.500g-1000g kg 130 18 Ryż naturalny (brązowy) op.400g-1000g kg 130 19 Cukier biały kryształ, pakowany op.1000g kg 550 20 Dżem niskosłodzony różne smaki op. co najmniej 370g Szt. 300 21 Koncentrat pomidorowy 30% op. co najmniej 190g Szt. 300 22 Sól morska drobna, o niskiej zawartości sodu bez antyzbrylacza, op. 1000g kg 110 23 Kawa zbożowa rozpuszczalna składzboża72%(Jęczmień, żyto),cykoria, burak cukrowy-prażone. Op 150g Szt. 100 24 Kakao prawdziwe op.100-200g kg 15 25 Budyń w proszku różne smaki op. waga co najmniej 40g bez cukru Szt. 300 26 Kisiel owocowy w proszku bez cukru różne smaki waga co najmniej 40g Szt. 100 27 Olej z pierwszego tłoczenia rzepakowy op.900-1000g L 220 28 Olej słonecznikowy op.900-1000g L 90 29 Makaron pełnoziarnisty różne kształty op.500g (brązowy) kg 150 30 Herbata owocowa, saszetki, pakowana, op, co najmniej 25x50g szt pacz 400 31 Herbata miętowa saszetki, pakowana op. co najmniej 20szt pacz 300 32 Herbata granulowanaop.100g Szt. 220 33 Sok pomarańczowy naturalny 100% zawartość cukru do 10g w 100ml gotowego produktu op.1000ml L 100 34 Biszkopty op.250-500g kg 60 35 Sok pomidorowy naturalny 100% op.1000ml( zawartość soli, sodu w 100g gotowego produktu max.10g-12g) L 20 36 Keczup pomidorowy, łagodny w opakowaniach szklanych op. 200g Szt. 150 37 Pieprz mielony prawdziwy bez dodatków w oryginalnych op.co najmniej 15g Szt. 150 38 Pieprz ziołowy w oryginalnych opakowaniach Szt. 40 39 Ziele angielskie w oryginalnych opakowaniach op. co najmniej 14g Szt. 30 40 Liść laurowy w oryginalnych opakowaniach Szt. 30 41 Kukurydza konserwowa puszka waga ok.400g. Szt. 300 42 Zioła prowansalskie w oryginalnych opakowaniach op.min.10g Szt. 80 43 Proszek do pieczenia Szt. 20 44 Szczaw krojony w oryginalnych opakowaniach waga co najmniej330g Szt. 80 45 Chrzan tarty słoik op. co najmniej 170g z kwaskiem cytrynowym Szt. 70 46 Groszek konserwowy w puszce w oryginalnych op.400g Szt. 20 47 Papryka mielona słodka w oryginalnych op.16g Szt. 100 48 Przyprawa Curry op.20g Szt. 10 49 Przyprawa Kurkuma op.10-20g Szt. 10 50 Majeranek otarty waga co najmniej 6g Szt. 80 51 Wafle suche prostokątne waga co najmniej 146g Szt. 250 52 Rodzynki op.100g Szt. 50 53 Imbir mielony przyprawa Szt. 5 54 Cukier waniliowy Szt. 50 55 Kwasek cytrynowyop.20g Szt. 10 56 Musztarda słoik op. co najmniej 180g Szt. 80 57 Miód naturalny wielokwiatowy op.370g Szt. 1750 58 Ananas plastry puszka waga bez odcieku co najmniej 565g Szt. 200 59 Cynamon mielony przyprawa Szt. 5 60 Goździki przyprawa Szt. 5 61 Bazylia suszona przyprawa Szt. 30 62 Mango pulpa, opakowanie min 850 g Szt. 30 63 Soki owocowo-warzywne naturalne 100% op.1000ml(np marchew, jabłko; marchew-banan) L 20 64 Cukier puder op. co najmniej 500g kg 3 65 Tymianek suszony waga co najmniej10g Szt. 10 66 Oregano suszone waga co najmniej 10g Szt. 50 67 Fasola czerwona w puszce waga co najmniej 400g Szt. 100 68 Olej z pierwszego tłoczenia rzepakowy z dodatkami(czosnek, bazylia, pomidory) op. co najmniej0,25l L 5 69 Soczewica czerwona połówki op. 500-1000g kg 50 70 Pomidory w puszce bez skórki( z otwieraczem) op. co najmniej 400g Szt. 400 71 Kawa zbożowa sypana op. co najmniej 200g Szt. 10 72 Ciecierzyca op. 500-1000g kg 30 73 Drożdże świeże kg 8 74 Wafle ryzowe op. 100g Szt. 300 75 Brzoskwinie w puszce Szt. 300 76 Gałka muszkatołowa mielona Szt. 10 77 Kolendra suszona przyprawa Szt. 10 78 Lubczyk suszony przyprawa Szt. 10 79 Rozmaryn suszony przyprawa Szt. 10 80 Kasza kus kus op. 400-1000g. kg 20 81 Kasza bulgur op. 400-1000g. kg 10 82 Kasza orkiszowa op. 400-1000g. kg 6 83 Płatki żytnie op. 400-1000g. kg 15 84 Płatki orkiszowe op. 400-1000g. kg 10 85 Płatki pszenne op. 400-1000g. kg 10 86 Mąka orkiszowa typ 2000, op. 400-1000g. kg 5 87 Siemię lniane op. 400-1000g. kg 2 88 Wiórki kokosowe op. 400-1000g. kg 3 89 Sezam op. 400-1000g. kg 1   CZĘŚĆ 2. Zakup, dostawa i rozładunek mięsa i jego przetworów dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie CPV: 15.10.00.00-9;15.11.21.00-7 Nazwa asortymentu Lp. Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość 1. Karkówka surowa wieprzowa bez kości kg 250 2. Łopatka wieprzowa surowa bez kości kg 600 3. Wołowina surowa ligawa kg 180 4. Cielęcina gulaszowa surowa kg 30 5. Szynka wieprzowa surowa bez kości, bez skóry kg 200 6. Filet z indyka surowy kg 200 7. Filet z kurczaka surowy kg 600 8. Schab bez kości surowy wieprzowy kg 300 9. Udziec z kurczaka bez grzbietu, surowy kg 200 10. Antrykot wołowy surowy kg 20 11. Żebra wołowe surowe kg 20 12. Porcje rosołowe z kurczaka kg 40 13. Wątróbka drobiowa surowa kg 10 14. Parówki wp. cienkie o zwartości co najmniej 90% mięsa wp. kg 20 15. Łopatka wp. Pieczona skład: łopatka wp min. 73%,woda,sól,naturalne przyprawy. kg 50 16. Szynka wiejska o wyczuwalnym smaku i zapachu użytych przypraw, mięso wp.min.75%,sól,przyprawy naturalne, woda kg 70 17. Kiełbasa krakowska sucha .Wyrób w osłonce białkowej. Składniki: mięso wp.(100g produktu otrzymano z 112g mięsa wp.)Wyczuwalny smak i zapach użytych przypraw naturalnych. kg 30 18. Kiełbasa krakowska parzona baton. Kiełbasa gruborozdrobniona,,wędzona i parzona. Mięso wp. min 63%,sól,woda,przyprawy naturalne wyczuwalne w smaku. kg 30 19. Polędwica sopocka wp. klasa I .Mięso wp.(schab b/k) min.90%,woda,sól,przyprawy naturalne. kg 50 20. Szynka wp. gotowana. kl.I. Mięso wieprzowe min 80%.woda,sól,przyprawy naturalne. kg 70 21. Kiełbasa cienka wp. podsuszana o zawartości mięsa min.80%. kg 60 22. Filet wędzony z indyka o zawartości mięsa z indyka min 80%,woda, sól, przyprawy naturalne wyczuwalne w smaku i zapachu. kg 70 23. Karkówka pieczona, Mięso wp.min 82%,woda,sól,przyprawy naturalne. kg 50 24. Filet drobiowy gotowany, mięso z fileta drobiowego min 80%,woda, sól, przyprawy naturalne wyczuwalne w smaku i zapachu. kg 80 25. Schab pieczony, mięso wp. min 90%,sól,woda,przyprawy naturalne wyczuwalne w smaku. kg 40 26. Kiełbasa żywiecka podsuszana wp. baton, mięso wp min 80%,sól,woda,przyprawy naturalne. kg 50   CZĘŚĆ 3. Zakup, dostawa i rozładunek ziemniaków, warzyw, jarzyn, owoców, owoców tropikalnych, orzechów. CPV: 03.20.00.00-3; 0,.22.00.00-9;03.22.21.10-7 Lp. Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość 1 Ziemniaki kg 6000 2 Ziemniaki młode kg 600 3 Marchew świeża korzeń kg 1200 4 Pietruszka świeża korzeń kg 150 5 Cebula biała kg 200 6 Cebula czerwona kg 40 7 Seler świeży korzeń kg 200 8 Por świeży kg 250 9 Kapusta czerwona świeża kg 150 10 Pieczarki świeże kg 10 11 Czosnek kraj pochodzenie polska główka Szt. 100 12 Szczypior świeży pęczek Szt. 700 13 Rzodkiewka pęczek Szt. 1000 14 Rzodkiew biała świeża kg 100 15 Sałata lodowa ,pakowana główka Szt. 400 16 Sałata zielona świeża główka Szt. 350 17 Pomidory czerwone, świeże kg 600 18 Ogórek św. szklarniowy kg 300 19 Ogórek świeży, zielony gruntowy kg 200 20 Ogórek kwaszony kg 250 21 Kapusta kwaszona biała kg 220 22 Kapusta pekińska kg 200 23 Kapusta biała słodka, główka kg 200 24 Kapusta biała młoda, główka kg 50 25 Papryka czerwona , żółta, zielona kg 750 26 Cytryna świeża kg 250 27 Jabłka świeże kg 2500 28 Banany świeże kg 1200 29 Gruszki świeże kg 700 30 Kiwi świeże kg 200 31 Mandarynki świeże kg 200 32 Winogrona zielone bezpestkowe kg 300 33 Śliwka fioletowa duża kg 150 34 Brzoskwinie kg 100 35 Winogrona granatowe bezpestkowe kg 100 36 Koper zielony, świeży pęczek 100g Szt. 1000 37 Natka pietruszki świeża pęczek 100g Szt. 1000 38 Burak czerwony świeży kg 500 39 Truskawka świeża (w sezonie) kg 150 40 Arbuz kg 200 41 Fasola sucha średnia op.400-1000g kg 15 42 Groch połówki op. 400-1000g kg 25 43 Ogórek małosolny (w sezonie) kg 20 44 Nektarynki kg 90 45 Pomarańcze kg 500 46 Pestki słonecznika op.50-100g łuskane kg 15 47 Żurawina suszona op.250-1000g kg 20 48 Kalafior świeży Szt. 50 49 Brokuły świeże Szt. 50 50 Botwinka pęcz 100 51 Morele suszone kg 3 52 Cukinia kg 100 53 Czereśnia (w sezonie) kg 20 54 Bakłażan kg 15 55 Dynia kg 10 56 Pestki dyni op. 50-100g łuskane kg 5 57 Daktyle suszone, bez pestek kg 2 58 Seler naciowy kg 5 59 Mango świeże kg 15 60 Kiełki brokuła kg 1   CZĘŚĆ 4. Zakup, dostawa i rozładunek mrożonek dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie(ryby przetworzone, warzywa i owoce mrożone) CPV 15.20.00.00-0;15.33.11.70-9,15.89.60.00-5;15.89.43.00-4) Lp. Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość 1 Włoszczyzna 4-składnikowa (marchew, por, seler, pietruszka)op.2000-2500g kg 1800 2. Mieszanka 7-składnikowa z kapustą brukselką op. 2000-2500g kg 200 3. Brokuły mrożone 450g-2500g kg 250 4. Kalafior mrożony op.450-2500g kg 150 5 Fasolka szparagowa żółta cięta op.450-2500g kg 50 6 Fasolka szparagowa zielona cięta op.450-2500g kg 150 7 Szpinak mrożony mielony.op.450-2500g kg 100 8 Groszek zielony mrożony op.450-2500g kg 100 9 Barszcz ukraiński skład: burak ćwikłowy, kapusta, fasola, marchew, pomidor, seler, cebula) op.450-2500g kg 80 10 Mieszanka kompotowa 5-składnikowa ze ślwiką op.450-2500g kg 150 11 Sałatka owocowa 8 składnikowa (ananas, melon, jabłko, brzoskwinia, mandarynka, papaja, winogrona, mango) op.400g-2500g kg 50 12 Truskawka mrożona op.450-2500g kg 300 13 Bukiet warzyw (brokuł, kalafior, marchew)op.450-2500g kg 200 14 Bukiet warzyw (kalafior, fasola szparagowa, marchew, brukselka, groch zielony)lub równoważna op.450-2500g kg 50 15 Marchew kostka op.450-2500g kg 50 16 Marchew z groszkiem op.450-2500g kg 150 17 Wiśnia bez pestek op.450-2500g kg 250 18 Porzeczka czarna mrożona op.450-2500g kg 80 19 Dorsz filet SHP kg 220 20 Miruna filet SHP kg 290 21 Morszczuk filet SHP kg 150 22 Dynia mrożona kg 160 23 Makrela wędzona kg 100 24 Włoszczyzna 3-składnikowa paski op.450-2500g kg 150 25 Ryba sola filet mrożona kg 100 26 Filet z sandacza kg 50 27 Mieszanka kompotowa z owoców leśnych op 2000-2500 kg 20 28 Marchewka „Mini” kg 180 29 Mintaj filet SHP kg 100 30 Maliny mrożone kg 50 31 Jagody mrożone kg 30   CZĘŚĆ 5. Zakup, dostawa i rozładunek produktów mleczarskich do Przedszkola Miejskiego w Barczewie CPV 15.50.00.00-3 Lp. Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość 1. Mleko folia 2%op.1000ml L 9000 2. Mleko folia 3,2% L 500 3. Mleko UHT op.1000ml 2% L 1000 4. Mleko UHT op.1000ml 3,2% L 500 5. Masło ekstra zawierające co najmniej 82% tłuszczu kg 600 6. Ser Mozarella kg 50 7. Serek homogenizowany wanilia op. co najmniej 135g Szt. 650 8. Jogurt naturalny typu greckiego lub bałkańskiego op. co najmniej 350g zawierający nie więcej niż 0,12g sodu/soli w 100g gotowego do spożycia produktu L 650 9. Kefir naturalny op. co najmniej350g zawierający nie więcej niż 0,12g sodu/soli w 100g gotowego do spożycia produktu L 300 10. Śmietana 12% op. co najmniej 400ml L 700 11 Ser żółty typu salami (nie dopuszcza się produktu seropodobnego) kg 150 12 Ser żółty typu gouda (nie dopuszcza się produktu seropodobnego) kg 100 13 Śmietana 10% op 400g L 150 14 Maślanka naturalna1000ml L 200 15 Twaróg krajanka półtłusty kg 700 16 Serek ziarnisty wiejski naturalny op.150-200g Szt. 200 17 Jogurt naturalny 2% tłuszczu op.150g Szt. 400 18 Śmietana 18%op.400ml L 40   CZĘŚĆ 6. Zakup, dostawa i rozładunek pieczywa dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie CPV :15.81.00.00-9 Lp. Nazwa asortymentu Jednostka miary Ilość 1. Chleb pszenno- żytni krojony foliowany waga co najmniej 400-500g Szt. 1500 2 Chleb żytni pełnoziarnisty krojony foliowany waga co najmniej 400g Szt. 600 3 Bułki kajzerki waga co najmniej 50g Szt. 2500 4 Bułka grahamka waga co najmniej 50 g Szt. 1500 5 Chleb wieloziarnisty zawartość minimum 3-ziarna(siemię lniane, słonecznik obowiązkowo, pozostałe dowolne) waga co najmniej 400-500g Szt. 600 6 Ciasto drożdżowe z niską zawartością cukru kg 100 7 Chałka zdobna co najmniej 300g Szt. 500 8 Chleb razowy waga min. 400g krojony, foliowany Szt. 2000 9 Rogaliki krucho -drożdżowe nadziewane(z niska zawartością cukru) kg 200 10 Bułki z ziarnami dyni waga co najmniej 50g Szt. 800 11 Bułki czerstwe waga co najmniej waga 50g Szt. 1000 12 Bułka tarta kg 80 13 Bułka z ziarnami różnymi waga min.50g Szt. 2300 14 Bułka razowa z ziarnem waga co najmniej 50 g Szt. 500 15 Chleb wiejski waga min.400g Szt. 600 16 Rogale z makiem waga co najmniej 50g Szt. 2000 17 Babka piaskowa kg 80 18 Pączki z nadzieniem owocowym, waga co najmniej 60 g Szt. 220 19 Chleb graham waga co najmniej 400-500g Szt. 600
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03000000-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach