Polska Agencja Rozwoju Przedsiębiorczości ogłasza przetarg
- Adres: 00-834 Warszawa, Pańska 81/83
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. (022) 432 80 80 , fax. (022) 432 86 20
- Data zamieszczenia: 2016-06-10
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Polska Agencja Rozwoju Przedsiębiorczości
Pańska 81/83 81/83
00-834 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. (022) 432 80 80, fax. (022) 432 86 20
REGON: 01718109500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.parp.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Agencja Rządowa działająca na podstawie ustawy
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Wynajem sal oraz zapewnienie wyżywienia dla uczestników szkoleń i spotkań dotyczące rozwoju Zintegrowanego Rejestru Kwalifikacji - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenia przez Wykonawcę usługi: a) wynajmu sal szkoleniowych (na 33 szkolenia każdorazowo dla 15 osób) wyposażonych w stanowiska komputerowe (każdorazowo w 15 stanowisk komputerowych) oraz zapewnienie wyżywienia uczestnikom szkoleń (użytkownikom Zintegrowanego Rejestru Kwalifikacji (ZRK) i prowadzącym szkolenie, łącznie dla 18 osób na każde szkolenie); b) wynajmu sal konferencyjnych na spotkania dotyczące rozwoju ZRK (na 5 spotkań z interesariuszami ZRK dla 100 osób każdorazowo) oraz zapewnienie uczestnikom spotkań wyżywienia (każdorazowo dla 100 osób), w latach 2016 - 2018 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553120000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający wymaga wniesienia wadium w wysokości 3 500,00 (słownie: trzy tysiące pięćset) złotych przed upływem terminu składania ofert
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Doświadczenie Wykonawcy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.parp.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługa cateringu w czasie spotkania projektu PARADIGM Postępowanie nr WEITI/51/BZP/2013/1035
Dodano: 2013-05-28 - Obsługa techniczna (zapewnienie nagłośnienia), cateringowa i restauracyjna konferencji podsumowującej projekt nr RPMA.01.01.00-14-029/10 pn.: Stworzenie powiązań kooperacyjnych między sferą badawczą a przedsiębiorstwami w celu poprawy konkurencyjności regionu i zwiększenia spójności gospodarczej i społecznej
Dodano: 2013-05-10 - Świadczenie usługi cateringu polegającej na przygotowaniu, dostarczeniu i serwowaniu posiłków podczas 24 spotkań dla 12 osób w ramach prowadzonych kursów na uprawnienia energetyczne realizowanych w ramach projektu Z energią do nauki POKL. 04.01.02-00-119/11
Dodano: 2013-03-27 - Świadczenie usług restauracyjnych na potrzeby spotkań organizowanych przez Władzę Wdrażającą Programy Europejskie
Dodano: 2013-01-11 - Usługa cateringu w czasie warsztatów Generic Integration Technologies for Photonics - Eastern European workshop for research institutes, SMEs and large companies w dniach 22-23 listopada 2012.Postępowanie nr WEITI/208/BZP/2012/1035
Dodano: 2012-11-08 - Usługa cateringu w czasie konferencji zamykającej projekt Postępowanie nr WEITI/178/BZP/2012/1035.
Dodano: 2012-10-04 - Usługa cateringu podczas warsztatów szkoleniowych i seminarium dla użytkowników produktu (Zad. 6 - Testowanie produktu u użytkowników) oraz warsztatów Studenci-Licealistom (Zad. 7 - Testowanie produktu u odbiorców) na potrzeby realizacji projektu pn.: Uczniowie poznają chemię poprzez jej zastosowanie, rozwiązywanie problemów i wizualizację
Dodano: 2012-02-22 - Obsługa cateringowa i restauracyjna dla uczestników międzynarodowej konferencji naukowej pt. Jakość w nauczaniu języków obcych na studiach niefilologicznych Pakiet I -Zorganizowanie i obsługa cateringu dla 100 uczestników konferencji, w tym obiadu Pakiet II - Zorganizowanie i obsługa uroczystej kolacji przy stołach dla 80 uczestników konferencji
Dodano: 2011-08-25 - Świadczenie usług restauracyjnych na potrzeby spotkań organizowanych przez Władzę Wdrażającą Programy Europejskie
Dodano: 2011-01-18 - Świadczenie usług restauracyjnych na potrzeby spotkań organizowanych przez Departament Programów Pomocowych i Pomocy Technicznej w 2011r
Dodano: 2010-12-30