Przetargi.pl
Świadczenie usług restauracyjnych na potrzeby spotkań organizowanych przez Władzę Wdrażającą Programy Europejskie

Władza Wdrażająca Programy Europejskie ogłasza przetarg

  • Adres: 00-926 Warszawa, ul. Wspólna 2/4
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 022 4618739 , fax. 022 4618722, 4619342
  • Data zamieszczenia: 2011-01-18
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Władza Wdrażająca Programy Europejskie
    ul. Wspólna 2/4 2/4
    00-926 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 022 4618739, fax. 022 4618722, 4619342
    REGON: 01562778200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.wwpe.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa centralna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług restauracyjnych na potrzeby spotkań organizowanych przez Władzę Wdrażającą Programy Europejskie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia będzie świadczenie usług restauracyjnych na potrzeby spotkań organizowanych przez Władzę Wdrażającą Programy Europejskie. W ramach świadczonych usług restauracyjnych, Wykonawca będzie dostarczał catering sukcesywnie, zgodnie ze zgłaszanym każdorazowo zapotrzebowaniem Zamawiającego na wskazane spotkanie, zgodnie z formularzem zapotrzebowania na usługi restauracyjne. Spotkania, na które Wykonawca zapewni catering będą odbywać się w siedzibie WWPE albo w innych lokalizacjach na terenie Warszawy wskazanych przez Zamawiającego. Świadczenie usług restauracyjnych Wykonawcę obejmować będzie zapewnienie: a) przerw kawowych, b) lunchu bufetowego (wersja podstawowa i pełna - do wyboru) c) kanapek PRZERWA KAWOWA 1. Przerwa kawowa obejmować będzie: - napoje gorące: kawę, herbatę (co najmniej 450 ml na osobę), dodatki - mleko/mleczko, cukier, cytryna; - wodę - gazowana i niegazowana (co najmniej 500 ml na osobę); - soki - 3 rodzaje soków 100% (co najmniej 300 ml na osobę); - ciastka kruche (co najmniej 80g na osobę). KANAPKI - kanapki dekoracyjne (4 sztuki na osobę - co najmniej 240 g.); - do wyboru z: marynowanym łososiem, serami twardymi, indykiem wędzonym, szynką, peperoni itp.; - kanapki podane będą na pieczywie jasnym (jeden rodzaj) i ciemnym (dwa rodzaje). LUNCH BUFETOWY 1. Lunch bufetowy w wersji podstawowej składać się będzie z: - napoje zimne (serwowane bez ograniczeń) - woda - gazowana i niegazowana (co najmniej 500 ml na osobę) - soki - 3 rodzaje soków 100% (co najmniej 300 ml na osobę) - napoje gorące: kawę, herbatę, (co najmniej 450 ml na osobę) dodatki - mleko/mleczko, cukier, cytryna - sałaty i sałatki - co najmniej 3 propozycje (co najmniej 100g na osobę) - do lunchu bufetowego podawany będzie kosz pieczywa mieszanego (serwowane bez ograniczeń) - kanapki dekoracyjne (4 szt. na osobę - co najmniej 240 g.) - deser: owoce (co najmniej 150 g na osobę) i co najmniej 3 rodzaje ciast (co najmniej 100g na osobę) 2. Lunch bufetowy w wersji pełnej składać się będzie z: - napoje zimne (serwowane bez ograniczeń) - woda - gazowana i niegazowana (co najmniej 500 ml na osobę) - soki - 3 rodzaje soków 100% (co najmniej 300 ml na osobę) - napoje gorące: kawę, herbatę, (co najmniej 450 ml na osobę) dodatki - mleko/mleczko, cukier, cytryna - przekąski zimne - co najmniej 4 propozycje (co najmniej 100g na osobę) - sałaty i sałatki - co najmniej 3 propozycje (co najmniej 100g na osobę) - zupy - 1 propozycja (co najmniej 300 ml na osobę) - danie główne - co najmniej 4 propozycje (łącznie z dodatkiem skrobiowym co najmniej 450-500 g na osobę) - danie główne (gotowane/pieczone) podawane będzie z ziemniakami, ryżem lub makaronem - danie główne obejmować będzie potrawy mięsne (dwa rodzaje), rybne (jeden rodzaj), jarskie (jeden rodzaj) - deser: owoce (co najmniej 150 g na osobę) i co najmniej 3 rodzaje ciast (co najmniej 100g na osobę) PONADTO: Wykonawca zaproponuje menu w kosztorysie ofertowym stanowiącym zał. 6 do SIWZ, na podstawie którego będą wybierane dania na poszczególne spotkania. Dania i napoje serwowane będą w naczyniach ceramicznych niejednorazowego użytku wraz z metalowymi sztućcami; Wykonawca zapewni również dekorację stołów; Wykonawca zapewni obsługę kelnerską w trakcie trwania spotkania (pow. 30 uczestników - co najmniej 2 kelnerów); Usługi świadczone będą w miejscu wskazanym przez Zamawiającego i obejmują dodatkowo dostarczenie usługi na miejsce jej świadczenia, a następnie jej odbiór. Zamówienie realizowane będzie w okresie od dnia podpisania umowy do 31 grudnia 2011 r.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553120000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.wwpe.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach