Władza Wdrażająca Programy Europejskie ogłasza przetarg
- Adres: 00-926 Warszawa, ul. Wspólna 2/4
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 022 4618739 , fax. 022 4618722, 4619342
- Data zamieszczenia: 2011-01-18
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Władza Wdrażająca Programy Europejskie
ul. Wspólna 2/4 2/4
00-926 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 022 4618739, fax. 022 4618722, 4619342
REGON: 01562778200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.wwpe.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja rządowa centralna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług restauracyjnych na potrzeby spotkań organizowanych przez Władzę Wdrażającą Programy Europejskie - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia będzie świadczenie usług restauracyjnych na potrzeby spotkań organizowanych przez Władzę Wdrażającą Programy Europejskie. W ramach świadczonych usług restauracyjnych, Wykonawca będzie dostarczał catering sukcesywnie, zgodnie ze zgłaszanym każdorazowo zapotrzebowaniem Zamawiającego na wskazane spotkanie, zgodnie z formularzem zapotrzebowania na usługi restauracyjne. Spotkania, na które Wykonawca zapewni catering będą odbywać się w siedzibie WWPE albo w innych lokalizacjach na terenie Warszawy wskazanych przez Zamawiającego. Świadczenie usług restauracyjnych Wykonawcę obejmować będzie zapewnienie: a) przerw kawowych, b) lunchu bufetowego (wersja podstawowa i pełna - do wyboru) c) kanapek PRZERWA KAWOWA 1. Przerwa kawowa obejmować będzie: - napoje gorące: kawę, herbatę (co najmniej 450 ml na osobę), dodatki - mleko/mleczko, cukier, cytryna; - wodę - gazowana i niegazowana (co najmniej 500 ml na osobę); - soki - 3 rodzaje soków 100% (co najmniej 300 ml na osobę); - ciastka kruche (co najmniej 80g na osobę). KANAPKI - kanapki dekoracyjne (4 sztuki na osobę - co najmniej 240 g.); - do wyboru z: marynowanym łososiem, serami twardymi, indykiem wędzonym, szynką, peperoni itp.; - kanapki podane będą na pieczywie jasnym (jeden rodzaj) i ciemnym (dwa rodzaje). LUNCH BUFETOWY 1. Lunch bufetowy w wersji podstawowej składać się będzie z: - napoje zimne (serwowane bez ograniczeń) - woda - gazowana i niegazowana (co najmniej 500 ml na osobę) - soki - 3 rodzaje soków 100% (co najmniej 300 ml na osobę) - napoje gorące: kawę, herbatę, (co najmniej 450 ml na osobę) dodatki - mleko/mleczko, cukier, cytryna - sałaty i sałatki - co najmniej 3 propozycje (co najmniej 100g na osobę) - do lunchu bufetowego podawany będzie kosz pieczywa mieszanego (serwowane bez ograniczeń) - kanapki dekoracyjne (4 szt. na osobę - co najmniej 240 g.) - deser: owoce (co najmniej 150 g na osobę) i co najmniej 3 rodzaje ciast (co najmniej 100g na osobę) 2. Lunch bufetowy w wersji pełnej składać się będzie z: - napoje zimne (serwowane bez ograniczeń) - woda - gazowana i niegazowana (co najmniej 500 ml na osobę) - soki - 3 rodzaje soków 100% (co najmniej 300 ml na osobę) - napoje gorące: kawę, herbatę, (co najmniej 450 ml na osobę) dodatki - mleko/mleczko, cukier, cytryna - przekąski zimne - co najmniej 4 propozycje (co najmniej 100g na osobę) - sałaty i sałatki - co najmniej 3 propozycje (co najmniej 100g na osobę) - zupy - 1 propozycja (co najmniej 300 ml na osobę) - danie główne - co najmniej 4 propozycje (łącznie z dodatkiem skrobiowym co najmniej 450-500 g na osobę) - danie główne (gotowane/pieczone) podawane będzie z ziemniakami, ryżem lub makaronem - danie główne obejmować będzie potrawy mięsne (dwa rodzaje), rybne (jeden rodzaj), jarskie (jeden rodzaj) - deser: owoce (co najmniej 150 g na osobę) i co najmniej 3 rodzaje ciast (co najmniej 100g na osobę) PONADTO: Wykonawca zaproponuje menu w kosztorysie ofertowym stanowiącym zał. 6 do SIWZ, na podstawie którego będą wybierane dania na poszczególne spotkania. Dania i napoje serwowane będą w naczyniach ceramicznych niejednorazowego użytku wraz z metalowymi sztućcami; Wykonawca zapewni również dekorację stołów; Wykonawca zapewni obsługę kelnerską w trakcie trwania spotkania (pow. 30 uczestników - co najmniej 2 kelnerów); Usługi świadczone będą w miejscu wskazanym przez Zamawiającego i obejmują dodatkowo dostarczenie usługi na miejsce jej świadczenia, a następnie jej odbiór. Zamówienie realizowane będzie w okresie od dnia podpisania umowy do 31 grudnia 2011 r. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553120000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.wwpe.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Wynajem sal oraz zapewnienie wyżywienia dla uczestników szkoleń i spotkań dotyczące rozwoju Zintegrowanego Rejestru Kwalifikacji
Dodano: 2016-06-10 - Usługa cateringu w czasie spotkania projektu PARADIGM Postępowanie nr WEITI/51/BZP/2013/1035
Dodano: 2013-05-28 - Obsługa techniczna (zapewnienie nagłośnienia), cateringowa i restauracyjna konferencji podsumowującej projekt nr RPMA.01.01.00-14-029/10 pn.: Stworzenie powiązań kooperacyjnych między sferą badawczą a przedsiębiorstwami w celu poprawy konkurencyjności regionu i zwiększenia spójności gospodarczej i społecznej
Dodano: 2013-05-10 - Świadczenie usługi cateringu polegającej na przygotowaniu, dostarczeniu i serwowaniu posiłków podczas 24 spotkań dla 12 osób w ramach prowadzonych kursów na uprawnienia energetyczne realizowanych w ramach projektu Z energią do nauki POKL. 04.01.02-00-119/11
Dodano: 2013-03-27 - Świadczenie usług restauracyjnych na potrzeby spotkań organizowanych przez Władzę Wdrażającą Programy Europejskie
Dodano: 2013-01-11 - Usługa cateringu w czasie warsztatów Generic Integration Technologies for Photonics - Eastern European workshop for research institutes, SMEs and large companies w dniach 22-23 listopada 2012.Postępowanie nr WEITI/208/BZP/2012/1035
Dodano: 2012-11-08 - Usługa cateringu w czasie konferencji zamykającej projekt Postępowanie nr WEITI/178/BZP/2012/1035.
Dodano: 2012-10-04 - Usługa cateringu podczas warsztatów szkoleniowych i seminarium dla użytkowników produktu (Zad. 6 - Testowanie produktu u użytkowników) oraz warsztatów Studenci-Licealistom (Zad. 7 - Testowanie produktu u odbiorców) na potrzeby realizacji projektu pn.: Uczniowie poznają chemię poprzez jej zastosowanie, rozwiązywanie problemów i wizualizację
Dodano: 2012-02-22 - Obsługa cateringowa i restauracyjna dla uczestników międzynarodowej konferencji naukowej pt. Jakość w nauczaniu języków obcych na studiach niefilologicznych Pakiet I -Zorganizowanie i obsługa cateringu dla 100 uczestników konferencji, w tym obiadu Pakiet II - Zorganizowanie i obsługa uroczystej kolacji przy stołach dla 80 uczestników konferencji
Dodano: 2011-08-25 - Świadczenie usług restauracyjnych na potrzeby spotkań organizowanych przez Departament Programów Pomocowych i Pomocy Technicznej w 2011r
Dodano: 2010-12-30