Przetargi.pl
Usługa cateringu w czasie warsztatów Generic Integration Technologies for Photonics - Eastern European workshop for research institutes, SMEs and large companies w dniach 22-23 listopada 2012.Postępowanie nr WEITI/208/BZP/2012/1035

Politechnika Warszawska Wydział Elektroniki i Technik Informacyjnych ogłasza przetarg

  • Adres: 00-665 Warszawa, ul. Nowowiejska 15/19
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 0-22 234 51 01 , fax. 0-22 234 58 97
  • Data zamieszczenia: 2012-11-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Politechnika Warszawska Wydział Elektroniki i Technik Informacyjnych
    ul. Nowowiejska 15/19 15/19
    00-665 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 0-22 234 51 01, fax. 0-22 234 58 97
    REGON: 00000155400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.pw.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa cateringu w czasie warsztatów Generic Integration Technologies for Photonics - Eastern European workshop for research institutes, SMEs and large companies w dniach 22-23 listopada 2012.Postępowanie nr WEITI/208/BZP/2012/1035
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu w czasie warsztatów Generic Integration Technologies for Photonics - Eastern European workshop for research institutes, SMEs and large companies w dniach 22-23 listopada 2012. Usługa ma być świadczona w siedzibie Zamawiającego tj.: Politechnika Warszawska, Wydział Elektroniki i Technik Informacyjnych, Instytut Mikroelektroniki i Optoelektroniki, 00-665 Warszawa, ul. Nowowiejska 15/19 Audytorium Centralne - 1 piętro. Pierwszy dzień: Godz. 8.30 - kawa powitalna Napoje zimne: - woda gazowana - 50 butelek po 0,5 litra - woda niegazowana - 50 butelek po 0,5 litra - sok pomarańczowy - 50 porcji po 200 ml w szklankach - sok jabłkowy - 50 porcji po 200 ml w szklankach Napoje ciepłe: - kawa - rozpuszczalna w co najmniej dwóch pojemnikach po min. 10 litrów każdy - mleczko do kawy w 5 dzbanuszkach po co najmniej 250 ml każdy - herbata - czarna w torebkach - 50 szt. - dwa pojemniki po min. 10 litrów każdy z gorącą wodą - sok cytrynowy - 40 pojemniczków po 10 ml - cukier w saszetkach - 100 opakowań po 5 gram Ciasta: - ciasteczka kruche, różne rodzaje, podane na talerzach deserowych lub tacach - łącznie 5 kg - ciasta domowe, co najmniej 2 rodzaje, podawane w papilotach - 75 porcji Godz. 11.00 - I przerwa kawowa Napoje zimne: - woda gazowana - 50 butelek po 0,5 litra - woda niegazowana - 50 butelek po 0,5 litra - sok pomarańczowy - 50 porcji po 200 ml w szklankach - sok jabłkowy - 50 porcji po 200 ml w szklankach Napoje ciepłe: - kawa - rozpuszczalna w co najmniej dwóch pojemnikach po min. 10 litrów każdy - mleczko do kawy w 5 dzbanuszkach po co najmniej 250 ml każdy - herbata - czarna w torebkach - 50 szt. - dwa pojemniki po min. 10 litrów każdy z gorącą wodą - sok cytrynowy - 40 pojemniczków po 10 ml - cukier w saszetkach - 100 opakowań po 5 gram Ciastka: - małe pączki podane na talerzach deserowych lub tacach - 3 kg - małe drożdżówki podane na talerzach deserowych lub tacach, co najmniej 2 rodzaje - 150 szt. Godz. 12.50 - I lunch w formie bufetu szwedzkiego Napoje zimne: - woda gazowana - 50 butelek po 0,5 litra - woda niegazowana - 50 butelek po 0,5 litra - sok pomarańczowy - 50 porcji po 200 ml w szklankach - sok jabłkowy - 50 porcji po 200 ml w szklankach Napoje ciepłe: - kawa - rozpuszczalna w co najmniej dwóch pojemnikach po min. 10 litrów każdy - mleczko do kawy w 5 dzbanuszkach po co najmniej 250 ml każdy - herbata - czarna w torebkach - 50 szt. - dwa pojemniki po min. 10 litrów każdy z gorącą wodą - sok cytrynowy - 40 pojemniczków po 10 ml - cukier w saszetkach - 100 opakowań po 5 gram Sałatki: - sałatka z rukolą, marynowaną gruszką i parmezanem w sosie winegret - 50 porcji - sałatka caprese - 50 porcji - sałatka owocowa z dodatkiem pieczonego kurczaka - 50 porcji Przekąski na zimno: - pieczony łosoś podawany we włoskich ziołach - 50 porcji - mozzarella z rukolą zawijane w szynkę westfalską - 50 porcji - rożki schabowe z nadzieniem chrzanowo jajecznym - 50 porcji Dania gorące: - zapiekana sola w sosie winnym, ryż, warzywa gotowane - 50 porcji - fileciki z kurczaka w czerwonej salsie, kopytka - 50 porcji - pieprzowa karkówka w zalewie piwnej, opiekane ziemniaki, sałatka colesław - 50 porcji - lasagne ze szpinakiem - 50 porcji Desery: - musy jogurtowo-owocowe podawane w pucharkach - 75 porcji - owoce - 150 porcji Godz. 15.30 - II przerwa kawowa Napoje zimne: - woda gazowana - 50 butelek po 0,5 litra - woda niegazowana - 50 butelek po 0,5 litra - sok pomarańczowy - 50 porcji po 200 ml w szklankach - sok jabłkowy - 50 porcji po 200 ml w szklankach Napoje ciepłe: - kawa - rozpuszczalna w co najmniej dwóch pojemnikach po min. 10 litrów każdy - mleczko do kawy w 5 dzbanuszkach po co najmniej 250 ml każdy - herbata - czarna w torebkach - 50 szt. - dwa pojemniki po min. 10 litrów każdy z gorącą wodą - sok cytrynowy - 40 pojemniczków po 10 ml - cukier w saszetkach - 100 opakowań po 5 gram Ciasta: - ciasteczka kruche, różne rodzaje, podane na talerzach deserowych lub tacach - łącznie 5 kg - ciasta domowe, co najmniej 2 rodzaje podawane w papilotach - 75 porcji Godz. 18.30 - małe przyjęcie wieczorne Napoje zimne: - woda gazowana - 50 butelek po 0,5 litra - woda niegazowana - 50 butelek po 0,5 litra - sok pomarańczowy - 50 porcji po 200 ml w szklankach - sok jabłkowy - 50 porcji po 200 ml w szklankach - sok pomidorowy - 50 porcji w szklankach (do każdej porcji saszetka soli 0,2 gram i pieprzu 0,2 gram) Przekąski na zimno: - melon w szynce parmeńskiej - 75 porcji - roladki z kurczaka z szynką parmeńską, mozzarellą i suszonymi pomidorami - 75 porcji - koreczki z serem pleśniowym i winogronem - 75 porcji - koreczki z melonem, mozzarellą i grillowanym kurczakiem - 75 porcji - wytrawne babeczki z kruchego ciasta z pastami (krewetkowa, tuńczykowa, łososiowa, jajeczna) - 75 porcji - koreczki z łososiem wędzonym, świeżym ogórkiem i limonką - 75 porcji Ciasta: -ciasta domowe -2 rodzaje (inne niż pod czas kawy powitalnej i II przerwy kawowej) - 75 porcji -ciasteczka kruche, różne rodzaje - 3 kg Napoje ciepłe: - kawa - rozpuszczalna w co najmniej dwóch pojemnikach po min. 10 litrów każdy - mleczko do kawy w 5 dzbanuszkach po co najmniej 250 ml każdy - herbata - czarna w torebkach - 50 szt. - dwa pojemniki po min. 10 litrów każdy z gorącą wodą - sok cytrynowy - 40 pojemniczków po 10 ml - cukier w saszetkach - 100 opakowań po 5 gram Drugi dzień: Godz. 10.45 - III przerwa kawowa Napoje zimne: - woda gazowana - 50 butelek po 0,5 litra - woda niegazowana - 50 butelek po 0,5 litra - sok pomarańczowy - 50 porcji po 200 ml w szklankach - sok jabłkowy - 50 porcji po 200 ml w szklankach Napoje ciepłe: - kawa - rozpuszczalna w co najmniej dwóch pojemnikach po min. 10 litrów każdy - mleczko do kawy w 5 dzbanuszkach po co najmniej 250 ml każdy - herbata - czarna w torebkach - 50 szt. - dwa pojemniki po min. 10 litrów każdy z gorącą wodą - sok cytrynowy - 40 pojemniczków po 10 ml - cukier w saszetkach - 100 opakowań po 5 gram Ciastka: - małe pączki podane na talerzach deserowych lub tacach - 3 kg - ciasta domowe, co najmniej 2 rodzaje (inne niż pierwszego dnia) podawane w papilotach - 75 porcji Godz. 13.30 - II lunch w formie bufetu szwedzkiego Napoje zimne: - woda gazowana - 50 butelek po 0,5 litra - woda niegazowana - 50 butelek po 0,5 litra - sok pomarańczowy - 50 porcji po 200 ml w szklankach - sok jabłkowy - 50 porcji po 200 ml w szklankach Napoje ciepłe: - kawa - rozpuszczalna w co najmniej dwóch pojemnikach po min. 10 litrów każdy - mleczko do kawy w 5 dzbanuszkach po co najmniej 250 ml każdy - herbata - czarna w torebkach - 50 szt. - dwa pojemniki po min. 10 litrów każdy z gorącą wodą - sok cytrynowy - 40 pojemniczków po 10 ml - cukier w saszetkach - 100 opakowań po 5 gram Sałatki: - sałatka grecka z serem typu feta - 50 porcji - sałatka z rukolą, winogronami, serem kozim, tartym parmezanem, granatem, kaszą kuskus i miodowym sosem winegret - 50 porcji - sałatka z kurczakiem, sałatka szopska z solankowym serem owczym - 50 porcji Przekąski na zimno: - roladki z bakłażana z warzywami i kurczakiem - 50 porcji - roladki z wędzonym łososiem, szpinakiem i serkiem śmietankowym - 50 porcji - pierożki z ciasta francuskiego z mięsem i parmezanem - 50 porcji Dania gorące: - zrazy wołowe, ziemniaki puree, buraczki zasmażane - 50 porcji - kotlet z kurczaka de volaille, ziemniaki opiekane/frytki, surówka, - 50 porcji - łosoś pieczony, ryż, warzywa gotowane - 50 porcji - cukinia faszerowana warzywami i serem feta (jarska) - 50 porcji Desery: - musy czekoladowe podawane w pucharkach - 75 porcji - owoce - 150 porcji Dodatkowo Zamawiający wymaga podczas poczęstunków: - zapewnienie wyposażenia w postaci 7 stolików koktajlowych przykrytych obrusami - zapewnienie serwisu w postaci serwetek, naczyń, sztućców, termosów, podgrzewaczy oraz innych narzędzi i przedmiotów niezbędnych dla prawidłowego wykonania umowy (Zamawiający nie dopuszcza użycia zastawy plastikowej oraz sztućców z tworzywa sztucznego) - zapewnienie utrzymania czystości podczas trwania imprezy i po jej zakończeniu - zapewnienia obsługi niezbędnej do świadczenia usługi - dostarczenia koszy na śmieci oraz wywiezienia śmieci po świadczeniu usługi
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553120000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie przewiduje wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.zamowienia.pw.edu.pl/wykaz/
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach