Politechnika Warszawska Wydział Elektroniki i Technik Informacyjnych ogłasza przetarg
- Adres: 00-665 Warszawa, ul. Nowowiejska 15/19
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 0-22 234 51 01 , fax. 0-22 234 58 97
- Data zamieszczenia: 2013-05-28
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Politechnika Warszawska Wydział Elektroniki i Technik Informacyjnych
ul. Nowowiejska 15/19 15/19
00-665 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 0-22 234 51 01, fax. 0-22 234 58 97
REGON: 00000155400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.pw.edu.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa cateringu w czasie spotkania projektu PARADIGM Postępowanie nr WEITI/51/BZP/2013/1035 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Usługa cateringu w czasie spotkania projektu PARADIGM. 1) Opis przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu w czasie spotkania projektu PARADIGM odbywającego się w dniach 11-12 czerwca 2013 w Szkole Biznesu Politechniki Warszawskiej ul. Koszykowa 79, 02-008 Warszawa. http://www.biznes.edu.pl/centrum_konferencyjno_szkoleniowe.php Dokładna liczba uczestników nie jest znana, przewiduje się że spotkaniu może wziąć udział ok. 40 - 50 osób. Zamawiający przewiduje udzielenie zamówienia uzupełniającego w formie posiłków, napojów dla zwiększonej liczby uczestników. Szkolenie będzie odbywać się w sali nr 205, przerwy kawowe mają być serwowane w holu pod salą 205. Lunch będzie serwowany przez Wykonawcę w sali nr 101. http://www.biznes.edu.pl/centrum_101.php Wykonawca od godz. 12.00 do 13.00 musi przestawić stoliki i przygotować salę 101 na potrzeby lunchu. Między 14.00 a 15.00 Wykonawca musi przywrócić ustawienie stolików i zwolnić salę 101. Pierwszy dzień: Godz. 8.30-9.30 - I kawa powitalna Napoje zimne: - woda gazowana - 30 butelek po 0,5 litra - woda niegazowana - 30 butelek po 0,5 litra - sok pomarańczowy - 30 porcji po 200 ml w szklankach - sok jabłkowy - 30 porcji po 200 ml w szklankach Napoje ciepłe: - kawa - rozpuszczalna w co najmniej dwóch pojemnikach po min. 5 litrów każdy - mleczko do kawy w 3 dzbanuszkach po co najmniej 250 ml każdy - herbata - czarna w torebkach - 30 szt. - dwa pojemniki po min. 5 litrów każdy z gorącą wodą - sok cytrynowy - 30 pojemniczków po 10 ml - cukier w saszetkach - 80 opakowań po 5 gram Ciasta: - ciasteczka kruche, różne rodzaje, podane na talerzach deserowych lub tacach - łącznie 3 kg - ciasta domowe, co najmniej 2 rodzaje, podawane w papilotach -50 porcji Godz. 10.30-11.00 - I przerwa kawowa Napoje zimne: - woda gazowana - 30 butelek po 0,5 litra - woda niegazowana - 30 butelek po 0,5 litra - sok pomarańczowy - 30 porcji po 200 ml w szklankach - sok jabłkowy - 30 porcji po 200 ml w szklankach Napoje ciepłe: - kawa - rozpuszczalna w co najmniej dwóch pojemnikach po min. 5 litrów każdy - mleczko do kawy w 3 dzbanuszkach po co najmniej 250 ml każdy - herbata - czarna w torebkach - 30 szt. - dwa pojemniki po min. 5 litrów każdy z gorącą wodą - sok cytrynowy - 20 pojemniczków po 10 ml - cukier w saszetkach - 80 opakowań po 5 gram Ciastka: - małe pączki podane na talerzach deserowych lub tacach - 3 kg - małe drożdżówki podane na talerzach deserowych lub tacach, co najmniej 2 rodzaje - 80 szt. Godz. 13.00-14.00 - I lunch w formie bufetu szwedzkiego Napoje zimne: - woda gazowana - 30 butelek po 0,5 litra - woda niegazowana - 30 butelek po 0,5 litra - sok pomarańczowy - 30 porcji po 200 ml w szklankach - sok jabłkowy - 30 porcji po 200 ml w szklankach Napoje ciepłe: - kawa - rozpuszczalna w co najmniej dwóch pojemnikach po min. 5 litrów każdy - mleczko do kawy w 3 dzbanuszkach po co najmniej 250 ml każdy - herbata - czarna w torebkach - 30 szt. - dwa pojemniki po min. 5 litrów każdy z gorącą wodą - sok cytrynowy - 20 pojemniczków po 10 ml - cukier w saszetkach - 80 opakowań po 5 gram Sałatki: - sałatka z rukolą, marynowaną gruszką i parmezanem w sosie winegret - 30 porcji - sałatka caprese - 30 porcji - sałatka owocowa z dodatkiem pieczonego kurczaka - 30 porcji Przekąski na zimno: - pieczony łosoś podawany we włoskich ziołach - 30 porcji - mozzarella z rukolą zawijane w szynkę westfalską - 30 porcji - rożki schabowe z nadzieniem chrzanowo jajecznym - 30 porcji Dania gorące: - zapiekana sola w sosie winnym, ryż, warzywa gotowane - 30 porcji - fileciki z kurczaka w czerwonej salsie, kopytka - 30 porcji - pieprzowa karkówka w zalewie piwnej, opiekane ziemniaki, sałatka colesław - 30 porcji - lasagne ze szpinakiem - 30 porcji Desery: - musy jogurtowo-owocowe podawane w pucharkach - 50 porcji - owoce - 50 porcji Godz. 15.30-16.00 - II przerwa kawowa Napoje zimne: - woda gazowana - 30 butelek po 0,5 litra - woda niegazowana - 30 butelek po 0,5 litra - sok pomarańczowy - 30 porcji po 200 ml w szklankach - sok jabłkowy - 30 porcji po 200 ml w szklankach Napoje ciepłe: - kawa - rozpuszczalna w co najmniej dwóch pojemnikach po min. 5 litrów każdy - mleczko do kawy w 3 dzbanuszkach po co najmniej 250 ml każdy - herbata - czarna w torebkach - 30 szt. - dwa pojemniki po min. 5 litrów każdy z gorącą wodą - sok cytrynowy - 20 pojemniczków po 10 ml - cukier w saszetkach - 80 opakowań po 5 gram Ciasta: - ciasteczka kruche, różne rodzaje, podane na talerzach deserowych lub tacach - łącznie 3 kg - ciasta domowe, co najmniej 2 rodzaje podawane w papilotach - 50 porcji Drugi dzień: Godz. 8.30-9.30 - II kawa powitalna Napoje zimne: - woda gazowana - 30 butelek po 0,5 litra - woda niegazowana - 30 butelek po 0,5 litra - sok pomarańczowy - 30 porcji po 200 ml w szklankach - sok jabłkowy - 30 porcji po 200 ml w szklankach Napoje ciepłe: - kawa - rozpuszczalna w co najmniej dwóch pojemnikach po min. 5 litrów każdy - mleczko do kawy w 3 dzbanuszkach po co najmniej 250 ml każdy - herbata - czarna w torebkach - 30 szt. - dwa pojemniki po min. 5 litrów każdy z gorącą wodą - sok cytrynowy - 30 pojemniczków po 10 ml - cukier w saszetkach - 80 opakowań po 5 gram Ciasta: - ciasteczka kruche, różne rodzaje, podane na talerzach deserowych lub tacach - łącznie 3 kg - ciasta domowe, co najmniej 2 rodzaje, podawane w papilotach -50 porcji Godz. 10.30-11.15 - III przerwa kawowa Napoje zimne: - woda gazowana - 30 butelek po 0,5 litra - woda niegazowana - 30 butelek po 0,5 litra - sok pomarańczowy - 30 porcji po 200 ml w szklankach - sok jabłkowy - 30 porcji po 200 ml w szklankach Napoje ciepłe: - kawa - rozpuszczalna w co najmniej dwóch pojemnikach po min. 5 litrów każdy - mleczko do kawy w 3 dzbanuszkach po co najmniej 250 ml każdy - herbata - czarna w torebkach - 30 szt. - dwa pojemniki po min. 50 litrów każdy z gorącą wodą - sok cytrynowy - 30 pojemniczków po 10 ml - cukier w saszetkach - 80 opakowań po 5 gram Ciastka: - małe pączki podane na talerzach deserowych lub tacach - 3 kg - ciasta domowe, co najmniej 2 rodzaje (inne niż pierwszego dnia) podawane w papilotach - 50 porcji Godz. 13.00-14.00 - II lunch w formie bufetu szwedzkiego Napoje zimne: - woda gazowana - 30 butelek po 0,5 litra - woda niegazowana - 30 butelek po 0,5 litra - sok pomarańczowy - 30 porcji po 200 ml w szklankach - sok jabłkowy - 30 porcji po 200 ml w szklankach Napoje ciepłe: - kawa - rozpuszczalna w co najmniej dwóch pojemnikach po min. 5 litrów każdy - mleczko do kawy w 3 dzbanuszkach po co najmniej 250 ml każdy - herbata - czarna w torebkach - 30 szt. - dwa pojemniki po min. 5 litrów każdy z gorącą wodą - sok cytrynowy - 30 pojemniczków po 10 ml - cukier w saszetkach - 80 opakowań po 5 gram Sałatki: - sałatka grecka z serem typu feta - 30 porcji - sałatka z rukolą, winogronami, serem kozim, tartym parmezanem, granatem, kaszą kuskus i miodowym sosem winegret - 30 porcji - sałatka szopska z solankowym serem owczym - 30 porcji Przekąski na zimno: - roladki z bakłażana z warzywami i kurczakiem - 30 porcji - roladki z wędzonym łososiem, szpinakiem i serkiem śmietankowym - 30 porcji - pierożki z ciasta francuskiego z mięsem i parmezanem - 30 porcji Dania gorące: - zrazy wołowe, ziemniaki puree, buraczki zasmażane - 30 porcji - kotlet z kurczaka de volaille, ziemniaki opiekane/frytki, surówka, - 30 porcji - łosoś pieczony, ryż, warzywa gotowane - 30 porcji - cukinia faszerowana warzywami i serem feta (jarska) - 30 porcji Desery: - musy czekoladowe podawane w pucharkach - 50 porcji - owoce - 50 porcji Dodatkowo Zamawiający wymaga podczas poczęstunków: - zapewnienie wyposażenia w stoły przykryte obrusami - zapewnienie serwisu w postaci serwetek, naczyń, sztućców, termosów, podgrzewaczy oraz innych narzędzi i przedmiotów niezbędnych dla prawidłowego wykonania umowy (Zamawiający nie dopuszcza użycia zastawy plastikowej oraz sztućców z tworzywa sztucznego) - zapewnienie utrzymania czystości podczas trwania imprezy i po jej zakończeniu - zapewnienia obsługi niezbędnej do świadczenia usługi - dostarczenia koszy na śmieci oraz wywiezienia śmieci po świadczeniu usługi - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553120000
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie przewiduje wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.zamowienia.pw.edu.pl/wykaz/
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Wynajem sal oraz zapewnienie wyżywienia dla uczestników szkoleń i spotkań dotyczące rozwoju Zintegrowanego Rejestru Kwalifikacji
Dodano: 2016-06-10 - Obsługa techniczna (zapewnienie nagłośnienia), cateringowa i restauracyjna konferencji podsumowującej projekt nr RPMA.01.01.00-14-029/10 pn.: Stworzenie powiązań kooperacyjnych między sferą badawczą a przedsiębiorstwami w celu poprawy konkurencyjności regionu i zwiększenia spójności gospodarczej i społecznej
Dodano: 2013-05-10 - Świadczenie usługi cateringu polegającej na przygotowaniu, dostarczeniu i serwowaniu posiłków podczas 24 spotkań dla 12 osób w ramach prowadzonych kursów na uprawnienia energetyczne realizowanych w ramach projektu Z energią do nauki POKL. 04.01.02-00-119/11
Dodano: 2013-03-27 - Świadczenie usług restauracyjnych na potrzeby spotkań organizowanych przez Władzę Wdrażającą Programy Europejskie
Dodano: 2013-01-11 - Usługa cateringu w czasie warsztatów Generic Integration Technologies for Photonics - Eastern European workshop for research institutes, SMEs and large companies w dniach 22-23 listopada 2012.Postępowanie nr WEITI/208/BZP/2012/1035
Dodano: 2012-11-08 - Usługa cateringu w czasie konferencji zamykającej projekt Postępowanie nr WEITI/178/BZP/2012/1035.
Dodano: 2012-10-04 - Usługa cateringu podczas warsztatów szkoleniowych i seminarium dla użytkowników produktu (Zad. 6 - Testowanie produktu u użytkowników) oraz warsztatów Studenci-Licealistom (Zad. 7 - Testowanie produktu u odbiorców) na potrzeby realizacji projektu pn.: Uczniowie poznają chemię poprzez jej zastosowanie, rozwiązywanie problemów i wizualizację
Dodano: 2012-02-22 - Obsługa cateringowa i restauracyjna dla uczestników międzynarodowej konferencji naukowej pt. Jakość w nauczaniu języków obcych na studiach niefilologicznych Pakiet I -Zorganizowanie i obsługa cateringu dla 100 uczestników konferencji, w tym obiadu Pakiet II - Zorganizowanie i obsługa uroczystej kolacji przy stołach dla 80 uczestników konferencji
Dodano: 2011-08-25 - Świadczenie usług restauracyjnych na potrzeby spotkań organizowanych przez Władzę Wdrażającą Programy Europejskie
Dodano: 2011-01-18 - Świadczenie usług restauracyjnych na potrzeby spotkań organizowanych przez Departament Programów Pomocowych i Pomocy Technicznej w 2011r
Dodano: 2010-12-30