Przetargi.pl
wykonanie usługi cateringowej w DPT PAN w Juracie PRZETARG II

Polska Akademia Nauk Zakład Działalności Pomocniczej w Warszawie ogłasza przetarg

  • Adres: 00-330 Warszawa, ul. Nowy Świat 72
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 22 8265087 , fax. 22 8269765
  • Data zamieszczenia: 2013-04-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Polska Akademia Nauk Zakład Działalności Pomocniczej w Warszawie
    ul. Nowy Świat 72 72
    00-330 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 22 8265087, fax. 22 8269765
    REGON: 00032571300127
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zdp.pan.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: zarządzanie nieruchomościami wykonywane na zlecenie

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    wykonanie usługi cateringowej w DPT PAN w Juracie PRZETARG II
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1.Przedmiotem zamówienia jest codzienne przygotowywanie i wydawanie dla gości DPT PAN a) śniadań w formie stołu szwedzkiego przygotowywanych na rzecz Zamawiającego i podawanych w DPT, b) obiadokolacji serwowanych na własny rachunek Wykonawcy. 2. Zamawiający określa minimalny asortyment bufetu śniadaniowego: 2.1 napoje: sok owocowy, woda mineralna, mleko zimne i ciepłe, kawa, herbata zwykła oraz jeden rodzaj owocowej,2.2 dania gorące: parówki lub kiełbasa na gorąco, jajecznica lub jajka sadzone jajka gotowane lub naleśniki,2.3 inne: wędliny 3 rodzaje, sery żółte 2 rodzaje, ser wędzony, twarogi 2 rodzaje, dżem, miód, płatki śniadaniowe 3 rodzaje warzywa: pomidory, ogórki, papryka, inne w tym również surówki warzywne, pasty rybne, śledzie w różnych postaciach, ryby wędzone, galaretki owocowe, galaretki drobiowe, masło, smalec, margarynę, ciasta lub ciasteczka, pieczywo mieszane (bułki oraz chleb). 3. Sposób rozliczenia finansowego świadczonej usługi został określony w umowie załączonej do SIWZ i stanowiącej jego integralną część. 4. Posiłki winny odpowiadać standardom przyjętym dla tego typu usługi w ośrodkach wypoczynkowych. 5.Wykonawca zobowiązany jest do załatwienia wszelkich stosownych zezwoleń wymaganych dla prowadzenia tego typu działalności. 6.Wykonawca zobowiązany będzie do wnoszenia na konto Zamawiającego zryczałtowanej opłaty za każdy dzień korzystania z zaplecza kuchennego, sali restauracji i wynajmu pomieszczenia socjalnego w wysokości 81,30 PLN + 23% VAT = 100 PLN oraz 100 % zwrot kosztów zużycia energii elektrycznej, ciepłej i zimnej wody oraz odprowadzenia ścieków, jak również zwrot 50 % kosztów energii elektrycznej zużywanej w sali restauracji, zgodnie ze wskazaniami zainstalowanych w tym celu liczników zgodnie z zapisami § 7 umowy stanowiącej integralną część SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 36 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Wadium nie jest wymagane

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zdp.pan.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach