22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ ogłasza przetarg
- Adres: 87-720 Ciechocinek, ul. Wojska Polskiego
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 542 837 200 , fax. 542 837 320
- Data zamieszczenia: 2019-08-26
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: 22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ
ul. Wojska Polskiego 5
87-720 Ciechocinek, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 542 837 200, fax. 542 837 320
REGON: 91051403900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.22wszur.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
warzywa zimowe - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa warzyw, owoców i kiszonek zimowych wyszczególnionych w załączniku nr 2 w pakietach od 1 do 7 do specyfikacji.. Zamawiane produkty to zamówienia popularne, łatwo i w sposób ciągły dostępne na terenie całego kraju dla wszystkich odbiorców zarówno prywatnych, jak i publicznych ,odpowiadające przeciętnym wymaganiom, typowe a standardy jakościowe wskazują na powtarzalny i typowy charakter produktów. Produkty są dostarczane codziennie w ilości przewidzianej na bieżące spożycia. Nie występują ubytki z tytułu magazynowania produktów , zepsuć i tracenia wartości odżywczych. ZAŁĄCZNIK Nr 2 PAKIET-I LP ASORTYMENT ILOŚĆ KG 1 2 3 1. Ziemniaki 28400 PAKIET-II LP ASORTYMENT ILOŚĆ KG 1 2 3 1 Marchew 6500 2 Pietruszka korzeń 2800 3 Buraki średnica min. 5 cm 4300 4 Por 2000 5 Seler 5600 PAKIET - III LP ASORTYMENT ILOŚĆ KG 1 2 3 1 Kapusta biała 2300 2 Kapusta czerw. 600 3 Kapusta włoska 250 4 Kapusta pekińska 1800 5 Kalafior bez liści 350 6 Brokuł bez liści 350 7 Brukselka 200 PAKIET IV LP ASORTYMENT ILOŚĆ KG 1 2 3 1 Cukinia 450 2 Dynia 350 3 Kabaczek 200 PAKIET V LP ASORTYMENT ILOŚĆ KG 1 2 3 1 Jarmuż 200 2 Ogórek świeży 2000 3 Pomidor koktailowy 10 4 Pomidor I gat.,średnica min. 5 cm , czerwony cały, zdrowy, bez objawów gnicia lub innych zmian, które czynią je niezdatnymi do spożycia 6800 5 Sałata 1300 6 Sałata lodowa 900 7 Papryka świeża, jędrna, o świeżym wyglądzie, bez objawów gnicia lub innych zmian, które czynią je niezdatnymi do spożycia, kolor czerwony, zielony żółty 2200 8 Papryka chili 100 9 Czosnek krajowy 100 10 Seler naciowy 550 11 Rzodkiewka 600 PAKIET VI LP ASORTYMENT ILOŚĆ KG 1 2 3 1 Pietruszka nać 500 2 Koper św 600 3 Szczypior 500 4 Cebula średnica min. 5 cm 2500 5 Cebula czerwona średnica min. 5 cm 150 PAKIET-VII LP ASORTYMENT ILOŚĆ KG 1 2 3 1 Śliwki typu Węgierka 100 2 Gruszki 140-150g 500 3 Jabłka 150 - 170g 10000 4 Pieczarki 1000 5 Boczniaki 300 6 Ogórki kiszone, opakowanie : wiaderko plastikowe 3kg 3500 7 Kapusta kiszona, opakowanie: wiaderko plastikowe 5kg 2500 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03100000-2
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Działalność zawodowa prowadzona na potrzeby wykonania przedmiotu zamówienia nie wymaga posiadania specjalnych kompetencji lub uprawnień
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1) odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu potwierdzenia braku podstaw wykluczenia na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy, 2) oświadczenie wykonawcy o przynależności albo braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej- składa wykonawca po zamieszczeniu informacji z sesji otwarcia ofert na stronie internetowej szpitala- www.22wszur.pl
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne dostawy owoców, warzyw zimowych i kiszonek
Dodano: 2020-09-11 - Sukcesywne dostawy warzyw, owoców i kiszonek letnich sezonowych
Dodano: 2020-03-24 - Warzywa i owoce letnie
Dodano: 2019-03-20 - "Zaopatrzenie placówek oświatowych gminy Mogilno w artykuły spożywcze w 2019/20 r.",
Dodano: 2019-03-08 - Warzywa i owoce zimowe
Dodano: 2018-08-21 - Warzywa i wooce letnie
Dodano: 2018-03-16 - warzywa i owoce zimowe
Dodano: 2017-08-01 - Zaopatrzenie placówek oświatowych gminy Mogilno w warzywa i owoce w 2017 r.
Dodano: 2017-03-15 - WARZYWA I OWOCE LETNIE
Dodano: 2017-03-13