Przetargi.pl
Warzywa i owoce letnie

22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ ogłasza przetarg

  • Adres: 87-720 Ciechocinek, ul. Wojska Polskiego
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 542 837 200 , fax. 542 837 320
  • Data zamieszczenia: 2019-03-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: 22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ
    ul. Wojska Polskiego 5
    87-720 Ciechocinek, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 542 837 200, fax. 542 837 320
    REGON: 91051403900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.22wszur.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Warzywa i owoce letnie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Lp. Asortyment Ilość kg( kwiecień - czerwiec) 1 2 3 1 Ziemniaki jadalne "stare" 10000 2 Marchew, średnica 2-3chm, długość 15-20cm, cała - nie może być ucięta, połamana, bez uszkodzeń, bez odłamanych korzeni i prawidłowo ogłowiona, bez korzeni bocznych i rozgałęzień, , zdrowa- nie może być zgniła, zapleśniała, bez chorób, nie może być zwiędła i wyschnięta, nie może mieć śladów po szkodnikach i bez obecności szkodników, nie zdrewniała 2500 3 Pietruszka korzeń, średnica - 4-5cm, długość 15-20cm cała - nie może być ucięta, połamana, bez uszkodzeń, bez odłamanych korzeni i prawidłowo ogłowiona, bez korzeni bocznych i rozgałęzień, , zdrowa- nie może być zgniła, zapleśniała, bez chorób, nie może być zwiędła i wyschnięta, nie może mieć śladów po szkodnikach i bez obecności szkodników, nie zdrewniała 600 4 Burak czerwony, średnica min. 5 cm 1600 5 Por 550 6 Seler 2000 7 Chrzan świeży 10 8 Cebula średnica min. 5 cm 600 9 Cebula czerwona średnica min. 5 cm 200 PAKIET II Lp. Asortyment Ilość kg(kwiecień-czerwiec) 1 Kapusta biała w główkach bez wierzchnich liści 750 2 Kapusta młoda biała w główkach bez wierzchnich liści 750 3 Kapusta czerwona w główkach, bez wierzchnich liści 200 4 Kalafior, bez liści 210 5 Brokuł bez liści 210 6 Kapusta pekińska 710 7 Pomidor I gat.,średnica min. 5 cm , czerwony cały, zdrowy, bez objawów gnicia lub innych zmian, które czynią je niezdatnymi do spożycia 2500 8 Ogórek świeży szklarniowy , długość 15-20cm, średnica max. 5 cm, całe, zdrowe, bez objawów gnicia lub innych zmian, które czynią je niezdatnymi do spożycia, jedrne, o świeżym wyglądzie 600 9 Ogórek świeży gruntowy , długość 10-215cm, średnica max. 5 cm, całe, zdrowe, bez objawów gnicia lub innych zmian, które czynią je niezdatnymi do spożycia, jedrne, o świeżym wyglądzie 600 10 Papryka świeża, jędrna, o świeżym wyglądzie, bez objawów gnicia lub innych zmian, które czynią je niezdatnymi do spożycia, 850 11 Czosnek krajowy 45 12 Pieczarka 460 13 Sałata 510 14 Sałata lodowa 430 15 Rzodkiewka, bez liści 460 16 Botwina 100 17 Koper zielony 250 18 Natka pietruszki 180 19 Szczypior 220 20 Seler naciowy 250 Pakiet III Lp. Asortyment Ilość kg(kwiecień-czerwiec) 1 2 3 1 Ogórek kiszony, wiaderko 3 kg opakowanie bezzwrotne 800 2 Kapusta kiszona, wiaderko 5kg opakowanie bezzwrotne 380 PAKIET IV Lp. Asortyment Ilość kg (kwiecień-czerwiec) 1 2 3 1 Jabłka ( 150-200g) 3800 2 Truskawki 130 ZAŁĄCZNIK NR 2 A Pakiet I Lp. Asortyment Ilość kg( lipiec - wrzesień) 1 2 3 1 Ziemniaki 13000 2 Marchew, cała - nie może być ucięta, połamana, bez uszkodzeń, bez odłamanych korzeni i prawidłowo ogłowiona, bez korzeni bocznych i rozgałęzień, , zdrowa- nie może być zgniła, zapleśniała, bez chorób, nie może być zwiędła i wyschnięta, nie może mieć śladów po szkodnikach i bez obecności szkodników, nie zdrewniała 2800 3 Pietruszka korzeń, cała - nie może być ucięta, połamana, bez uszkodzeń, bez odłamanych korzeni i prawidłowo ogłowiona, bez korzeni bocznych i rozgałęzień, , zdrowa- nie może być zgniła, zapleśniała, bez chorób, nie może być zwiędła i wyschnięta, nie może mieć śladów po szkodnikach i bez obecności szkodników, nie zdrewniała 1200 4 Burak czerwony 1850 5 Por 900 6 Seler 2500 7 Chrzan świeży 10 8 Cebula średnica min. 5 cm 1200 9 Cebula czerwona średnica min. 5 cm 100 PAKIET II Lp. Asortyment Ilość kg (lipiec-wrzesień) 1 2 3 1 Kapusta biała, w główkach, bez wierzchnich liści 1900 2 Kapusta czerwona w główkach, bez wierzchnch liści 260 3 Kapusta włoska w główkach, bez wierzchnich liści 210 4 Kalafior, bez liści 1000 5 Brokuł, bez liści 1200 6 Cukinia 660 7 Fasolka szparagowa 100 8 Kalarepa, bez liści 560 9 Kapusta pekińska 1000 10 Pomidor I gat.średnica min. 5 cm , czerwony cały, zdrowy, bez objawów gnicia lub innych zmian, które czynią je niezdatnymi do spożycia 4250 11 Ogórek świeży, długość 15-20cm, średnica max. 5 cm, całe, zdrowe, bez objawów gnicia lub innych zmian, które czynią je niezdatnymi do spożycia, jedrne, o świeżym wyglądzie 1800 12 Papryka świeża, jędrna, o świeżym wyglądzie, bez objawów gnicia lub innych zmian, które czynią je niezdatnymi do spożycia, 1400 13 Czosnek krajowy 50 14 Pieczarka 520 15 Sałata 690 16 Sałata lodowa 650 17 Rzodkiewka, bez liści 620 18 Botwina 100 19 Koper zielony 330 20 Natka pietruszki 190 21 Szczypior 280 22 Seler naciowy 280 PAKIET III Lp. Asortyment Ilość kg (lipiec-wrzesień) 1 2 3 1 Ogórek kiszony, wiaderko 3 kg opakowanie bezzwrotne 850 2 Kapusta kiszona, wiaderko 5kg opakowanie bezzwrotne 400 PAKIET IV Lp. Asortyment Ilość kg (lipiec-wrzesień) 1 2 3 1 Jabłka ( 150-200g) 5000 2 Maliny 250 3 Śliwki typu "Węgierka" 500 4 Gruszki ( 160-180g) 200 5 Borówka amerykańska 100 6 Brzoskwinie ( 150-170g) 200 7 Czereśnie 100 8 Porzeczki czerwone 20
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03100000-2
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach