Przetargi.pl
Sukcesywne dostawy warzyw, owoców i kiszonek letnich sezonowych

22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ ogłasza przetarg

  • Adres: 87-720 Ciechocinek, ul. Wojska Polskiego
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 542 837 200, , fax. 542 837 320
  • Data zamieszczenia: 2020-03-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: 22 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowo-Rehabilitacyjny SP ZOZ
    ul. Wojska Polskiego 5
    87-720 Ciechocinek, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 542 837 200, , fax. 542 837 320
    REGON: 91051403900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.22wszur.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Sukcesywne dostawy warzyw, owoców i kiszonek letnich sezonowych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest codzienna dostawa warzyw, owoców i kiszonek letnich sezonowych określonych w załączniku nr 2 i 2A do specyfikacji w takiej ilości, która wymagana jest na całodzienne wyżywienie pacjentów. Zamawiane produkty to zamówienia popularne, łatwo i w sposób ciągły dostępne na terenie całego kraju dla wszystkich odbiorców zarówno prywatnych, jak i publicznych, odpowiadające przeciętnym wymaganiom, a standardy jakościowe wskazują na powtarzalny i typowy charakter produktów. Zamówienie podzielone zostało na następujące pakiety: 1) ZAŁĄCZNIK NR 2 (kwiecień – czerwiec 2020): pakiety I-V Pakiet I (kwiecień – czerwiec 2020) Lp. Asortyment Ilość kg 1 2 3 1 Ziemniaki jadalne "stare" 12000 PAKIET II (kwiecień – czerwiec 2020) Lp. Asortyment Ilość kg 1 2 3 1 Marchew, średnica 2-3 cm, długość 15-20cm, cała - nie może być ucięta, połamana, bez uszkodzeń, bez odłamanych korzeni i prawidłowo ogłowiona, bez korzeni bocznych i rozgałęzień, zdrowa - nie może być zgniła, zapleśniała, bez chorób, nie może być zwiędła i wyschnięta, nie może mieć śladów po szkodnikach i bez obecności szkodników, nie zdrewniała. 1800 2 Pietruszka korzeń, średnica - 4-5cm, długość 15-20cm cała - nie może być ucięta, połamana, bez uszkodzeń, bez odłamanych korzeni i prawidłowo ogłowiona, bez korzeni bocznych i rozgałęzień zdrowa- nie może być zgniła, zapleśniała, bez chorób, nie może być zwiędła i wyschnięta, nie może mieć śladów po szkodnikach i bez obecności szkodników, nie zdrewniała. 600 3 Burak czerwony, średnica min. 5 cm 800 4 Por 450 5 Seler 2000 6 Chrzan świeży 10 7 Cebula średnica min. 5 cm 800 8 Cebula czerwona średnica min. 5 cm 50 PAKIET III (kwiecień – czerwiec 2020) Lp. Asortyment Ilość kg 1 2 3 1 Kapusta biała w główkach bez wierzchnich liści 600 2 Kapusta młoda biała w główkach bez wierzchnich liści 800 3 Kapusta czerwona w główkach, bez wierzchnich liści 50 4 Kalafior, bez liści 100 5 Brokuł bez liści 170 6 Kapusta pekińska 710 7 Pomidor I gat., średnica min. 5 cm , czerwony cały, zdrowy, bez objawów gnicia lub innych zmian, które czynią je niezdatnymi do spożycia. 3000 8 Ogórek świeży szklarniowy, długość 15-20cm, średnica max. 5 cm, całe, zdrowe, bez objawów gnicia lub innych zmian, które czynią je niezdatnymi do spożycia, jędrne, o świeżym wyglądzie. 1350 9 Ogórek świeży gruntowy, długość 10-15cm, średnica max. 5 cm, całe, zdrowe, bez objawów gnicia lub innych zmian, które czynią je niezdatnymi do spożycia, jędrne, o świeżym wyglądzie. 150 10 Papryka świeża, jędrna, o świeżym wyglądzie, bez objawów gnicia lub innych zmian, które czynią je niezdatnymi do spożycia. 700 11 Czosnek krajowy 45 12 Pieczarka 380 13 Sałata 400 14 Sałata lodowa 550 15 Rzodkiewka, bez liści 400 16 Botwina 120 17 Koper zielony 210 18 Natka pietruszki 150 19 Szczypior 180 20 Seler naciowy 220 Pakiet IV (kwiecień – czerwiec 2020) Lp. Asortyment Ilość kg 1 2 3 1 Ogórek kiszony, wiaderko 3 kg opakowanie bezzwrotne 800 2 Kapusta kiszona, wiaderko 5kg opakowanie bezzwrotne 600 PAKIET V (kwiecień – czerwiec 2020) Lp. Asortyment Ilość kg 1 2 3 1 Jabłka ( 150-200g) 2800 2 Truskawki 100 2) ZAŁĄCZNIK NR 2 A (lipiec - wrzesień): pakiety I-V Pakiet I ( lipiec - wrzesień) Lp. Asortyment Ilość kg 1 2 3 1 Ziemniaki 14000 PAKIET II ( lipiec - wrzesień) Lp. Asortyment Ilość kg 1 2 3 1 Marchew, cała - nie może być ucięta, połamana, bez uszkodzeń, bez odłamanych korzeni i prawidłowo ogłowiona, bez korzeni bocznych i rozgałęzień, , zdrowa- nie może być zgniła, zapleśniała, bez chorób, nie może być zwiędła i wyschnięta, nie może mieć śladów po szkodnikach i bez obecności szkodników, nie zdrewniała. 3000 2 Pietruszka korzeń, cała - nie może być ucięta, połamana, bez uszkodzeń, bez odłamanych korzeni i prawidłowo ogłowiona, bez korzeni bocznych i rozgałęzień, , zdrowa- nie może być zgniła, zapleśniała, bez chorób, nie może być zwiędła i wyschnięta, nie może mieć śladów po szkodnikach i bez obecności szkodników, nie zdrewniała. 880 3 Burak czerwony 1450 4 Por 580 5 Seler 2800 6 Chrzan świeży 25 7 Cebula średnica min. 5 cm 1200 8 Cebula czerwona średnica min. 5 cm 50 PAKIET III ( lipiec - wrzesień) Lp. Asortyment Ilość kg 1 2 3 1 Kapusta biała, w główkach, bez wierzchnich liści 2200 2 Kapusta czerwona w główkach, bez wierzchnich liści 300 3 Kapusta włoska w główkach, bez wierzchnich liści 100 4 Kalafior, bez liści 730 5 Brokuł, bez liści 900 6 Cukinia 660 7 Fasolka szparagowa 130 8 Kapusta pekińska 150 9 Pomidor I gat. średnica min. 5 cm , czerwony cały, zdrowy, bez objawów gnicia lub innych zmian, które czynią je niezdatnymi do spożycia. 4400 10 Ogórek świeży, długość 15-20cm, średnica max. 5 cm, całe, zdrowe, bez objawów gnicia lub innych zmian, które czynią je niezdatnymi do spożycia, jędrne, o świeżym wyglądzie. 2650 11 Papryka świeża, jędrna, o świeżym wyglądzie, bez objawów gnicia lub innych zmian, które czynią je niezdatnymi do spożycia. 1300 12 Czosnek krajowy 60 13 Pieczarka 420 14 Sałata 600 15 Sałata lodowa 680 16 Rzodkiewka, bez liści 700 17 Botwina 280 18 Koper zielony 320 19 Natka pietruszki 215 20 Szczypior 250 21 Seler naciowy 400 PAKIET IV (lipiec - wrzesień) Lp. Asortyment Ilość kg 1 2 3 1 Ogórek kiszony, wiaderko 3 kg opakowanie bezzwrotne 780 2 Kapusta kiszona, wiaderko 5kg opakowanie bezzwrotne 850 PAKIET V (lipiec-wrzesień) Lp. Asortyment Ilość kg 1 2 3 1 Jabłka (150-200g) 3300 2 Maliny 215 3 Śliwki typu "Węgierka" 150 4 Gruszki ( 160-180g) 200 5 Borówka amerykańska 200 6 Brzoskwinie ( 150-170g) 160 7 Czereśnie 20 8 Porzeczki czerwone 10 2. Zamawiający dopuszcza możliwości składania ofert częściowych na poszczególne pakiety w załączniku 2 i załączniku 2A.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03100000-2
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach