Jednostka Wojskowa Nr 4026 ogłasza przetarg
- Adres: 81-134 Gdynia, Rondo Bitwy pod Oliwą
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 58 6266609 , fax. 58 6266996
- Data zamieszczenia: 2020-01-22
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Jednostka Wojskowa Nr 4026
Rondo Bitwy pod Oliwą 1
81-134 Gdynia, woj. pomorskie
tel. 58 6266609, fax. 58 6266996
REGON: 22071376400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: https://formoza.wp.mil.pl/pl/bip/zamowienia/
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługi żywienia w systemie zleconym. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Usługi żywienia w systemie zleconym. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduję się w załączniku nr 2 do SIWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55300000-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający uzna warunek za spełniony jeżeli Wykonawca wykaże: a) aktualną na dzień składania decyzję wydaną przez Państwową Inspekcję Sanitarną potwierdzającą wpis do rejestru zatwierdzonych zakładów produkujących lub wprowadzających do obrotu żywność podlegających urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej (bądź Wojskowej Inspekcji Sanitarnej), b) aktualny dokument potwierdzający stosowanie wdrożonego systemu HACCP, tj.: - zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej (bądź Wojskowej Inspekcji Sanitarnej), o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wdrożonego systemu HACCP, wydane na podstawie art. 59 i 73 ust.1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, lub - protokół z ostatniej kontroli sanitarnej przeprowadzonej przez właściwy organ Państwowej Inspekcji Sanitarnej (bądź Wojskowej Inspekcji Sanitarnej), jako organ urzędowej kontroli żywności.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Oświadczenie o przynależności do tej samej grupy kapitałowej W celu wykazania braku podstaw do wykluczenia Wykonawcy z postępowania o udzielenie zamówienia w okolicznościach, o których mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy PZP należy złożyć informację o przynależności do grupy kapitałowej. W przypadku przynależności do tej samej grupy kapitałowej Wykonawca może złożyć wraz z oświadczeniem dokumenty bądź informacje potwierdzające, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu. Zamawiający w celu usprawnienia przebiegu procedury, udostępnia wzór przedmiotowego oświadczenia jako załącznik nr 5 do SIWZ. W przypadku wspólnego ubiegania się o zamówienie przez wykonawców oświadczenie składa każdy z wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne usługi cateringowe i restauracyjne na potrzeby Biura Rektora Politechniki Gdańskiej
Dodano: 2024-03-01 - Usługa na rzecz Uniwersytetu Gdańskiego polegająca na organizacji kolacji dla uczestników 30-tej jubileuszowej konferencji ERES 2024
Dodano: 2023-12-12 - Usługa żywienia w systemie zleconym na rok 2023
Dodano: 2023-07-13 - Zakup usługi gastronomicznej oraz hotelowej na zabezpieczenie konferencji Przestępczość Teleinformatyczna XXI realizowanej w dniach 5-7 czerwca 2023 r. na terenie Akademii Marynarki Wojennej.
Dodano: 2023-05-17 - Kompleksowa usługa prowadzenia żywienia wczasowiczów w Ośrodku wypoczynkowym Czarlina
Dodano: 2023-05-10 - Zakup usługi gastronomicznej oraz hotelowej na zabezpieczenie konferencji Przestępczość Teleinformatyczna XXI realizowanej w dniach 5-7 czerwca 2023 r. na terenie Akademii Marynarki Wojennej.
Dodano: 2023-04-14 - Usługa cateringowa dla uczestników XXVIII Balu Morskiego w dniu 18.02.2023 r.
Dodano: 2023-02-13 - Wykonanie kompleksowej usługi obejmującej wynajem dwóch sal oraz wyżywienie (obiad+dwa serwisy kawowe) podczas 58 szkoleń dla 1624 osób organizowanych przez PODR w Lubaniu na obszarze woj. pomorskiego
Dodano: 2022-11-16 - Zakup usługi gastronomicznej na zabezpieczenie studiów podyplomowych EMBA edycja 2022/2023 realizowanej na terenie Warszawy
Dodano: 2022-10-20 - Usługi restauracyjne w czasie konferencji ESWC
Dodano: 2022-09-20