Przetargi.pl
“USŁUGI GASTRONOMICZNE NA POTRZEBY OŚRODKA SZKOLENIOWO-WYPOCZYNKOWEGO W PORAŻYNIE ”

PGL Lasy Państwowe Nadleśnictwo Grodzisk ogłasza przetarg

  • Adres: 62-065 Grodzisk Wielkopolski, Lasówki 1
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2022-12-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: PGL Lasy Państwowe Nadleśnictwo Grodzisk
    Lasówki 1
    62-065 Grodzisk Wielkopolski, woj. wielkopolskie
    REGON: 630012930
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - inna państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    “USŁUGI GASTRONOMICZNE NA POTRZEBY OŚRODKA SZKOLENIOWO-WYPOCZYNKOWEGO W PORAŻYNIE ”
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych i gastronomicznych na rzecz Zamawiającego w budynku Ośrodka Szkoleniowo-Wypoczynkowego w Porażynie (zwanym dalej OSW) położonym w Porażyn Tartak 14, 64-330 Opalenica oraz w innych miejscach wskazanych przez Zamawiającego. Są to usługi w zakresie przygotowania i podawania posiłków polegających na zapewnieniu i zorganizowaniu wyżywienia wraz z pełną obsługą na terenie Ośrodka Szkoleniowo-Wypoczynkowego Porażyn z wykorzystaniem znajdujących się urządzeń oraz własnego sprzętu i naczyń, w czasie przeprowadzanych - szkoleń, spotkań, konferencji oraz innych imprez, dla gości hotelowych (śniadanie, obiad, kolacja itp.) a także catering (dostawa posiłków) w wyznaczone miejsce przez Zamawiającego. Świadczenie usług cateringowych i gastronomicznych organizowanych w Ośrodku Szkoleniowo-Wypoczynkowym w Porażynie, dalej OSW w Porażynie zawarte są w Szczegółowym Opisie Przedmiotu Zamówienia stanowiącym załącznik nr 7 do SWZ. Posiłki będą zlecane Wykonawcy przez Zamawiającego na podstawie rodzaju produktów zawartych w załączniku nr 7 A do SWZ i potrzebnych ilości.Rzeczywista ilość posiłków wynikać będzie z faktycznego zapotrzebowania Zamawiającego i może ulec zmianie w zależności od ilości gości, przy czym Wykonawca nie będzie rościł pretensji, ani żądał rekompensaty finansowej, jeżeli ilość ta będzie mniejsza niż szacowana.Do wyceny oferty należy przyjąć ilości kosztorysu ofertowego wg ilości określonych w załączniku nr 8 do SWZ oraz składu i gramatury wskazanej w załączniku 7A do SWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach