Nadleśnictwo Lubichowo ogłasza przetarg
- Adres: 83240 Lubichowo, ul. Leśna
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 058 5885323, 5885871 , fax. 585 885 322
- Data zamieszczenia: 2018-12-12
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Nadleśnictwo Lubichowo
ul. Leśna 12
83240 Lubichowo, woj. pomorskie
tel. 058 5885323, 5885871, fax. 585 885 322
REGON: 19003678900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.lubichowo.gdansk.lasy.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej.
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługi cateringowe w Nadleśnictwie Lubichowo w 2019 roku. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest wykonywanie usługi cateringowej w Nadleśnictwie Lubichowo w 2018 roku. W ramach zamówienia Wykonawca będzie musiał przygotować: śniadania, obiady, kolacje, posiłki „uroczyste”, ciepłe napoje i przekąski, zimny bufet, ciepły bufet, bar sałatkowy, dania z dietą lekkostrawną, cukrzycową, ubogo energetyczną w zależności od potrzeb Zamawiającego. Elementem zamówienia również są posiłki wydawane w lesie w trakcie polowań komercyjnych, administracyjnych lub narad dla leśniczych na terenie Nadleśnictwa Lubichowo oraz oprawa narad i szkoleń– w siedzibie Nadleśnictwa Lubichowo ul. Leśna 12 83-240 Lubichowo jako oddzielny pakiet. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55300000-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie opisu spełnienia tego warunku udziału w postępowaniu.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Oświadczenie Wykonawcy o przynależności albo braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej. Przed zawarciem umowy w sprawie zamówienia publicznego, Wykonawca, którego oferta została uznana za najkorzystniejszą zobowiązany jest dopełnić następujących formalności: 1. przedłożyć Zamawiającemu: a. polisę od odpowiedzialności cywilnej określoną we wzorze umowy w sprawie zamówienia publicznego (załącznik nr 8 do SIWZ) w wysokości dla: PAKIET I: 100 000,00 zł PAKIET II: 20 000,00 zł b. Oświadczenie o zatrudnieniu osób na podstawie umowy o pracę (załącznik nr 9). c. Dokumenty potwierdzające kryterium oceny ofert „Kwalifikacje dietetyka”- jeżeli Wykonawca zobowiązał się do tego kryterium oceny ofert.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Usługa gastronomiczna w czasie konferencji “Woman, Peace and Security in Professional Military Education”
Dodano: 2024-06-17 - Sukcesywne usługi cateringowe i restauracyjne na potrzeby Biura Rektora Politechniki Gdańskiej
Dodano: 2024-03-01 - Usługa na rzecz Uniwersytetu Gdańskiego polegająca na organizacji kolacji dla uczestników 30-tej jubileuszowej konferencji ERES 2024
Dodano: 2023-12-12 - Usługa żywienia w systemie zleconym na rok 2023
Dodano: 2023-07-13 - Zakup usługi gastronomicznej oraz hotelowej na zabezpieczenie konferencji Przestępczość Teleinformatyczna XXI realizowanej w dniach 5-7 czerwca 2023 r. na terenie Akademii Marynarki Wojennej.
Dodano: 2023-05-17 - Kompleksowa usługa prowadzenia żywienia wczasowiczów w Ośrodku wypoczynkowym Czarlina
Dodano: 2023-05-10 - Zakup usługi gastronomicznej oraz hotelowej na zabezpieczenie konferencji Przestępczość Teleinformatyczna XXI realizowanej w dniach 5-7 czerwca 2023 r. na terenie Akademii Marynarki Wojennej.
Dodano: 2023-04-14 - Usługa cateringowa dla uczestników XXVIII Balu Morskiego w dniu 18.02.2023 r.
Dodano: 2023-02-13 - Wykonanie kompleksowej usługi obejmującej wynajem dwóch sal oraz wyżywienie (obiad+dwa serwisy kawowe) podczas 58 szkoleń dla 1624 osób organizowanych przez PODR w Lubaniu na obszarze woj. pomorskiego
Dodano: 2022-11-16 - Zakup usługi gastronomicznej na zabezpieczenie studiów podyplomowych EMBA edycja 2022/2023 realizowanej na terenie Warszawy
Dodano: 2022-10-20