Nadleśnictwo Lubichowo ogłasza przetarg
- Adres: 83240 Lubichowo, ul. Leśna
- Województwo: pomorskie
- Telefon/fax: tel. 058 5885323, 5885871 , fax. 585 885 322
- Data zamieszczenia: 2016-12-14
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Nadleśnictwo Lubichowo
ul. Leśna 12
83240 Lubichowo, woj. pomorskie
tel. 058 5885323, 5885871, fax. 585 885 322
REGON: 19003678900000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: inny:
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługi cateringowe w Nadleśnictwie Lubichowo 2017 roku - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zamówienie zostało podzielone na dwie części: Część 1: Catering na terenie Kwatery myśliwskiej Czarne oraz teren Ośrodka Hodowli Zwierzyny Czarne. W ramach tej części zamówienia Wykonawca będzie musiał przygotować: śniadania, obiady, kolacje, posiłki „uroczyste”, ciepłe napoje i przekąski, zimny bufet, ciekły bufet, pieczonego dzika, bar sałatkowy, dania z dietą lekkostrawną, cukrzycową, ubogo energetyczną w zależności od potrzeb Zamawiającego. Część 2: Posiłki wydawane w lesie w trakcie polowań komercyjnych, administracyjnych lub narad dla leśniczych na terenie Nadleśnictwa Lubichowo oraz oprawa narad i szkoleń – w siedzibie Nadleśnictwa Lubichowo ul Leśna 12 83-240 Lubichowo. W związku z tym, że nie ma możliwości przygotowania posiłków w siedzibie ośrodka Kwatera Myśliwska Czarne, Wykonawca w ofercie wskaże miejsce gdzie będą przygotowywane posiłki. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55300000-3
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Oferta musi być zabezpieczona wadium w wysokości: Część 1: 2000.00 zł Część 2: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium Forma niesienia wadium zgodna z art. 45 ust.6 ustawy PZP
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne usługi cateringowe i restauracyjne na potrzeby Biura Rektora Politechniki Gdańskiej
Dodano: 2024-03-01 - Usługa na rzecz Uniwersytetu Gdańskiego polegająca na organizacji kolacji dla uczestników 30-tej jubileuszowej konferencji ERES 2024
Dodano: 2023-12-12 - Usługa żywienia w systemie zleconym na rok 2023
Dodano: 2023-07-13 - Zakup usługi gastronomicznej oraz hotelowej na zabezpieczenie konferencji Przestępczość Teleinformatyczna XXI realizowanej w dniach 5-7 czerwca 2023 r. na terenie Akademii Marynarki Wojennej.
Dodano: 2023-05-17 - Kompleksowa usługa prowadzenia żywienia wczasowiczów w Ośrodku wypoczynkowym Czarlina
Dodano: 2023-05-10 - Zakup usługi gastronomicznej oraz hotelowej na zabezpieczenie konferencji Przestępczość Teleinformatyczna XXI realizowanej w dniach 5-7 czerwca 2023 r. na terenie Akademii Marynarki Wojennej.
Dodano: 2023-04-14 - Usługa cateringowa dla uczestników XXVIII Balu Morskiego w dniu 18.02.2023 r.
Dodano: 2023-02-13 - Wykonanie kompleksowej usługi obejmującej wynajem dwóch sal oraz wyżywienie (obiad+dwa serwisy kawowe) podczas 58 szkoleń dla 1624 osób organizowanych przez PODR w Lubaniu na obszarze woj. pomorskiego
Dodano: 2022-11-16 - Zakup usługi gastronomicznej na zabezpieczenie studiów podyplomowych EMBA edycja 2022/2023 realizowanej na terenie Warszawy
Dodano: 2022-10-20 - Usługi restauracyjne w czasie konferencji ESWC
Dodano: 2022-09-20