Przetargi.pl
Usługa żywienia pacjentów Zespołu Opieki Zdrowotnej w Lidzbarku Warmińskim

Zespół Opieki Zdrowotnej w Lidzbarku Warmińskim ogłasza przetarg

  • Adres: 11-100 Lidzbark Warmiński, ul.Kard. St. Wyszyńskiego
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 897 672 561 , fax. 897 672 966
  • Data zamieszczenia: 2020-02-11
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Opieki Zdrowotnej w Lidzbarku Warmińskim
    ul.Kard. St. Wyszyńskiego 37
    11-100 Lidzbark Warmiński, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 897 672 561, fax. 897 672 966
    REGON: 30845900000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zozlw.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa żywienia pacjentów Zespołu Opieki Zdrowotnej w Lidzbarku Warmińskim
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest usługa żywienia pacjentów, w szczególności przygotowywanie z własnych produktów i dostarczanie codziennie przez okres obowiązywania umowy całodziennego wyżywienia dla pacjentów hospitalizowanych w Oddziale Chorób Wewnętrznych, Oddziale Chirurgii Ogólnej, Oddziale Dziecięcym, Oddziale Ginekologicznym, Oddziale Terapii Uzależnień od Alkoholu Zespołu Opieki Zdrowotnej w Lidzbarku Warmińskim. 2. Całodzienne wyżywienie należy przygotować szacunkowo dla 57 pacjentów dziennie, tj. 31 293 dziennych racji pokarmowych w okresie trwania umowy. 3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, z uwzględnieniem żywienia dietetycznego zawiera załącznik nr 1 do SIWZ „Opis przedmiotu zamówienia”.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca spełni warunek jeśli: -zakład (kuchnia), w którym będzie prowadzona działalność związana z produkcją i obrotem żywnością w zakresie przygotowywania całodziennych posiłków od surowca do gotowej potrawy i środki transportu, którymi będzie odbywał się transport posiłków do Zamawiającego są zatwierdzone przez Państwową Inspekcję Sanitarną oraz wpisane do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej,

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach