Przetargi.pl
Usługa przygotowywania i dostarczania gorących posiłków dla podopiecznych Placówki Opiekuńczo - Wychowawczej Wsparcia Dziennego Świetlicy Promyczkowo w Zakopanem.

Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Zakopanem ogłasza przetarg

  • Adres: 34-500 Zakopane, ul. Jagiellońska 7
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. (018) 20 147 33 , fax. (018) 20 147 33
  • Data zamieszczenia: 2012-06-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Zakopanem
    ul. Jagiellońska 7 7
    34-500 Zakopane, woj. małopolskie
    tel. (018) 20 147 33, fax. (018) 20 147 33
    REGON: 00440436100000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.mopszakopane.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa przygotowywania i dostarczania gorących posiłków dla podopiecznych Placówki Opiekuńczo - Wychowawczej Wsparcia Dziennego Świetlicy Promyczkowo w Zakopanem.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    jest usługa przygotowywania i dostarczania gorących posiłków dla podopiecznych Placówki Opiekuńczo - Wychowawczej Wsparcia Dziennego Świetlicy Promyczkowo w Zakopanem. w okresie od 23-07-2012 do 31-08-2012r. Zakres zamówienia obejmuje: 1. Dowóz posiłków gotowych dla podopiecznych Placówki Opiekuńczo - Wychowawczej Wsparcia Dziennego Świetlicy Promyczkowo w Zakopanem. 2. Dowóz na miejsce jest to Świetlica Promyczkowa w Zakopanem ul. Kasprusie 35a około godziny 15 00 w pojemnikach jednorazowych utrzymujących ciepło wraz ze sztućcami. 3. Szczegółowe zamówienie uwzględniające dokładną godzinę oraz ilość posiłków w danym dniu będzie przekazywał zamawiający do godziny 1000 w dniu dostarczania posiłku. 4. Wykonawca zobowiązany jest dostarczać posiłki gorące. 5. Maksymalna ilość posiłków przez cały okres umowy nie przekroczy 535 posiłków w tym maksymalnie 30 posiłków dziennie. Każdorazowy posiłek dla jednej osoby winien zawierać: - zupa - 250 ml. - drugie danie - 400 ml. 6. Jadłospis musi być zróżnicowany, należy dołączyć do oferty. 7. Przestrzeganie przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. z 2012r. Nr 136 poz. 914 ze zm.) 8. Świadczenie usług wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych. 9. Posiłki powinny być przygotowywane zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia, muszą być zróżnicowane, sporządzone z pełnowartościowych produktów z uwzględnieniem sezonowości ich występowania, pokrywać ? dziennego zapotrzebowania kalorycznego. 10. W miesiącu lipcu przewiduje się maksymalnie 55 posiłków gotowych: 23-07-2012r. - do 5 gotowych posiłków 24-07-2012r. - do 5 gotowych posiłków 25-07-2012r. - do 5 gotowych posiłków 26-07-2012r. - do 5 gotowych posiłków 27-07-2012r. - do 5 gotowych posiłków 30-07-2012r. - do 30 gotowych posiłków 11. W miesiącu sierpniu przewiduje się maksymalnie 480 posiłków gotowych: 01-08-2012r.- do 30 gotowych posiłków 03-08-2012r. - do 30 gotowych posiłków 06-08-2012r. - do 30 gotowych posiłków 07-08-2012r. - do 30 gotowych posiłków 08-08-2012r. - do 30 gotowych posiłków 10-08-2012r. - do 30 gotowych posiłków 13-08-2012r. - do 30 gotowych posiłków 17-08-2012r. - do 30 gotowych posiłków 20-08-2012r. - do 30 gotowych posiłków 21-08-2012r. - do 30 gotowych posiłków 22-08-2012r. - do 30 gotowych posiłków 24-08-2012r. - do 30 gotowych posiłków 27-08-2012r. - do 30 gotowych posiłków 28-08-2012r. - do 30 gotowych posiłków 29-08-2012r. - do 30 gotowych posiłków 31-08-2012r. - do 30 gotowych posiłków 12. Wykonawca określi cenę jednostkową jednego posiłku wraz z podatkiem VAT i cena ta będzie stała niezależnie od rodzaju posiłku. 13. Wykonawca musi posiadać zezwolenie SANEPID-u na prowadzenie działalności gastronomicznej. 14. Zamawiający jest uprawniony do bieżącej kontroli jakości wydawanych posiłków, ich zgodności z opisem przedmiotu zamówienia, walorów smakowych oraz estetyki.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.mopszakopane.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach