Sieć Badawcza Łukasiewicz - Górnośląski Instytut Technologiczny ogłasza przetarg
- Adres: 44-100 Gliwice, Karola Miarki 12-14
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 32 23 45 205
- Data zamieszczenia: 2024-07-27
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Sieć Badawcza Łukasiewicz - Górnośląski Instytut Technologiczny
Karola Miarki 12-14
44-100 Gliwice, woj. śląskie
tel. 32 23 45 205
REGON: 000026867 - Adres strony internetowej zamawiającego: https://git.lukasiewicz.gov.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa przygotowania i dostawy posiłków dla Sieć Badawcza Łukasiewicz – Górnośląski Instytut Technologiczny - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest realizacja usługi przygotowywania i dostarczania posiłków do siedziby Zamawiającego w lokalizacji Centrum Spawalnictwa 44-100 Gliwice ul. Błogosławionego Czesława 16-18;Usługi przygotowywania i dostarczania posiłków realizowane będą dla osób odbywających kursy (dalej: kursantów) w pomieszczenia znajdujących się na terenie należącym do Wykonawcy. Kursy odbywają się w godzinach dopołudniowych, orientacyjna (średnia) dzienna liczba kursantów wynosi ok. 150 osób – jest to liczba bardzo zmienna. Szacunkowa liczba posiłków w okresie obowiązywania umowy wynosi 22 000 obiadów oraz 22 000 śniadań.Dzienne wyżywienie kursanta składa się z dwóch posiłków: śniadanie, oraz dwudaniowy obiad.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, zwany dalej "OPZ", w tym minimalne wymagania zamawiającego, warunki realizacji, przykładowe jadłospisy itp. znajdują się w załącznikach do SWZ – OPZ oraz projektowane postanowienia umowne. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca wykaże realizację w ostatnich trzech latach przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, co najmniej 2-ch zamówień (wykonanych lub aktualnie wykonywanych) obejmujących główne usługi objęte niniejszym zamówieniem, t.j. usługi przygotowywania i dostarczania posiłków przez ciągły okres co najmniej 12 miesięcy i wartości brutto min. 400 000,00 zł – każde;Wykonawca wykaże dysponowanie co najmniej jednym pojazdem przeznaczonych do realizacji zamówienia, posiadającym stosowne dopuszczenia do transportu żywności.Wykonawca wykaże, że dysponuje osobami zdolnymi do realizacji zamówienia, co najmniej :1 osobą posiadającą minimum średnie wykształcenie dietetyka lub technika technologii żywienia1 osobę posiadającą wykształcenie na stanowisku kucharza, posiadającą minimum 2-letni staż pracy na tym stanowisku1 osobą wykonującą transport żywności, posiadającą stosowne uprawnienia do realizacji usługi prawo jazdy kat. B lub w przypadku C C+E, D również Świadectwo kwalifikacji zawodowej dla kierowców.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2024-08-07
Zobacz następny przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług cateringowych ( drugie półrocze 2024r. ) dla dzieci Przedszkola Miejskiego nr 25 w Jaworznie
Dodano: 2024-07-21 - Sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby prawidłowej realizacji projektu pn.: CUS – Nowe spojrzenie na usługi społeczne.
Dodano: 2024-06-18 - Usługa sporządzania i dostarczania posiłków w zakresie wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ i osób przebywających w PID
Dodano: 2024-05-28 - Usługa przygotowywania posiłków Szpitala Kolejowego w Wilkowicach-Bystrej
Dodano: 2024-03-13 - Świadczenie usług cateringowych polegających na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków dla Szkoły Podstawowej nr 29 im. Janusza Korczaka w Bielsku-Białej
Dodano: 2024-03-12 - Usługa przygotowania i dostarczania posiłków dla potrzeb Szpitala Pediatrycznego w Bielsku - Białej
Dodano: 2024-03-08 - 4/TP/US/24 PRZYGOTOWANIE I DOSTARCZANIE POSIŁKÓW DLA PACJENTÓW SZPITALA (CATERING)
Dodano: 2024-02-06 - "Świadczenie usług cateringowych wraz z obsługą kelnerską dla potrzeb Miejskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji w Zabrzu Sp. z o.o. w 2024 r."
Dodano: 2024-01-16 - Usługa przygotowania i wydawania gorących posiłków dla uczniów Szkoły Podstawowej nr 12 im. Jerzego Kukuczki w Jastrzębiu-Zdroju w 2024 r.
Dodano: 2024-01-05 - Usługa przygotowania i wydawania gorących posiłków dla uczniów Szkoły Podstawowej nr 6 im. Janusza Korczaka w Jastrzębiu-Zdroju
Dodano: 2024-01-05