Przetargi.pl
Usługa przygotowania i dostawy posiłków dla Sieć Badawcza Łukasiewicz – Górnośląski Instytut Technologiczny

Sieć Badawcza Łukasiewicz - Górnośląski Instytut Technologiczny ogłasza przetarg

  • Adres: 44-100 Gliwice, Karola Miarki 12-14
  • Województwo: śląskie
  • Telefon/fax: tel. 32 23 45 205
  • Data zamieszczenia: 2024-07-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Sieć Badawcza Łukasiewicz - Górnośląski Instytut Technologiczny
    Karola Miarki 12-14
    44-100 Gliwice, woj. śląskie
    tel. 32 23 45 205
    REGON: 000026867
  • Adres strony internetowej zamawiającego: https://git.lukasiewicz.gov.pl

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa przygotowania i dostawy posiłków dla Sieć Badawcza Łukasiewicz – Górnośląski Instytut Technologiczny
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest realizacja usługi przygotowywania i dostarczania posiłków do siedziby Zamawiającego w lokalizacji Centrum Spawalnictwa 44-100 Gliwice ul. Błogosławionego Czesława 16-18;Usługi przygotowywania i dostarczania posiłków realizowane będą dla osób odbywających kursy (dalej: kursantów) w pomieszczenia znajdujących się na terenie należącym do Wykonawcy. Kursy odbywają się w godzinach dopołudniowych, orientacyjna (średnia) dzienna liczba kursantów wynosi ok. 150 osób – jest to liczba bardzo zmienna. Szacunkowa liczba posiłków w okresie obowiązywania umowy wynosi 22 000 obiadów oraz 22 000 śniadań.Dzienne wyżywienie kursanta składa się z dwóch posiłków: śniadanie, oraz dwudaniowy obiad.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, zwany dalej "OPZ", w tym minimalne wymagania zamawiającego, warunki realizacji, przykładowe jadłospisy itp. znajdują się w załącznikach do SWZ – OPZ oraz projektowane postanowienia umowne.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca wykaże realizację w ostatnich trzech latach przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy – w tym okresie, co najmniej 2-ch zamówień (wykonanych lub aktualnie wykonywanych) obejmujących główne usługi objęte niniejszym zamówieniem, t.j. usługi przygotowywania i dostarczania posiłków przez ciągły okres co najmniej 12 miesięcy i wartości brutto min. 400 000,00 zł – każde;Wykonawca wykaże dysponowanie co najmniej jednym pojazdem przeznaczonych do realizacji zamówienia, posiadającym stosowne dopuszczenia do transportu żywności.Wykonawca wykaże, że dysponuje osobami zdolnymi do realizacji zamówienia, co najmniej :1 osobą posiadającą minimum średnie wykształcenie dietetyka lub technika technologii żywienia1 osobę posiadającą wykształcenie na stanowisku kucharza, posiadającą minimum 2-letni staż pracy na tym stanowisku1 osobą wykonującą transport żywności, posiadającą stosowne uprawnienia do realizacji usługi prawo jazdy kat. B lub w przypadku C C+E, D również Świadectwo kwalifikacji zawodowej dla kierowców.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2024-08-07

Zobacz następny przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach