Przetargi.pl
Usługa hotelarsko- restauracyjna wraz z zapewnieniem sali szkoleniowej dla 29 uczestników w ramach Partnerstwa Lokalnego na Rzecz Rozwoju Doradztwa Edukacyjno- Zawodowego

Wojewódzki Urząd Pracy w Szczecinie ogłasza przetarg

  • Adres: 70-383 Szczecin, ul. Mickiewicza 41
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 091 4256100 , fax. 091 4256103
  • Data zamieszczenia: 2015-06-01
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Urząd Pracy w Szczecinie
    ul. Mickiewicza 41 41
    70-383 Szczecin, woj. zachodniopomorskie
    tel. 091 4256100, fax. 091 4256103
    REGON: 81014446200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.wup.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa hotelarsko- restauracyjna wraz z zapewnieniem sali szkoleniowej dla 29 uczestników w ramach Partnerstwa Lokalnego na Rzecz Rozwoju Doradztwa Edukacyjno- Zawodowego
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Usługa hotelarska i restauracyjna wraz z zapewnieniem sali szkoleniowej dla 29 uczestników, w terminie 24-25 września 2015 r. Spotkanie organizowane jest w ramach Partnerstwa Lokalnego na Rzecz Rozwoju Doradztwa Edukacyjno-Zawodowego w województwie zachodniopomorskim z udziałem przedstawicieli instytucji partnerstwa lokalnego oraz instytucji realizujących inicjatywy partnerów rynku pracy
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 552700003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Doświadczenie Wykonawcy w organizowaniu usług hotelowo-restauracyjnych, zgodnie z punktem 11.2.2. SIWZ
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.wup.pl/pl/urzad/zamowienia/zamowienia-publiczne/
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach