Gmina Olszówka ogłasza przetarg
- Adres: 62-641 Olszówka, Olszówka 15
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 063 2739010 , fax. 063 2739030
- Data zamieszczenia: 2011-01-05
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Gmina Olszówka
Olszówka 15 15
62-641 Olszówka, woj. wielkopolskie
tel. 063 2739010, fax. 063 2739030
REGON: 00054932900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.olszowka.org.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa cateringu przy projekcie pn Radosne dzieci- twórcze przedszkola w gminie Olszówka - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu- przygotowanie i dostawa wyżywienia dla 66 dzieci w wieku przedszkolnym 3-5 lat, które uczęszczają do punktów przedszkolnych przy szkołach w Ponętowie Górnym Drugim, Głębokiem i Łubiance, składające się z dwóch posiłków w tym obiad . 2. .Posiłki muszą odpowiadać normom odżywczym obowiązującym w tzw. punktach zbiorowego żywienia , posiłki powinny być przygotowane zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia , sporządzone z pełnowartościowych produktów. 3. Ciepłe posiłki przygotowywane i dowożone przez zleceniobiorcę winny być urozmaicone, tj. każdego dnia winien być przygotowany inny zestaw. Dzienny jadłospis obejmuje : obiad jako drugie danie: ziemniaki (lub zamiennie ryż, kasza, kopytka, makaron itp.) - dania mięsne np. sztuka mięsa, udziec kurczaka, kotlet schabowy, stek z piersi z kurczaka, bitki wołowe, gulasz itp. Ryba, pierogi, naleśniki, knedle itp. Drugi posiłek wg uznania Oferenta np. w formie kanapki, jogurtu, owoców 4. Wykonawca dostarcza posiłki własnym transportem i samodzielnie je przygotowuje. Wykonawca dba o właściwy stan dostarczania posiłków ( posiłki gorące, świeże, smaczne i estetyczne) oraz właściwie dobrane do wieku dzieci. 5. Stan posiłków i sposób dowożenia musi spełniać wymogi Państwowej Stacji Sanitarno- Epidemiologicznej. 6. W przypadku wzmożonej zachorowalności lub nieobecności dzieci, Zamawiającemu przysługuje prawo do ograniczenia ilości posiłków z zastrzeżeniem dokonania uprzedzenia Wykonawcy do godz. 8.00 tego samego dnia. 7. Posiłek dostarczany będzie od dnia podpisania umowy do 30-06-2012 r. od poniedziałku do piątku przez Zleceniobiorcę do trzech punktów przedszkolnych przy szkołach w Ponętowie Górnym Drugim, Głębokiem i Łubiance gm. Olszówka dziennie do każdej w ilości 22 porcji (łącznie 66 ), w całym okresie ralizacji umowy 29040 posiłków dziennie. 8. Posiłki muszą być dostarczone jako porcje w opakowaniach jednorazowego użytku (obiady) w godzinach wskazanych przez Zamawiającego. 9. Do obowiązków Wykonawcy należy także codzienny odbiór pojemników, zużytych opakowań i odpadów pokonsumpcyjnych niezależnie od ich ilości. Wybór posiłku ( obiad drugie danie; drugi posiłek) należeć będzie do Zamawiającego z listy stanowiącej załącznik nr 4 do SIWZ, dołączonej do oferty przez Wykonawcę - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 20 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: wiedza i doświadczenie
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.olszowka.org.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług gastronomicznych - catering w zakresie przygotowania i przywozu całodziennych posiłków z uwzględnieniem zaleceń dietetycznych
Dodano: 2016-07-21 - ZZP-2380-64/2016 Świadczenie usług gastronomicznych dla osób zatrzymanych i przebywających w Policyjnych Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych, na terenie woj. wielkopolskiego
Dodano: 2016-07-15 - Świadczenie usług gastronomicznych w zakresie przygotowania, dostarczania i wydawania posiłków w formie suchych prowiantów oraz ciepłych posiłków dla policjantów biorących udział w akcjach ochrony porządku publicznego
Dodano: 2016-07-13 - Świadczenie usług żywienia dzieci i młodzieży
Dodano: 2016-06-08 - Przetarg na żywienie zbiorowe Szpitala
Dodano: 2016-06-08 - ZZP-2380-26/2016 Usługi gastronomiczne w zakresie wyżywienia osób zatrzymanych, przebywających w Policyjnych Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych
Dodano: 2016-04-14 - Świadczenie usług cateringowych podczas realizacji Kursów dla lekarzy uczestniczących w procesie kształcenia specjalizacyjnego na potrzeby projektu pn. Rozwój kształcenia specjalizacyjnego lekarzy w dziedzinach istotnych z punktu widzenia potrzeb epidemiologiczno-demograficznych kraju współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój 2014 - 2020
Dodano: 2016-04-07 - Przetarg nieograniczony na świadczenie usług przygotowania i dostarczania posiłków dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej im. s. M. Benodyny - Koterbianki w Ostrowie Wielkopolskim
Dodano: 2016-03-24 - Usługa żywienia pacjentów Szpitala Powiatowego w Wyrzysku Sp. z o. o.
Dodano: 2016-03-16 - Usługa żywienia pacjentów Szpitala Powiatowego w Wyrzysku Sp. z o. o.
Dodano: 2016-02-23