Przetargi.pl
Usługa cateringu podczas konferencji promującej projekt pn. „Rozwój kompetencji cyfrowych mieszkańców gmin Polski Południowo-Wschodniej” OP-IV.272.46.2018.AO

Województwo Lubelskie ogłasza przetarg

  • Adres: 20029 Lublin, ul. Artura Grottgera
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 81 44 16 636 , fax. 81 44 16 535
  • Data zamieszczenia: 2018-04-16
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Województwo Lubelskie
    ul. Artura Grottgera 4
    20029 Lublin, woj. lubelskie
    tel. 81 44 16 636, fax. 81 44 16 535
    REGON: 43101917000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://umwl.bip.lubelskie.pl/index.php?id=85

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Usługa cateringu podczas konferencji promującej projekt pn. „Rozwój kompetencji cyfrowych mieszkańców gmin Polski Południowo-Wschodniej” OP-IV.272.46.2018.AO
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa podczas 1-dniowej konferencji promującej projekt pn. „Rozwój kompetencji cyfrowych mieszkańców gmin Polski Południowo-Wschodniej” realizowanego w ramach Działania 3.1 „Działania szkoleniowe na rzecz rozwoju kompetencji cyfrowych” Programu Operacyjnego Polska Cyfrowa na lata 2014-2020 dla potencjalnych beneficjentów, którymi są gminy województwa lubelskiego i podkarpackiego. Szczegóły dotyczące konferencji: 1. Miejsce konferencji: Lublin – Lubelskie Centrum Konferencyjne, ul. A. Grottgera 2 2. Termin: do 30.06.2018 r. Zamawiający wskaże dokładny termin realizacji zamówienia na 10 dni przed konferencją. 3. Czas trwania: od godziny 10.00 do godziny 14.30. 4. Liczba uczestników: maksymalnie 150 osób Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 1 do Ogłoszenia.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55300000-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca wykaże się spełnieniem warunku dotyczącego posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności objętej przedmiotem zamówienia jeżeli uzyskał decyzję Państwowego Powiatowego Inspektoratu Sanitarnego zatwierdzającą lub warunkowo zatwierdzającą zakład wprowadzający do obrotu /i produkujący/ żywność lub/i uzyskał wpis do rejestru zakładów, które wprowadzają do obrotu /i produkują/ żywność, o którym mowa w art. 61-67 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tj. Dz.U. z 2017 poz. 149).

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach