Przetargi.pl
„Usługa cateringowa zbiorowego żywienia dzieci uczęszczających do Gminnego Żłobka Kraina Smyka”

Gminny Żłobek Kraina Smyka ogłasza przetarg

  • Adres: 05-074 Józefin, Stołeczna
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 227836020
  • Data zamieszczenia: 2019-08-01
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gminny Żłobek Kraina Smyka
    Stołeczna 119
    05-074 Józefin, woj. mazowieckie
    tel. 227836020
    REGON: 382470570
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://zlobek.halinow.pl/

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    „Usługa cateringowa zbiorowego żywienia dzieci uczęszczających do Gminnego Żłobka Kraina Smyka”
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest zadanie o nazwie: „Usługa cateringowa zbiorowego żywienia dzieci uczęszczających do Gminnego Żłobka Kraina Smyka” 2. Miejsce realizacji usługi: Gminny Żłobka „Kraina Smyka” w Józefinie, 05-074 Halinów, ul. Stołeczna 119. 3. Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostawa gotowych pięciu posiłków dziennie: I śniadania, II śniadania, obiadu (zupa i II danie) i podwieczorku, wraz z obsługą dla około 100 dzieci w wieku od 1 do 3 roku życia, uczęszczających do Gminnego Żłobka w Józefinie przy ulicy Stołecznej 119, 05-074 Halinów. Wymagany termin realizacji: od 02.09.2019 r. do 31.12.2019 r.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Przystępując do niniejszego postępowania każdy Wykonawca zobowiązany jest wnieść wadium w wysokości 1 500 zł
  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: a) posiadają aktualną decyzję właściwego terenowo Organu Inspekcji Sanitarnej stwierdzającą spełnienie wymagań higienicznozdrowotnych do produkcji posiłków oraz możliwości prowadzenia cateringu (zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jedn.: Dz.U. z 2019 poz. 1252 z późn. zm), potwierdzające, że: a.1) obiekt spełnia wymagania higieniczno – zdrowotne do żywienia zbiorowego; a.2) Wykonawca może produkować i obracać żywnością czyli wykonywać i dostarczać posiłki na zewnątrz. Decyzja musi dotyczyć prowadzenia żywienia zbiorowego i realizacji usługi w systemie cateringowym.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach