Zespół Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg
- Adres: 13-100 Nidzica, ul. Mickiewicza
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 089 625 05 00 , fax. 089 625 05 59
- Data zamieszczenia: 2019-09-03
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Opieki Zdrowotnej
ul. Mickiewicza 23
13-100 Nidzica, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 089 625 05 00, fax. 089 625 05 59
REGON: 30656100000000
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa całodziennego, kompleksowego żywienia pacjentów ZOZ w Nidzicy w formie cateringowej - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie przez Wykonawcę usługi całodziennego, kompleksowego żywienia pacjentów oraz centralnego zmywania urządzeń i narzędzi służących do przechowywania, przewozu i podawania żywności. Obejmuje ona: a. przygotowanie posiłków w ilościach wynikających z ilości hospitalizowanych pacjentów z uwzględnieniem wymogów Zamawiającego i zaleceń dietetycznych Instytutu Żywności i Żywienia w Warszawie oraz Instytutu Matki i Dziecka, b. przygotowanie i dostarczenie posiłków dla niemowląt i dzieci do lat 3 z Kuchni Mlecznej Wykonawcy zgodnie z obowiązującymi przepisami i standardami, c. dostarczanie posiłków do wydzielonego miejsca w Szpitalu („miejsce dostarczenia posiłków”), a następnie wydawanie posiłków pacjentom przez pracowników Wykonawcy (w systemie cateringowym w dostawie do „łóżka pacjenta”), d. odbiór naczyń z oddziałów Szpitala i Zakładu Opiekuńczo -Leczniczego oraz ich transport do zmywalni położnej w siedzibie Zamawiającego, e. zmywanie i dezynfekcję naczyń stołowych oraz sztućców, a także innych urządzeń służących do przechowywania, przewozu i podawania żywności, zgodnie z przepisami sanitarno – epidemiologicznymi, do których stosowania zobligowane są podmioty działalności leczniczej. 2. Wykonawca zobowiązany jest do świadczenia usług zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie przepisami prawa oraz procedurami i normami w zakresie żywienia i bezpieczeństwa żywności ( polskimi i unijnymi ), a także zgodnie z zasadami Dobrej Praktyki Higienicznej, Dobrej Praktyki Produkcyjnej, z zasadami HACCP, jak również do przestrzegania wewnętrznych Regulaminów i Zarządzeń Zamawiającego. 3. Strony umowy oświadczają że integralnymi częściami umowy są dokumenty złożone przez Wykonawcę w postępowaniu przetargowym. 4. Szczegółowy sposób realizacji zamówienia zgodnie z załącznikiem Nr 5 załączonym do SIWZ. (Projekt umowy) - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Usługa całodziennego, kompleksowego żywienia pacjentów ZOZ w Nidzicy w formie cateringowej- 30 360,00 zł (trzydzieści tysięcy trzysta sześćdziesiąt złotych 00/100)
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów, tj. Wykonawca wykaże, że posiada aktualną koncesję w zakresie żywienia, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania, a w szczególności koncesje, zezwolenia lub licencje.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług w formie przygotowywania i dostarczania gorącego posiłku obiadowego w formie cateringu dla uczestników Środowiskowego Domu Samopomocy w Ełku na 2024 rok”
Dodano: 2024-02-12 - Świadczenie usług cateringowych polegających na przygotowaniu i dostarczaniu posiłków dla oddziałów przedszkolnych Szkoły Podstawowej nr 1 im. Noblistów Polskich w Olsztynku.
Dodano: 2024-01-12 - Świadczenie usługi gastronomicznej – przygotowanie posiłków dla uczestników Placówki Wsparcia Dziennego - Świetlica Środowiskowa „Stacyjkowo”, ul. Słowackiego 13A, 14-100 Ostróda w 2024 roku
Dodano: 2023-12-11 - „Świadczenie usług cateringowych w zakresie przygotowania i dostarczenia gorącego posiłku w postaci dwudaniowego obiadu wraz z kompotem dla uczestników na pobycie dziennym i całodobowym (2)(...)
Dodano: 2023-03-19 - ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA I DOSTARCZANIA GORĄCYCH POSIŁKÓW DLA SENIORÓW DO DZIENNEGO DOMU ,,SENIOR+’’ ORAZ KLUBU ,,SENIOR+’’ W 2023 ROKU
Dodano: 2022-12-22 - Dostarczanie całodziennego wyżywienia mieszkańcom Domu Pomocy Społecznej ZACISZE w Kowalach Oleckich
Dodano: 2022-12-09 - Usługa żywienia pacjentów
Dodano: 2020-12-01 - „Zakup gorącego posiłku (zupa z wkładką mięsną i pieczywem) z usługą dowozu do stołówki MOPS Ełk, znajdującej się przy ul. Wojska Polskiego 24 w Ełku”.
Dodano: 2020-11-20 - Przygotowanie, dowiezienie i wydawanie posiłków w placówkach oświatowych na terenie gminy Rozogi w 2021
Dodano: 2020-11-18 - Usługa żywienia pacjentów Zespołu Opieki Zdrowotnej w Lidzbarku Warmińskim
Dodano: 2020-02-11