Centrum Leczenia Oparzeń im. dr. Stanisława Sakiela w Siemianowicach Śląskich ogłasza przetarg
- Adres: 41-100 Siemianowice Śląskie, Jana Pawła II 2
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2023-01-27
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Centrum Leczenia Oparzeń im. dr. Stanisława Sakiela w Siemianowicach Śląskich
Jana Pawła II 2
41-100 Siemianowice Śląskie, woj. śląskie
REGON: 272165010 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usługi przygotowania i dostawy posiłków - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest wykonywanie usługi przygotowania posiłków zgodnie z jadłospisami przedstawionymi w załącznikach nr 2a i 2b (dieta bogatobiałkowa i dieta lekko strawna). Dostawy posiłków do siedziby Zamawiającego w termoboxach zabezpieczonych w okresie letnim lodem lub w chłodziarkach (śniadania i kolacje – transport w naczyniach jednorazowych wyporcjowanych przez personel firmy cateringowej na poszczególne oddziały według aktualnych stanów pacjentów). Wykonawca gwarantuje porcjowanie śniadań i kolacji w siedzibie Wykonawcy do lunchboxów (za wyjątkiem pieczywa, które przywożone jest w koszach specjalnie do tego przeznaczonych), pakowanych do termoboxów, opisanych nazwą oddziału i zabezpieczonych w transporcie (w okresie letnim lodem lub w chłodziarkach).Dostarczenie obiadów w termoboxach, porcjowanych w siedzibie Zamawiającego w miejscu do tego przeznaczonym przez personel ZamawiającegoPonadto Wykonawca będzie dostarczał Zamawiającemu raz w miesiącu:• 1 opakowania herbaty czarnej w torebkach pakowanych po 100 sztuk* *Wykonawca może dostarczać herbatę w opakowaniu innej wielkości niż wskazana przez Zamawiającego, w takim przypadku należy dokonać przeliczeń tak, aby liczba sztuk była zgodna z zapisami specyfikacji. tj. łączna ilość 100 sztuk.• 2 kg cukru.W cenie diety bogatobiałkowej Zamawiający może żądać dostarczania posiłków w formie:• diety płynnej wzmocnionej;• papkowatej (zupa mix. plus II danie o zmiennej konsystencji);• diety z ograniczeniem łatwo przyswajalnych węglowodanów;• diety wegetariańskiej lub innej w zależności od przyzwyczajeń żywieniowych pacjenta w ramach ustalonej stawki żywieniowej dla diety bogatobiałkowej;• dodatki żywieniowe dla pacjentów - dwa razy w tygodniu dla diety bogatobiałkowej i codziennie dla diety z ograniczeniem łatwo przyswajalnych węglowodanów. Wykonawca będzie dostarczał posiłki do siedziby Zamawiającego trzy razy dziennie w godzinach:• śniadanie - między godziną 7:00 a 7:30• obiad - między godziną 12:00 a 12:30• kolacja - między godziną 16:30 a 17:00Zamawiający zapewnia naczynia jednorazowe: pojemniki na zupę, pojemniki obiadowe, talerze na śniadania i kolacje, kubki, sztućce itp.Godziny zgłaszania posiłków: Śniadanie – w dniu poprzedzającym do godziny 13:30 i potwierdzenie ilości śniadań w dniu transportu do godz. 06 :45 Obiady – w dniu wydawki do godziny 09:00 Kolacje – w dniu wydawki do godziny 13:30Wykonawca gwarantuje przestrzeganie zasad HACCP, o których mowa w ustawie z dnia 25.08.2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia. Ilość dla diety bogatobiałkowej:śniadanie - 20.291obiad - 21.800kolacja - 21.389Ilość dla diety lekkostrawnej:śniadanie - 67obiad - 67kolacja - 67Szczegóły w SWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług cateringowych ( drugie półrocze 2024r. ) dla dzieci Przedszkola Miejskiego nr 25 w Jaworznie
Dodano: 2024-07-21 - Sukcesywne świadczenie usług cateringowych na potrzeby prawidłowej realizacji projektu pn.: CUS – Nowe spojrzenie na usługi społeczne.
Dodano: 2024-06-18 - Usługa sporządzania i dostarczania posiłków w zakresie wyżywienia osób zatrzymanych w PdOZ i osób przebywających w PID
Dodano: 2024-05-28 - Usługa przygotowywania posiłków Szpitala Kolejowego w Wilkowicach-Bystrej
Dodano: 2024-03-13 - Świadczenie usług cateringowych polegających na przygotowaniu i dostarczeniu posiłków dla Szkoły Podstawowej nr 29 im. Janusza Korczaka w Bielsku-Białej
Dodano: 2024-03-12 - Usługa przygotowania i dostarczania posiłków dla potrzeb Szpitala Pediatrycznego w Bielsku - Białej
Dodano: 2024-03-08 - 4/TP/US/24 PRZYGOTOWANIE I DOSTARCZANIE POSIŁKÓW DLA PACJENTÓW SZPITALA (CATERING)
Dodano: 2024-02-06 - "Świadczenie usług cateringowych wraz z obsługą kelnerską dla potrzeb Miejskiego Ośrodka Sportu i Rekreacji w Zabrzu Sp. z o.o. w 2024 r."
Dodano: 2024-01-16 - Usługa przygotowania i wydawania gorących posiłków dla uczniów Szkoły Podstawowej nr 12 im. Jerzego Kukuczki w Jastrzębiu-Zdroju w 2024 r.
Dodano: 2024-01-05 - Usługa przygotowania i wydawania gorących posiłków dla uczniów Szkoły Podstawowej nr 6 im. Janusza Korczaka w Jastrzębiu-Zdroju
Dodano: 2024-01-05