Przetargi.pl
Świadczenie usługi cateringowej podczas szkoleń organizowanych przez Wielkopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo Wodne według 20 części.

Wielkopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Poznaniu ogłasza przetarg

  • Adres: 60-163 Poznań, Sieradzka 29
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel.
  • Data zamieszczenia: 2023-03-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wielkopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Poznaniu
    Sieradzka 29
    60-163 Poznań, woj. wielkopolskie
    REGON: 639660210
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - organ władzy publicznej - organ administracji rządowej (centralnej lub terenowej)

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usługi cateringowej podczas szkoleń organizowanych przez Wielkopolski Ośrodek Doradztwa Rolniczego pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo Wodne według 20 części.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część 1 chodzieski: Świadczenie usługi cateringowej podczas organizowanych przez Zamawiającego szkoleń w wymiarze: 2 x każdego dnia bufet kawowy (kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka, owoce) oraz obiad - zupa, drugie danie mięsne lub ryba lub danie wegetariańskie, deser, sok lub woda mineralna) dla wykładowcy, organizatora oraz uczestników szkolenia pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo wodne w ramach poddziałania 1.1 „Wsparcie dla działań w zakresie kształcenia zawodowego i nabywania umiejętności” w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Zgodnie z załącznikiem nr 1 do SWZCzęść 2 gostyński Świadczenie usługi cateringowej podczas organizowanych przez Zamawiającego szkoleń w wymiarze:2 x każdego dnia bufet kawowy (kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka, owoce) oraz obiad - zupa, drugie danie mięsne lub ryba lub danie wegetariańskie, deser, sok lub woda mineralna) dla wykładowcy, organizatora oraz uczestników szkolenia pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo wodne w ramach poddziałania 1.1 „Wsparcie dla działań w zakresie kształcenia zawodowego i nabywania umiejętności” w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Zgodnie z załącznikiem nr 1 do SWZCzęść 3 grodziski Świadczenie usługi cateringowej podczas organizowanych przez Zamawiającego szkoleń w wymiarze: 2 x każdego dnia bufet kawowy (kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka, owoce) oraz obiad - zupa, drugie danie mięsne lub ryba lub danie wegetariańskie, deser, sok lub woda mineralna) dla wykładowcy, organizatora oraz uczestników szkolenia pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo wodne w ramach poddziałania 1.1 „Wsparcie dla działań w zakresie kształcenia zawodowego i nabywania umiejętności” w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Zgodnie z załącznikiem nr 1 do SWZCzęść 4 jarociński Świadczenie usługi cateringowej podczas organizowanych przez Zamawiającego szkoleń w wymiarze: 2 x każdego dnia bufet kawowy (kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka, owoce) oraz obiad - zupa, drugie danie mięsne lub ryba lub danie wegetariańskie, deser, sok lub woda mineralna) dla wykładowcy, organizatora oraz uczestników szkolenia pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo wodne w ramach poddziałania 1.1 „Wsparcie dla działań w zakresie kształcenia zawodowego i nabywania umiejętności” w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Zgodnie z załącznikiem nr 1 do SWZCzęść 5 kępiński Świadczenie usługi cateringowej podczas organizowanych przez Zamawiającego szkoleń w wymiarze: 2 x każdego dnia bufet kawowy (kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka, owoce) oraz obiad - zupa, drugie danie mięsne lub ryba lub danie wegetariańskie, deser, sok lub woda mineralna) dla wykładowcy, organizatora oraz uczestników szkolenia pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo wodne w ramach poddziałania 1.1 „Wsparcie dla działań w zakresie kształcenia zawodowego i nabywania umiejętności” w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Zgodnie z załącznikiem nr 1 do SWZCzęść 6 kolski Świadczenie usługi cateringowej podczas organizowanych przez Zamawiającego szkoleń w wymiarze: 2 x każdego dnia bufet kawowy (kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka, owoce) oraz obiad - zupa, drugie danie mięsne lub ryba lub danie wegetariańskie, deser, sok lub woda mineralna) dla wykładowcy, organizatora oraz uczestników szkolenia pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo wodne w ramach poddziałania 1.1 „Wsparcie dla działań w zakresie kształcenia zawodowego i nabywania umiejętności” w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Zgodnie z załącznikiem nr 1 do SWZCzęść 7 koniński Świadczenie usługi cateringowej podczas organizowanych przez Zamawiającego szkoleń w wymiarze: 2 x każdego dnia bufet kawowy (kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka, owoce) oraz obiad - zupa, drugie danie mięsne lub ryba lub danie wegetariańskie, deser, sok lub woda mineralna) dla wykładowcy, organizatora oraz uczestników szkolenia pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo wodne w ramach poddziałania 1.1 „Wsparcie dla działań w zakresie kształcenia zawodowego i nabywania umiejętności” w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Zgodnie z załącznikiem nr 1 do SWZCzęść 8 leszczyński Świadczenie usługi cateringowej podczas organizowanych przez Zamawiającego szkoleń w wymiarze: 2 x każdego dnia bufet kawowy (kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka, owoce) oraz obiad - zupa, drugie danie mięsne lub ryba lub danie wegetariańskie, deser, sok lub woda mineralna) dla wykładowcy, organizatora oraz uczestników szkolenia pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo wodne w ramach poddziałania 1.1 „Wsparcie dla działań w zakresie kształcenia zawodowego i nabywania umiejętności” w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Zgodnie z załącznikiem nr 1 do SWZCzęść 9 międzychodzki Świadczenie usługi cateringowej podczas organizowanych przez Zamawiającego szkoleń w wymiarze: 2 x każdego dnia bufet kawowy (kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka, owoce) oraz obiad - zupa, drugie danie mięsne lub ryba lub danie wegetariańskie, deser, sok lub woda mineralna) dla wykładowcy, organizatora oraz uczestników szkolenia pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo wodne w ramach poddziałania 1.1 „Wsparcie dla działań w zakresie kształcenia zawodowego i nabywania umiejętności” w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Zgodnie z załącznikiem nr 1 do SWZCzęść 10 obornicki Świadczenie usługi cateringowej podczas organizowanych przez Zamawiającego szkoleń w wymiarze: 2 x każdego dnia bufet kawowy (kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka, owoce) oraz obiad - zupa, drugie danie mięsne lub ryba lub danie wegetariańskie, deser, sok lub woda mineralna) dla wykładowcy, organizatora oraz uczestników szkolenia pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo wodne w ramach poddziałania 1.1 „Wsparcie dla działań w zakresie kształcenia zawodowego i nabywania umiejętności” w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Zgodnie z załącznikiem nr 1 do SWZCzęść 11 ostrzeszowski Świadczenie usługi cateringowej podczas organizowanych przez Zamawiającego szkoleń w wymiarze:2 x każdego dnia bufet kawowy (kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka, owoce) oraz obiad - zupa, drugie danie mięsne lub ryba lub danie wegetariańskie, deser, sok lub woda mineralna) dla wykładowcy, organizatora oraz uczestników szkolenia pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo wodne w ramach poddziałania 1.1 „Wsparcie dla działań w zakresie kształcenia zawodowego i nabywania umiejętności” w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Zgodnie z załącznikiem nr 1 do SWZCzęść 12 pilski Świadczenie usługi cateringowej podczas organizowanych przez Zamawiającego szkoleń w wymiarze: 2 x każdego dnia bufet kawowy (kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka, owoce) oraz obiad - zupa, drugie danie mięsne lub ryba lub danie wegetariańskie, deser, sok lub woda mineralna) dla wykładowcy, organizatora oraz uczestników szkolenia pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo wodne w ramach poddziałania 1.1 „Wsparcie dla działań w zakresie kształcenia zawodowego i nabywania umiejętności” w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Zgodnie z załącznikiem nr 1 do SWZCzęść 13 pleszewski Świadczenie usługi cateringowej podczas organizowanych przez Zamawiającego szkoleń w wymiarze: 2 x każdego dnia bufet kawowy (kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka, owoce) oraz obiad - zupa, drugie danie mięsne lub ryba lub danie wegetariańskie, deser, sok lub woda mineralna) dla wykładowcy, organizatora oraz uczestników szkolenia pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo wodne w ramach poddziałania 1.1 „Wsparcie dla działań w zakresie kształcenia zawodowego i nabywania umiejętności” w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Zgodnie z załącznikiem nr 1 do SWZCzęść 14 poznański Świadczenie usługi cateringowej podczas organizowanych przez Zamawiającego szkoleń w wymiarze: 2 x każdego dnia bufet kawowy (kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka, owoce) oraz obiad - zupa, drugie danie mięsne lub ryba lub danie wegetariańskie, deser, sok lub woda mineralna) dla wykładowcy, organizatora oraz uczestników szkolenia pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo wodne w ramach poddziałania 1.1 „Wsparcie dla działań w zakresie kształcenia zawodowego i nabywania umiejętności” w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Zgodnie z załącznikiem nr 1 do SWZCzęść 15 rawicki Świadczenie usługi cateringowej podczas organizowanych przez Zamawiającego szkoleń w wymiarze: 2 x każdego dnia bufet kawowy (kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka, owoce) oraz obiad - zupa, drugie danie mięsne lub ryba lub danie wegetariańskie, deser, sok lub woda mineralna) dla wykładowcy, organizatora oraz uczestników szkolenia pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo wodne w ramach poddziałania 1.1 „Wsparcie dla działań w zakresie kształcenia zawodowego i nabywania umiejętności” w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Zgodnie z załącznikiem nr 1 do SWZCzęść 16 słupecki Świadczenie usługi cateringowej podczas organizowanych przez Zamawiającego szkoleń w wymiarze: 2 x każdego dnia bufet kawowy (kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka, owoce) oraz obiad - zupa, drugie danie mięsne lub ryba lub danie wegetariańskie, deser, sok lub woda mineralna) dla wykładowcy, organizatora oraz uczestników szkolenia pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo wodne w ramach poddziałania 1.1 „Wsparcie dla działań w zakresie kształcenia zawodowego i nabywania umiejętności” w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Zgodnie z załącznikiem nr 1 do SWZCzęść 17 szamotulski Świadczenie usługi cateringowej podczas organizowanych przez Zamawiającego szkoleń w wymiarze: 2 x każdego dnia bufet kawowy (kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka, owoce) oraz obiad - zupa, drugie danie mięsne lub ryba lub danie wegetariańskie, deser, sok lub woda mineralna) dla wykładowcy, organizatora oraz uczestników szkolenia pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo wodne w ramach poddziałania 1.1 „Wsparcie dla działań w zakresie kształcenia zawodowego i nabywania umiejętności” w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Zgodnie z załącznikiem nr 1 do SWZCzęść 18 średzki Świadczenie usługi cateringowej podczas organizowanych przez Zamawiającego szkoleń w wymiarze: 2 x każdego dnia bufet kawowy (kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka, owoce) oraz obiad - zupa, drugie danie mięsne lub ryba lub danie wegetariańskie, deser, sok lub woda mineralna) dla wykładowcy, organizatora oraz uczestników szkolenia pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo wodne w ramach poddziałania 1.1 „Wsparcie dla działań w zakresie kształcenia zawodowego i nabywania umiejętności” w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Zgodnie z załącznikiem nr 1 do SWZCzęść 19 wągrowiecki Świadczenie usługi cateringowej podczas organizowanych przez Zamawiającego szkoleń w wymiarze: 2 x każdego dnia bufet kawowy (kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka, owoce) oraz obiad - zupa, drugie danie mięsne lub ryba lub danie wegetariańskie, deser, sok lub woda mineralna) dla wykładowcy, organizatora oraz uczestników szkolenia pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo wodne w ramach poddziałania 1.1 „Wsparcie dla działań w zakresie kształcenia zawodowego i nabywania umiejętności” w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Zgodnie z załącznikiem nr 1 do SWZCzęść 20 złotowski Świadczenie usługi cateringowej podczas organizowanych przez Zamawiającego szkoleń w wymiarze: 2 x każdego dnia bufet kawowy (kawa, herbata, woda mineralna, ciasteczka, owoce) oraz obiad - zupa, drugie danie mięsne lub ryba lub danie wegetariańskie, deser, sok lub woda mineralna) dla wykładowcy, organizatora oraz uczestników szkolenia pn. Obowiązki rolnika w świetle ustawy Prawo wodne w ramach poddziałania 1.1 „Wsparcie dla działań w zakresie kształcenia zawodowego i nabywania umiejętności” w ramach działania „Transfer wiedzy i działalność informacyjna” objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020. Zgodnie z załącznikiem nr 1 do SWZ
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55520000-1
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach