Przetargi.pl
Świadczenie usługi cateringowej podczas cyklu szkoleń z coachingu

Miasto Białystok ogłasza przetarg

  • Adres: 15-950 Białystok, ul. Słonimska 1
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 085 869 60 02 , fax. 085 869 62 65
  • Data zamieszczenia: 2012-07-13
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miasto Białystok
    ul. Słonimska 1 1
    15-950 Białystok, woj. podlaskie
    tel. 085 869 60 02, fax. 085 869 62 65
    REGON: 00051500000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bialystok.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usługi cateringowej podczas cyklu szkoleń z coachingu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest: Świadczenie usług cateringowych w Departamencie Spraw Społecznych Urzędu Miejskiego przy ul. Bema 60/1 w Białymstoku, podczas szkolenia z coachingu realizowanego w ramach projektu systemowego Tworzenie i rozwijanie standardów usług pomocy i integracji społecznej. 1. Zakres prac obejmuje: 1) przygotowanie posiłków zgodnie z menu podanym w SIWZ oraz dostarczenie do siedziby Departamentu Spraw Społecznych, 2) rozstawienie nakrycia, obsługę oraz uprzątnięcie sali po zakończeniu szkolenia w ciągu 30 min. 3) odbiór pojemników i odpadów pokonsumpcyjnych niezależnie od ich ilości. Pojemniki oraz odpady pokonsumpcyjne będą zbierane po zakończeniu szkolenia. 2. Przewidywana liczba uczestników szkolenia - dwie grupy o łącznej liczbie 25 osób + trener. Planuje się 4 zjazdy 2-dniowe dla każdej z grup oddzielnie, tj. każda z grup będzie szkolona w innym terminie (łącznie 8 zjazdów 2-dniowych). 3. Wykonawca zobowiązuje się do dostarczenia posiłków w termosach i szczelnych pojemnikach własnym środkiem transportu do siedziby Departamentu Spraw Społecznych, w miejsce wskazane przez Zamawiającego. 4. Wykonawca zapewnia produkty żywnościowe, a także naczynia, sztućce, termosy, podgrzewacze oraz inne narzędzia i przedmioty niezbędne do prawidłowego wykonania przedmiotu zamówienia. 5. Wykonawca zadba o właściwy stan dostarczonych posiłków, co oznacza, że przygotowane przez Wykonawcę posiłki muszą być bezwzględnie świeże i przyrządzone w dniu dostawy oraz muszą być urozmaicone. Ponadto Wykonawca zobowiązany jest do przygotowania posiłków o najwyższym standardzie, na bazie produktów najwyższej jakości, zarówno co do wartości odżywczej, gramatury, jaki i estetyki. 6. Stan posiłków i sposób dowożenia musi spełniać wymogi Państwowej Stacji Sanitarno- Epidemiologicznej oraz normy HACCP. 7. Dania na ciepło powinny być gorące (min. 85 stp. C). 8. Menu na jedną osobę powinno zawierać: Dzień pierwszy: - kotlet schabowy lub mintaj - 150 g na osobę, - ziemniaki z wody - 180 g na osobę - zestaw surówek warzywnych (3 rodzaje) - 150 g na osobę Dzień drugi: - filet z kurczaka lub mintaj - 150 g na osobę, - ziemniaki z wody - 180 g na osobę - zestaw surówek warzywnych (3 rodzaje) - 150 g na osobę Ww. menu będzie takie samo podczas 4-ch zjazdów dla każdej z grup. Dokładna ilość porcji dań mięsnych i dań wegetariańskich zostanie podana po podpisaniu umowy z Wykonawcą, przed pierwszym zjazdem.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.bialystok.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach