Miasto Białystok ogłasza przetarg
- Adres: 15-950 Białystok, ul. Słonimska 1
- Województwo: podlaskie
- Telefon/fax: tel. 085 869 60 02 , fax. 085 869 62 65
- Data zamieszczenia: 2012-07-13
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Miasto Białystok
ul. Słonimska 1 1
15-950 Białystok, woj. podlaskie
tel. 085 869 60 02, fax. 085 869 62 65
REGON: 00051500000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.bialystok.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usługi cateringowej podczas cyklu szkoleń z coachingu - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest: Świadczenie usług cateringowych w Departamencie Spraw Społecznych Urzędu Miejskiego przy ul. Bema 60/1 w Białymstoku, podczas szkolenia z coachingu realizowanego w ramach projektu systemowego Tworzenie i rozwijanie standardów usług pomocy i integracji społecznej. 1. Zakres prac obejmuje: 1) przygotowanie posiłków zgodnie z menu podanym w SIWZ oraz dostarczenie do siedziby Departamentu Spraw Społecznych, 2) rozstawienie nakrycia, obsługę oraz uprzątnięcie sali po zakończeniu szkolenia w ciągu 30 min. 3) odbiór pojemników i odpadów pokonsumpcyjnych niezależnie od ich ilości. Pojemniki oraz odpady pokonsumpcyjne będą zbierane po zakończeniu szkolenia. 2. Przewidywana liczba uczestników szkolenia - dwie grupy o łącznej liczbie 25 osób + trener. Planuje się 4 zjazdy 2-dniowe dla każdej z grup oddzielnie, tj. każda z grup będzie szkolona w innym terminie (łącznie 8 zjazdów 2-dniowych). 3. Wykonawca zobowiązuje się do dostarczenia posiłków w termosach i szczelnych pojemnikach własnym środkiem transportu do siedziby Departamentu Spraw Społecznych, w miejsce wskazane przez Zamawiającego. 4. Wykonawca zapewnia produkty żywnościowe, a także naczynia, sztućce, termosy, podgrzewacze oraz inne narzędzia i przedmioty niezbędne do prawidłowego wykonania przedmiotu zamówienia. 5. Wykonawca zadba o właściwy stan dostarczonych posiłków, co oznacza, że przygotowane przez Wykonawcę posiłki muszą być bezwzględnie świeże i przyrządzone w dniu dostawy oraz muszą być urozmaicone. Ponadto Wykonawca zobowiązany jest do przygotowania posiłków o najwyższym standardzie, na bazie produktów najwyższej jakości, zarówno co do wartości odżywczej, gramatury, jaki i estetyki. 6. Stan posiłków i sposób dowożenia musi spełniać wymogi Państwowej Stacji Sanitarno- Epidemiologicznej oraz normy HACCP. 7. Dania na ciepło powinny być gorące (min. 85 stp. C). 8. Menu na jedną osobę powinno zawierać: Dzień pierwszy: - kotlet schabowy lub mintaj - 150 g na osobę, - ziemniaki z wody - 180 g na osobę - zestaw surówek warzywnych (3 rodzaje) - 150 g na osobę Dzień drugi: - filet z kurczaka lub mintaj - 150 g na osobę, - ziemniaki z wody - 180 g na osobę - zestaw surówek warzywnych (3 rodzaje) - 150 g na osobę Ww. menu będzie takie samo podczas 4-ch zjazdów dla każdej z grup. Dokładna ilość porcji dań mięsnych i dań wegetariańskich zostanie podana po podpisaniu umowy z Wykonawcą, przed pierwszym zjazdem. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.bialystok.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usług cateringowych podczas czterech spotkań Prezydenta Miasta Białegostoku ze środowiskiem kombatantów i służb mundurowych
Dodano: 2016-06-28 - Świadczenie usług cateringowych dla uczniów Zespołu Szkół Specjalnych im. Jana Pawła II w Grajewie.
Dodano: 2016-06-17 - Świadczenie usług cateringowych podczas czterech spotkań Prezydenta Miasta Białegostoku ze środowiskiem kombatantów i służb mundurowych
Dodano: 2016-06-07 - Świadczenie usługi cateringowej podczas wydarzenia religijnego związanego z Dniami w Diecezji Białostockiej z okazji Światowych Dni Młodzieży 2016
Dodano: 2016-04-14 - Świadczenie usług kompleksowych związanych z codzienną i całodobową usługą polegającą na : sporządzaniu posiłków ( diet ) dla pacjentów SPZOP, dystrybucji posiłków w opakowaniach jednorazowych do kuchenki oddziałowej
Dodano: 2016-04-04 - Świadczenie usług cateringowych dla uczniów Zespołu Szkół Specjalnych im. Jana Pawła II w Grajewie
Dodano: 2015-04-24 - Świadczenie usług kompleksowych związanych z codzienną i całodobową usługa polegającą na sporządzaniu posiłków ( diet ) dla pacjentów SPZOP, dystrybucji posiłków w opakowaniach jednorazowych dla kuchenki oddziałowej
Dodano: 2015-04-13 - Wybór wykonawców usług żywieniowych podczas spotkań warsztatów szkoleniowych w ramach projektu Rozwój doskonalenia nauczycieli w powiecie augustowskim
Dodano: 2015-02-09 - Świadczenie usług cateringowych podczas trzech spotkań Prezydenta Miasta Białegostoku ze środowiskiem kombatanckim
Dodano: 2015-01-05 - USŁUGA W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA I WYDAWANIA POSIŁKÓW (PEŁEN OBIAD) DLA ŚWIADCZENIOBIORCÓW MOPS
Dodano: 2014-11-24