Przetargi.pl
Świadczenie usług cateringowych podczas trzech spotkań Prezydenta Miasta Białegostoku ze środowiskiem kombatanckim

Miasto Białystok ogłasza przetarg

  • Adres: 15-950 Białystok, ul. Słonimska 1
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 085 869 60 02 , fax. 085 869 62 65
  • Data zamieszczenia: 2015-01-05
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miasto Białystok
    ul. Słonimska 1 1
    15-950 Białystok, woj. podlaskie
    tel. 085 869 60 02, fax. 085 869 62 65
    REGON: 00051500000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bialystok.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług cateringowych podczas trzech spotkań Prezydenta Miasta Białegostoku ze środowiskiem kombatanckim
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zadanie I: Spotkanie okolicznościowe ze środowiskiem kombatanckim z okazji 96 rocznicy wyzwolenia Białegostoku w dniu 19.02.2015 r., o godz. 13.15 w Sali Wielkiej Pałacyku Gościnnego w Białymstoku, ul . J. Kilińskiego 6. a) Przewidywana liczba uczestników - 60 osób. b) Zamawiający wymaga od Wykonawcy dostarczenia: - stołów szwedzkich, na których rozstawione zostaną potrawy, liczba stołów musi być dostosowana do obsługi ilości uczestników spotkania oraz do wielkości Sali Wielkiej, - stolików koktajlowych 4-6 osobowych w ilości 6 sztuk i rozstawienie ich w Sali Wielkiej, do spożycia posiłku na stojąco, - stoły nakryte białymi obrusami, zastawą składającą się z porcelany gastronomicznej, z czystego białego szkła, bez napisów oraz udekorowane żywymi kwiatami (kolorystyka dobrana do wnętrza Sali oraz zaakceptowana przez Zamawiającego). c) Wymagania dotyczące obsługi: - 6 kelnerów posiadających doświadczenie w zawodzie, ubranych w jednolite stroje (koszula z długim rękawem, mucha, czarne spodnie, czarne pantofle, białe rękawiczki), w przypadku kobiet biała koszula z długim rękawem oraz czarna spódnica do kolan, - cechy charakterystyczne kelnerów: wysoka kultura osobista, sprawność, uprzejmość, minimum 2 letnie doświadczenie w zawodzie, - wykluczone jest palenie papierosów przez kelnerów w czasie realizacji zamówienia nawet w czasie przerwy. d) Dnia 19 lutego 2015 roku Wykonawca zobowiązuje się do dostarczenia posiłków własnym środkiem transportu do Pałacyku Gościnnego. Pełna gotowość wymagana jest najpóźniej na 30 min. przed rozpoczęciem spotkania (godz. 12.45; czas trwania - do ostatniego Gościa). e) Wykonawca odpowiada za przygotowanie spotkania zgodnie z ustalonym menu, rozstawienie i nakrycie stołów, obsługę uroczystości oraz uprzątnięcie Sali po zakończeniu spotkania w ciągu 1 godziny. f) Wykonawca zapewnia naczynia, sztućce, termosy, podgrzewacze oraz inne narzędzia i przedmioty niezbędne do wykonania zamówienia. g) Wykonawca dostarczy posiłki w termosach i szczelnych pojemnikach, własnym transportem, które muszą być bezwzględnie świeże i przyrządzone w dniu dostawy. Wykonawca odpowiada za właściwy stan dostarczonych posiłków. h) Dania na ciepło powinny być gorące (min. 85 stp. C). i) Posiłki urozmaicone, o wysokiej jakości zarówno co do wartości odżywczej, gramatury jak i estetyki. j) W razie stwierdzenia wad w realizacji usługi Zamawiający niezwłocznie poinformuje o ich zaistnieniu Wykonawcę. Wykonawca jest zobowiązany do usunięcia wad niezwłocznie po otrzymaniu zgłoszenia. W przypadku ich nie usunięcia Zamawiający ma prawo do dochodzenia odszkodowania zgodnie z zapisami w § 5 umowy. k) Do obowiązków Wykonawcy należy: odbiór pojemników i odpadów pokonsumpcyjnych niezależnie od ich ilości. Pojemniki oraz odpady pokonsumpcyjne zbierane po zakończeniu uroczystości. l) Stan posiłków i sposób dowożenia musi spełniać wymogi Państwowej Stacji Sanitarno- Epidemiologicznej. ł) Wykonawca zobowiązany jest do przygotowania posiłków o najwyższym standardzie, na bazie produktów najwyższej jakości i bezpieczeństwem zgodnie z normami HACCP. 2. Zadanie II: Spotkanie ze środowiskiem kombatanckim upamiętniające ocalenie miasta po katastrofie pociągu ze śmiercionośnym chlorem w dniu 09.03.2015 r., o godz. 19.00 w salach plebanii przy kościele p.w. Miłosierdzia Bożego w Białymstoku, ul. Radzymińska 1. a) Przewidywana liczba uczestników - 50 osób. b) Zamawiający wymaga od Wykonawcy dostarczenia: - stołów szwedzkich, na których rozstawione zostaną potrawy, liczba stołów musi być dostosowana do obsługi ilości uczestników spotkania oraz do wielkości sal plebanii, - stolików koktajlowych 4-6 osobowych w ilości 6 sztuk i rozstawienie ich w sali, do spożycia posiłku na stojąco, - stoły nakryte białymi obrusami, zastawą składającą się z porcelany gastronomicznej, z czystego białego szkła, bez napisów oraz udekorowane żywymi kwiatami (kolorystyka dobrana do wnętrza Sal oraz zaakceptowana przez Zamawiającego). c) Wymagania dotyczące obsługi: - 5 kelnerów posiadających doświadczenie w zawodzie, ubranych w jednolite stroje (koszula z długim rękawem, mucha, czarne spodnie, czarne pantofle, białe rękawiczki), w przypadku kobiet biała koszula z długim rękawem oraz czarna spódnica do kolan, - cechy charakterystyczne kelnerów: wysoka kultura osobista, sprawność, uprzejmość, minimum 2 letnie doświadczenie w zawodzie, - wykluczone jest palenie papierosów przez kelnerów w czasie realizacji zamówienia nawet w czasie przerwy. d) Dnia 9 marca 2015 roku Wykonawca zobowiązuje się do dostarczenia posiłków własnym środkiem transportu do plebanii. Pełna gotowość wymagana jest najpóźniej na 30 min. przed rozpoczęciem spotkania (godz. 18.30; czas trwania - do ostatniego Gościa). e) Wykonawca odpowiada za przygotowanie lunchu na identycznych zasadach opisanych w Zadaniu I - w punktach od e) do ł). 3. Zadanie III: Spotkanie ze środowiskiem kombatanckim z okazji Święta Narodowego Trzeciego Maja w rocznicę uchwalenia Konstytucji 3 Maja Rzeczypospolitej Obojga Narodów, w dniu 3 maja 2015 r. o godz. 13:15 Sali Wielkiej Pałacyku Gościnnego ul. J. Kilińskiego 6 w Białymstoku. a) Przewidywana liczba uczestników - 60 osób. b) Zamawiający wymaga od Wykonawcy dostarczenia: - stołów szwedzkich, na których rozstawione zostaną potrawy, liczba stołów musi być dostosowana do obsługi ilości uczestników spotkania oraz do wielkości Sali Wielkiej, - stolików koktajlowych 4-6 osobowych w ilości 6 sztuk i rozstawienie ich w Sali Wielkiej, do spożycia posiłku na stojąco, - stoły nakryte białymi obrusami, zastawą składającą się z porcelany gastronomicznej, z czystego białego szkła, bez napisów oraz udekorowane żywymi kwiatami (kolorystyka dobrana do wnętrza Sali oraz zaakceptowana przez Zamawiającego). c) Wymagania dotyczące obsługi: - 6 kelnerów posiadających doświadczenie w zawodzie, ubranych w jednolite stroje (koszula z długim rękawem, mucha, czarne spodnie, czarne pantofle, białe rękawiczki), w przypadku kobiet biała koszula z długim rękawem oraz czarna spódnica do kolan, - cechy charakterystyczne kelnerów: wysoka kultura osobista, sprawność, uprzejmość, minimum 2 letnie doświadczenie w zawodzie, - wykluczone jest palenie papierosów przez kelnerów w czasie realizacji zamówienia nawet w czasie przerwy. d) Dnia 3 maja 2015 roku Wykonawca zobowiązuje się do dostarczenia posiłków własnym środkiem transportu do Pałacyku Gościnnego. Pełna gotowość wymagana jest najpóźniej na 30 min. Przed rozpoczęciem spotkania (godz. 12:45; czas trwania - do ostatniego Gościa). e) Wykonawca odpowiada za przygotowanie lunchu na identycznych zasadach opisanych w Zadaniu I - w punktach od e) do ł).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg ograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: dysponowanie przy realizacji zamówienia osobą posiadającą dyplom ukończenia kursu protokołu dyplomatycznego
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach