Przetargi.pl
Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników kursu pod nazwą Przewodnik agroturystyki organizowanego przez Mazowiecki Ośrodek Doradztwa Rolniczego z siedzibą w Warszawie

Mazowiecki Ośrodek Doradztwa Rolniczego ogłasza przetarg

  • Adres: 02-456 Warszawa, ul. Czereśniowa 98
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 22 5716100 , fax. 22 5716101
  • Data zamieszczenia: 2011-09-28
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Mazowiecki Ośrodek Doradztwa Rolniczego
    ul. Czereśniowa 98 98
    02-456 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 22 5716100, fax. 22 5716101
    REGON: 00674282000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.modr.mazowsze.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: państwowa jednostka organizacyjna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników kursu pod nazwą Przewodnik agroturystyki organizowanego przez Mazowiecki Ośrodek Doradztwa Rolniczego z siedzibą w Warszawie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla uczestników kursu Przewodnik agroturystyki organizowanego na terenie powiatu łosickiego przez Mazowiecki Ośrodek Doradztwa Rolniczego z siedzibą w Warszawie. Kurs będzie organizowany w terminie od 17.10.2011 roku do 21.11.2011 roku. Miejsce wykonania zamówienia: teren powiatu łosickiego. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany określonego terminu kursu. W takim przypadku w terminie nie krótszym niż 7 dni przed planowanym kursem Zamawiający będzie informował Wykonawcę o terminie kursu, jak również o dokładnym miejscu prowadzenia kursu. Kurs obejmuje: 3 dni warsztatów wsparcia zawodowego i warsztatów motywacyjnych; 160 godzin lekcyjnych (t.j. 45 min. zegarowych każda godzina lekcyjna) zajęć podczas 20 kolejnych dni roboczych po 8 godzin lekcyjnych, prowadzonych od poniedziałku do piątku, pomiędzy godzinami 9-16. Liczba uczestników kursu: Przewidywana liczba uczestników kursu wynosi 15 osób + 1 osoba. Zamawiający dopuszcza organizację kursu dla grupy osób liczącej minimalnie 12 osób + 1 osoba. Zamawiający wymaga, aby Wykonawca świadczył usługę cateringową dla faktycznej liczby uczestników kursu danego dnia kursu. O liczbie osób na kursie danego dnia Zamawiający będzie informował Wykonawcę każdego dnia kursu najpóźniej do godziny 10.00. Zakres usługi cateringowej: Wykonawca zobowiązany jest zapewnić dla wszystkich uczestników kursu, każdego dnia zajęć szkoleniowych, w tym w trakcie warsztatów, jeden posiłek (obiad): obiad, w tym: zestaw obiadowy w formie gorącego posiłku, t.j. danie główne mięsne lub bezmięsne. Wszystkie składniki obiadu podawane pierwszego dnia powinny się różnić od składników obiadu podawanego drugiego dnia
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 555200001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.modr.mazowsze.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach