Przetargi.pl
Świadczenie usług żywieniowych w Ośrodku Edukacji Przyrodniczej w Chalinie oraz w Ośrodku Edukacji Przyrodniczej w Lądzie.

Zespół Parków Krajobrazowych Województwa Wielkopolskiego ogłasza przetarg

  • Adres: 61-739 Poznań, Plac Wolności 18
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 61 65 54 650 , fax. 61 65 54 652
  • Data zamieszczenia: 2013-12-02
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Parków Krajobrazowych Województwa Wielkopolskiego
    Plac Wolności 18 18
    61-739 Poznań, woj. wielkopolskie
    tel. 61 65 54 650, fax. 61 65 54 652
    REGON: 63049902600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zpkww.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług żywieniowych w Ośrodku Edukacji Przyrodniczej w Chalinie oraz w Ośrodku Edukacji Przyrodniczej w Lądzie.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest przygotowywanie całodziennych posiłków (śniadania, obiady, kolacje) w prowadzonych przez Zamawiającego Ośrodkach Edukacji Przyrodniczej: w Lądzie, gm. Lądek , pow. Słupca i w Chalinie, gm. Sieraków, pow. Międzychód - dla dzieci i młodzieży oraz dorosłych, uczestników szkoleń, sympozjów, seminariów itp. organizowanych przez Zamawiającego w Ośrodkach Edukacji Przyrodniczej. Opis poszczególnych posiłków : śniadania- powinny składać się z napoju ciepłego, pieczywa, masła, serów, wędliny, soków owocowych bądź jogurtów, obiady- dwudaniowy- zupa oraz drugie danie składające się z mięsa, ryb, jarzyn gotowanych lub surówek jarzynowych- ziemniaki, kasza, ryż, kluski, makaron, kompot bądź napój zimny, sok owocowy oraz deser - jednodaniowy - zupa z wkładką oraz deser, np. kisiel, budyń, jogurt itp; kolacja - pieczywo, masło, wędliny podawane na ciepło bądź na zimno, sery, warzywa itp., napoje. Przygotowywanie posiłków odbywać się będzie w pomieszczeniach kuchennych i w pomieszczeniach towarzyszących znajdujących się w Ośrodkach oraz przy wykorzystaniu sprzętu Zamawiającego, które Zamawiający udostępni Wykonawcy za odrębną opłatą. 2.3. W ramach zamówienia Wykonawca będzie zobowiązany do : - zapewnienia w poszczególnej stołówce zastaw stołowych oraz sztućców umożliwiających korzystanie ze stołówki równocześnie 100 osobom; -zawarcia umowy na odbiór odpadów pochodzących z kuchni. -w razie potrzeby - wykonania usług gastronomicznych podczas organizowanych przez Zamawiającego imprez nie objętych przedmiotem zamówienia określonym w punkcie 2.1. SIWZ.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zpkww.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach