Przetargi.pl
Świadczenie usług w zakresie przygotowywania, dostawy i dystrybucji na oddziały Szpitala Powiatowego w Rypinie całodziennych posiłków dla pacjentów

Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg

  • Adres: 87-500 Rypin, ul. 3 Maja 2
  • Województwo: kujawsko-pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 054 28054-53 do 55 , fax. 054 2805922
  • Data zamieszczenia: 2015-01-28
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
    ul. 3 Maja 2 2
    87-500 Rypin, woj. kujawsko-pomorskie
    tel. 054 28054-53 do 55, fax. 054 2805922
    REGON: 91085839400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.spzozrypin.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług w zakresie przygotowywania, dostawy i dystrybucji na oddziały Szpitala Powiatowego w Rypinie całodziennych posiłków dla pacjentów
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1). Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług w zakresie przygotowywania, dostawy i dystrybucji na oddziały Szpitala Powiatowego w Rypinie całodziennych posiłków dla pacjentów w okresie od 01 marca 2015 r do 28 lutego 2017 roku. 2). Całodzienne posiłki, muszą się składać ze śniadania, II śniadania, obiadu dwu- daniowego, podwieczorku i kolacji, które muszą być przygotowywane według wymaganych standardów jakościowych i żywieniowych oraz muszą być dostarczane do siedziby Zamawiającego i dystrybuowane na poszczególne oddziały szpitalne. 3). Szpital posiada 216 łóżek na oddziałach, na których świadczone będą usługi objęte przedmiotem zamówienia 4). Szacunkowa średnia ilość posiłków w skali dwóch lat ; Śniadanie, obiad dwudaniowy, kolacja - 70606 osobodni 5). Szacunkowa, średnia ilość pozostałych posiłków; 1) II śniadanie - 25584 osobodni 2) Podwieczorki - 25416 osobodni
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 550000000
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 24 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Wadium nie jest wymagane

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.spzozrypin.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach