Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg
- Adres: 62-700 Turek, ul. Poduchowne
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 63 2805600 , fax. 63 2788400
- Data zamieszczenia: 2020-08-19
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zespół Opieki Zdrowotnej
ul. Poduchowne 1
62-700 Turek, woj. wielkopolskie
tel. 63 2805600, fax. 63 2788400
REGON: 30005000000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital.turek.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Świadczenie usług przygotowania i dostawy posiłków dla pacjentów hospitalizowanych w Samodzielnym Publicznym Zespole Opieki Zdrowotnej w Turku - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług przygotowania i dostawy posiłków dla pacjentów hospitalizowanych w Samodzielnym Publicznym Zespole Opieki Zdrowotnej w Turku, szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został określony w specyfikacji istotnych warunków zamówienia i załącznikach do niej - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15894220-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający uzna warunek za spełniony, jeżeli wykaże, iż spełnia wymagania dotyczące produkcji i przewozu środków spożywczych wynikające z ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia oraz przepisów wykonawczych i był wpisany do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej zgodnie z ustawa z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Inne dokumenty, które Wykonawca zobowiązany jest złożyć wraz z ofertą: a) wypełniony formularz ofertowy wg Załącznika nr 1 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia, b) wypełnione zestawienie asortymentowo – cenowe wg Załącznika nr 2 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia, c) w przypadku, gdy Wykonawcę reprezentuje pełnomocnik do oferty należy dołączyć pełnomocnictwo, z którego wynika zakres umocowania, podpisane przez osoby uprawnione do reprezentacji Wykonawcy, d) pełnomocnictwo, o którym mowa w art. 23 ust. 2 ustawy prawo zamówień publicznych, w przypadku gdy Wykonawcy ubiegają się wspólnie o zamówienie publiczne, 2. Ponadto Wykonawca w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia z postępowania zobowiązany jest przekazać Zamawiającemu w terminie 3 dni od zamieszczenia przez Zamawiającego na stronie internetowej informacji z otwarcia ofert, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy prawo zamówień publicznych, oświadczenia o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy prawo zamówień publicznych. Wzór oświadczenia o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej stanowi Załącznikiem nr 7 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą:
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Kompleksowe świadczenie usług w zakresie przygotowania i dostawy posiłków dla pacjentów hospitalizowanych w Samodzielnym Publicznym Zakładzie Opieki Zdrowotnej
Dodano: 2023-03-14 - Kompleksowe świadczenie usług w zakresie przygotowania i dostawy posiłków dla pacjentów hospitalizowanych w Samodzielnym Publicznym Zakładzie Opieki Zdrowotnej
Dodano: 2023-02-09 - Świadczenie usług przygotowania i dostawy posiłków dla pacjentów hospitalizowanych w Samodzielnym Publicznym Zespole Opieki Zdrowotnej w Turku
Dodano: 2022-10-11 - PRZYGOTOWANIE I DOSTAWA POSIŁKÓW – CAŁODOBOWO – DLA PACJENTÓW SPZOZ MIĘDZYCHÓD – postępowanie powtórzone 2
Dodano: 2020-09-01 - PRZYGOTOWANIE I DOSTAWA POSIŁKÓW – CAŁODOBOWO – DLA PACJENTÓW SPZOZ MIĘDZYCHÓD – postępowanie powtórzone
Dodano: 2020-08-03 - PRZYGOTOWANIE I DOSTAWA POSIŁKÓW – CAŁODOBOWO – DLA PACJENTÓW SPZOZ MIĘDZYCHÓD
Dodano: 2020-07-20 - Kompleksowe świadczenie usług w zakresie całodziennego przygotowania i dostawy posiłków dla pacjentów hospitalizowanych w Samodzielnym Publicznym Zakładzie Opieki Zdrowotnej w Kole (II)
Dodano: 2020-02-06 - Kompleksowe świadczenie usług w zakresie całodobowego przygotowania i dostawy posiłków dla pacjentów hospitalizowanych w Samodzielnym Publicznym Zakładzie Opieki Zdrowotnej w Kole
Dodano: 2020-01-21 - Świadczenie usług przygotowania i dostawy posiłków dla pacjentów hospitalizowanych w Samodzielnym Publicznym Zespole Opieki Zdrowotnej w Turku
Dodano: 2019-08-22 - Kompleksowe świadczenie usług w zakresie całodziennego przygotowania i dostawy posiłków dla pacjentów hospitalizowanych w Samodzielnym Publicznym Zakładzie Opieki Zdrowotnej w Kole (II)
Dodano: 2019-01-30