Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg
- Adres: 62-600 Koło, ul. Poniatowskiego
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 632 626 100, , fax. 632 720 850
- Data zamieszczenia: 2019-01-30
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ul. Poniatowskiego 25
62-600 Koło, woj. wielkopolskie
tel. 632 626 100, , fax. 632 720 850
REGON: 30855400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.spzozkolo.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Kompleksowe świadczenie usług w zakresie całodziennego przygotowania i dostawy posiłków dla pacjentów hospitalizowanych w Samodzielnym Publicznym Zakładzie Opieki Zdrowotnej w Kole (II) - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiot zamówienia publicznego obejmuje kompleksowe świadczenie usług w zakresie całodobowego przygotowania i dostawy posiłków dla pacjentów hospitalizowanych w SPZOZ w Kole. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz ilości poszczególnych diet zostały określone w druku - Formularz cenowy. Charakterystyka usług objętych przedmiotem zamówienia została zawarta w szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1 do siwz. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15894220-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Przystępując do postępowania o udzielenie zamówienia Wykonawca zobowiązany jest wnieść wadium przed upływem terminu składania ofert w wysokości - 15.000,00 zł (piętnaście tysięcy 00/100)
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: a) posiada aktualne zezwolenie na prowadzenie działalności cateringowej wydane w drodze decyzji właściwego Państwowego Inspektora Sanitarnego wydanego na podstawie ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, zezwalającej na prowadzenia działalności gastronomicznej w zakresie produkcji od surowca do wyrobu gotowego dań kulinarnych na potrzeby usług cateringowych przewożonych środkiem transportu, b) posiada dokumenty potwierdzające wdrożenie u Wykonawcy systemu zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, na który składa się: - HACCP – System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli, - GMP – Dobra Praktyka Produkcyjna, - GHP – Dobra Praktyka Higieniczna.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Pozostałe dokumenty, które należy złożyć wraz z ofertą: 1. Formularz OFERTA- 2. Formularz cenowy 3. dowód wniesienia wadium 4. w przypadku, gdy Wykonawcę reprezentuje pełnomocnik do oferty należy dołączyć pełnomocnictwo, z którego wynika zakres umocowania, podpisane przez osoby uprawnione do reprezentacji Wykonawcy, 5. pełnomocnictwo, o którym mowa w art. 23 ust. 2 ustawy Prawo zamówień publicznych, w przypadku gdy Wykonawcy ubiegają się wspólnie o zamówienie publiczne. 6. Każdy z Wykonawców, w terminie 3 dni od zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o której mowa w art. 86 ust. 5 ustawy Pzp (informacja z otwarcia ofert), przekazuje Zamawiającemu (bez odrębnego wezwania ze strony Zamawiającego) oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej z innymi wykonawcami składającymi oferty w danym postępowaniu o której mowa w art. 24 ust.1 pkt 23 ustawy Pzp zgodnie z załącznikiem do SIWZ (w przypadku wykonawców wspólnie ubiegających się o zamówienie oświadczenie składa każdy z wykonawców oddzielnie)
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Kompleksowe świadczenie usług w zakresie przygotowania i dostawy posiłków dla pacjentów hospitalizowanych w Samodzielnym Publicznym Zakładzie Opieki Zdrowotnej
Dodano: 2023-03-14 - Kompleksowe świadczenie usług w zakresie przygotowania i dostawy posiłków dla pacjentów hospitalizowanych w Samodzielnym Publicznym Zakładzie Opieki Zdrowotnej
Dodano: 2023-02-09 - Świadczenie usług przygotowania i dostawy posiłków dla pacjentów hospitalizowanych w Samodzielnym Publicznym Zespole Opieki Zdrowotnej w Turku
Dodano: 2022-10-11 - PRZYGOTOWANIE I DOSTAWA POSIŁKÓW – CAŁODOBOWO – DLA PACJENTÓW SPZOZ MIĘDZYCHÓD – postępowanie powtórzone 2
Dodano: 2020-09-01 - Świadczenie usług przygotowania i dostawy posiłków dla pacjentów hospitalizowanych w Samodzielnym Publicznym Zespole Opieki Zdrowotnej w Turku
Dodano: 2020-08-19 - PRZYGOTOWANIE I DOSTAWA POSIŁKÓW – CAŁODOBOWO – DLA PACJENTÓW SPZOZ MIĘDZYCHÓD – postępowanie powtórzone
Dodano: 2020-08-03 - PRZYGOTOWANIE I DOSTAWA POSIŁKÓW – CAŁODOBOWO – DLA PACJENTÓW SPZOZ MIĘDZYCHÓD
Dodano: 2020-07-20 - Kompleksowe świadczenie usług w zakresie całodziennego przygotowania i dostawy posiłków dla pacjentów hospitalizowanych w Samodzielnym Publicznym Zakładzie Opieki Zdrowotnej w Kole (II)
Dodano: 2020-02-06 - Kompleksowe świadczenie usług w zakresie całodobowego przygotowania i dostawy posiłków dla pacjentów hospitalizowanych w Samodzielnym Publicznym Zakładzie Opieki Zdrowotnej w Kole
Dodano: 2020-01-21 - Świadczenie usług przygotowania i dostawy posiłków dla pacjentów hospitalizowanych w Samodzielnym Publicznym Zespole Opieki Zdrowotnej w Turku
Dodano: 2019-08-22