Przetargi.pl
Kompleksowe świadczenie usług w zakresie przygotowania i dostawy posiłków dla pacjentów hospitalizowanych w Samodzielnym Publicznym Zakładzie Opieki Zdrowotnej

SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ W KOLE ogłasza przetarg

  • Adres: 62-600 Koło, ul. Józefa Poniatowskiego 25
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 63 06 26 140 , fax. 63 27 20 850
  • Data zamieszczenia: 2023-02-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ W KOLE
    ul. Józefa Poniatowskiego 25
    62-600 Koło, woj. wielkopolskie
    tel. 63 06 26 140, fax. 63 27 20 850
    REGON: 000308554
  • Adres strony internetowej zamawiającego: https://spzozkolo.pl/

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Kompleksowe świadczenie usług w zakresie przygotowania i dostawy posiłków dla pacjentów hospitalizowanych w Samodzielnym Publicznym Zakładzie Opieki Zdrowotnej
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia publicznego jest kompleksowe świadczenie usług w zakresie całodziennego przygotowania i dostawy posiłków dla pacjentów hospitalizowanych w SPZOZ w Kole. Charakterystyka usług objętych przedmiotem zamówienia publicznego została określona w załącznikach do SWZ - Szczegółowy Opis Przedmiotu Zamówienia - Załącznik nr 1 oraz w Formularzu cenowym Załącznik nr 3 - (ilość diet)
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15894220-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisówZamawiający uzna warunek za spełniony, jeżeli Wykonawca wykaże że posiada:a) aktualną decyzję dotyczącą produkcji i przewozu środków spożywczych wynikające z ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia oraz przepisów wykonawczych i był wpisany do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej zgodnie z ustawa z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywieniaZdolności technicznej lub zawodowejZamawiający uzna warunek za spełniony, jeżeli Wykonawca wykaże że:a) W okresie 3 lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy -w tym okresie, wykonał, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonuje, co najmniej jedną (1) usługę żywienia zbiorowego typu zamkniętego, o wartości minimum 400.000,00 zł/brutto rocznie, świadczonych przez co najmniej 12 miesięcy w sposób ciągły.b) Dysponuje kuchnią oraz co najmniej jednym środkiem transportu mogącym służyć do transportu żywności –spełniającym wymagania obowiązujących przepisów w tym zakresie
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-02-17

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach