Przetargi.pl
świadczenie usług cateringowych w zakresie przygotowywania i dostarczania gorących posiłków jednodaniowych (drugie dania) dla uczniów Szkoły Podstawowej Nr 2 w Markach w wieku 7-15 lat.

Szkoła Podstawowa nr 2 im. Żołnierzy AK II rejonu "Celków" ogłasza przetarg

  • Adres: 05-270 Marki, ul. Szkolna
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 227 811 129 , fax. 227 811 129
  • Data zamieszczenia: 2019-07-23
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa nr 2 im. Żołnierzy AK II rejonu "Celków"
    ul. Szkolna 9
    05-270 Marki, woj. mazowieckie
    tel. 227 811 129, fax. 227 811 129
    REGON: 80063400000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: https://sp2marki.edupage.org/ bip.marki.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka oświatowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    świadczenie usług cateringowych w zakresie przygotowywania i dostarczania gorących posiłków jednodaniowych (drugie dania) dla uczniów Szkoły Podstawowej Nr 2 w Markach w wieku 7-15 lat.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych w zakresie przygotowywania i dostarczania gorących posiłków jednodaniowych (drugie dania) dla uczniów Szkoły Podstawowej Nr 2 w Markach w wieku 7-15 lat. W roku szkolnym 2019 – 2020 planuje się wydawać ok. 360 posiłków dziennie. Podana powyżej ilość posiłków jest szacunkowa i w czasie obowiązania umowy może ulec zmianie. Średnia szacunkowa ilość posiłków w ciągu jednego dnia wynosi 360 szt.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55321000-6
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Warunek zostanie spełniony jeżeli Wykonawca posiada aktualną decyzję właściwego terenowo Organu Inspekcji Sanitarnej stwierdzającą spełnienie wymagań higieniczno-zdrowotnych do produkcji posiłków oraz możliwości prowadzenia cateringu (zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jedn.: Dz.U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914 z późn. zm ).
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wykonawca w terminie 3 dni od dnia zamieszczenia na stronie internetowej informacji, o których mowa w art. 86 ust. 5 ustawy Pzp przekaże zamawiającemu oświadczenie o przynależności lub braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, o której mowa w art. 24 ust. 1 pkt 23 ustawy Pzp wraz ze złożeniem oświadczenia, wykonawca może przedstawić dowody, że powiązania z innym wykonawcą nie prowadzą do zakłócenia konkurencji w postępowaniu o udzielenie zamówienia

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach