Przetargi.pl
„Świadczenie usług cateringowych w zakresie przygotowania, dostawy i wydawania gotowych posiłków – obiadów jednodaniowych dla uczniów ZSMS w Gorzowie Wielkopolskim w roku szkolnym 2023/2024

ZESPÓŁ SZKÓŁ MISTRZOSTWA SPORTOWEGO W GORZOWIE WLKP. ogłasza przetarg

  • Adres: 66-400 Gorzów Wielkopolski, ul. Jana Stanisławskiego 2
  • Województwo: lubuskie
  • Telefon/fax: tel. 95 7224404 , fax. 95 7224404
  • Data zamieszczenia: 2023-09-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: ZESPÓŁ SZKÓŁ MISTRZOSTWA SPORTOWEGO W GORZOWIE WLKP.
    ul. Jana Stanisławskiego 2
    66-400 Gorzów Wielkopolski, woj. lubuskie
    tel. 95 7224404, fax. 95 7224404
    REGON: 080023289
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    „Świadczenie usług cateringowych w zakresie przygotowania, dostawy i wydawania gotowych posiłków – obiadów jednodaniowych dla uczniów ZSMS w Gorzowie Wielkopolskim w roku szkolnym 2023/2024
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa w zakresie przygotowania, dostawy i wydawania gotowych posiłków – obiadów jednodaniowych dla uczniów Zespołu Szkół Mistrzostwa Sportowego w Gorzowie Wielkopolskim.2. Dostawa dziennych posiłków w okresie od podpisania umowy (tj. od 7września 2023 roku do 14 czerwca 2024 roku.3. Szacunkowa ilość dostarczonych dziennych jednodaniowych posiłków wynosi 195 na które składają się obiady jednodaniowe. Zamawiający informuje, że ilość posiłków będzie się zmieniać w zależności od dziennej frekwencji uczniów.4. Wykonawca ma dostarczyć posiłki w dni pracy szkoły z wyjątkiem świąt, ferii szkolnych oraz innych dni o których zostanie wcześniej poinformowany Wykonawca. Szacunkowa liczba dni nauki 169.5. Szacunkowe ilości wydawanych posiłków:1) Jeden raz w tygodniu obiad – I danie (zupa wraz z pieczywem lub owocem) – 33 dni (poniedziałki) x 195 porcji dziennie tj. 6435 obiadów (I danie);2) Cztery razy w tygodniu obiad – II danie – 136 dni (od wtorku do piątku) x 195 porcji dziennie tj 26520 obiadów (II danie).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55523100-3
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.5. Termin związania ofertą:

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach