ZESPÓŁ EDUKACYJNY NR 6 W ZIELONEJ GÓRZE ogłasza przetarg
- Adres: 66-015 Zielona Góra, ul. Przylep-8 Maja 6
- Województwo: lubuskie
- Telefon/fax: tel.
- Data zamieszczenia: 2024-07-16
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: ZESPÓŁ EDUKACYJNY NR 6 W ZIELONEJ GÓRZE
ul. Przylep-8 Maja 6
66-015 Zielona Góra, woj. lubuskie
REGON: 364941976 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.ze6.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przygotowanie i dostarczenie gotowych posiłków dla dzieci uczęszczających do Szkoły Filialnej Szkoły Podstawowej nr 26 z Oddziałami Integracyjnymi w Zespole Edukacyjnym nr 6 w Zielonej Górze - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest Przygotowanie i dostarczenie gotowych posiłków dla dzieci uczęszczających do Szkoły Filialnej Szkoły Podstawowej nr 26 z Oddziałami Integracyjnymi w Zespole Edukacyjnym nr 6 w Zielonej Górze .2. W skład Szkoły Filialnej wchodzą niżej wymienione jednostki:a) Szkoła Filialna szkoły Podstawowej nr 26 w Zielonej Górze (dowóz do ul. Łężyca-Architektów 1) - obiad;b) Miejskie Przedszkole nr 45 - Oddział Przedszkola – całodniowe wyżywienie, tzw. posiłek (dowóz do ul. Łężyca-Architektów 1). 3. Przedmiot zamówienia należy wykonać w oparciu o szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, stanowiący załącznik nr 8 do SWZ oraz dokonać wyceny (kalkulacji ceny ofertowej) w oparciu o załączony jadłospis, stanowiący załącznik nr 9 do SWZ zgodnie z warunkami zamówienia, obowiązującymi przepisami prawa oraz wiedzą techniczną, z uwzględnieniem wyjaśnień i zmian dokonanych przez zamawiającego w czasie trwania postępowania o udzielenie zamówienia publicznego – jeżeli miały miejsce, a także w oparciu o Projektowane postanowienia umowy w sprawie zamówienia publicznego, które zostaną wprowadzone do treści tej umowy, stanowiące załącznik nr 6 do SWZ. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55523100-3
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia może ubiegać się wykonawca, który spełnia warunek udziału w postępowaniu dotyczący zdolności technicznej - doświadczenie wykonawcy:Zamawiający uzna warunek za spełniony, jeżeli wykonawca wykaże, że w okresie ostatnich 3 lat, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wraz z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i podmiotów, na rzecz których usługi zostały wykonane lub są wykonywane - wykonał lub wykonuje należycie, a w przypadku świadczeń powtarzających się lub ciągłych wykonywanych, co najmniej jedną usługę (w tym catering) polegającą na dostarczaniu (tj. gotowaniu gotowych posiłków lub na gotowaniu i podawaniu) posiłków do jednostek oświatowych (publicznych/niepublicznych) o wartości nie mniejszej niż 130000,00 zł netto (bez podatku od towarów i usług). Przez wykonanie usługi w sposób ciągły lub powtarzający się, rozumie się wykonanie lub wykonywanie usługi w ciągu następujących po sobie kolejnych co najmniej 5 miesięcy.UWAGA: Termin, o którym mowa wyżej, wyrażony w latach lub miesiącach, liczy się wstecz od dnia, w którym upływa termin składania ofert.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2024-07-24
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Wynajem pomieszczeń kuchni oraz przygotowanie i wydawanie posiłków w Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Bogdańcu
Dodano: 2024-06-20 - Dożywianie dzieci w placówkach oświatowych na terenie Gminy Żary w okresie od 02.01.2024 do 31.12.2024r.
Dodano: 2024-01-09 - Gotowanie i wydawanie w udostępnionej kuchni i stołówce zamawiającego obiadów/posiłków dla dzieci uczęszczających do Zespołu Edukacyjnego nr 8 w Zielonej Górze.
Dodano: 2023-12-27 - „Świadczenie usług cateringowych w zakresie przygotowania, dostawy i wydawania gotowych posiłków – obiadów jednodaniowych dla uczniów ZSMS w Gorzowie Wielkopolskim w roku szkolnym 2023/2024
Dodano: 2023-09-07 - „Wynajem kuchni oraz przygotowanie w niej posiłków dla uczniów Szkoły Podstawowej w Kłodawie”
Dodano: 2023-08-21 - „Usługa cateringowa w zakresie przygotowania i dostarczania posiłków jednodaniowych dla uczniów SP2 w roku szkolnym 2023/2024”
Dodano: 2023-08-10 - Usługi polegające na przygotowaniu i dostarczeniu gotowych posiłków jednod. dla dzieci do SP nr 13 z Oddz. Integracyjnymi i Oddz. Sportowymi im. A. Fiedlera w Gorzowie Wlkp. w r. szkol. 2023/2024
Dodano: 2023-08-01 - „Świadczenie usług cateringowych w zakresie przygotowania, dostawy i wydawania gotowych posiłków – obiadów jednodaniowych dla uczniów ZSMS w Gorzowie Wielkopolskim w roku szkolnym 2023/2024
Dodano: 2023-08-01 - Świadczenie usług w zakresie przygotowywania posiłków podopiecznym SOSW we Wschowie w roku szkolnym 2023/2024
Dodano: 2023-07-27 - Przygotowywanie, dostarczanie i wydawanie posiłków uczniom Szkoły Podstawowej nr 3 im. Jana Pawła II we Wschowie
Dodano: 2023-07-17