Przetargi.pl
Świadczenie usług cateringowych w trakcie konferencji inaugurującej projekt pn. Cyfrowy Białystok - przeciwdziałanie wykluczeniu cyfrowemu mieszkańców Białegostoku, realizowany w ramach 8 osi priorytetowej Społeczeństwo informacyjne - zwiększenie innowacyjności gospodarki, działania 8.3 Przeciwdziałanie wykluczeniu cyfrowemu - eInclusion, Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka

Miasto Białystok ogłasza przetarg

  • Adres: 15-950 Białystok, ul. Słonimska 1
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 085 869 60 02 , fax. 085 869 62 65
  • Data zamieszczenia: 2012-09-24
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miasto Białystok
    ul. Słonimska 1 1
    15-950 Białystok, woj. podlaskie
    tel. 085 869 60 02, fax. 085 869 62 65
    REGON: 00051500000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bialystok.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług cateringowych w trakcie konferencji inaugurującej projekt pn. Cyfrowy Białystok - przeciwdziałanie wykluczeniu cyfrowemu mieszkańców Białegostoku, realizowany w ramach 8 osi priorytetowej Społeczeństwo informacyjne - zwiększenie innowacyjności gospodarki, działania 8.3 Przeciwdziałanie wykluczeniu cyfrowemu - eInclusion, Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych w trakcie konferencji inaugurującej projekt pn. Cyfrowy Białystok - przeciwdziałanie wykluczeniu cyfrowemu mieszkańców Białegostoku, realizowany w ramach 8 osi priorytetowej Społeczeństwo informacyjne - zwiększenie innowacyjności gospodarki, działania 8.3 Przeciwdziałanie wykluczeniu cyfrowemu - eInclusion, Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka, dnia 25 października 2012r. w trakcie dwóch przerw (kawowej i lunchu) w siedzibie Podlaskiego Urzędu Wojewódzkiego ul. Mickiewicza 3 w Białymstoku. 1. Istotne warunki zamówienia: 1.1 Przewidywana liczba uczestników posiłku - 150 osób 1.2 Zamawiający wymaga dostarczenia: 1) stołu szwedzkiego, na którym rozstawione zostaną napoje, ciasto oraz przekąski zimne, dania gorące wraz z dodatkami do dań gorących 2) wielkość stołu dostosowana do obsługi ilości uczestników konferencji oraz do wielkości pomieszczenia w którym ma stanąć 3) stół powinien być nakryty białą porcelaną gastronomiczną, czystym białym szkłem bez napisów 1.3 Wymagania dotyczące usługi: 1) Wykonawca zobowiązuje się do dostarczenia napojów, posiłków oraz stołów własnym środkiem transportu na miejsce wskazane przez Zamawiającego najpóźniej 30 min. przed rozpoczęciem przerw. 2)Wykonawca w ramach usług cateringowych zobowiązuje się zapewnić: - serwis kawowy (napoje gorące, napoje zimne oraz ciasto, ciastka), - lunch (drugie uzupełnienie napojów gorących i napojów zimnych oraz zimnych przekąsek oraz dań gorących wraz z dodatkami do dań gorących). 3) Wykonawca odpowiada za przygotowanie spotkania zgodnie z ustalonym menu, rozstawienie własnych stołów, nakrycia, obsługę uroczystości oraz uprzątnięcie Sali, po zakończeniu lunchu, w ciągu 30 min. 4) Wykonawca zapewnia naczynia, sztućce metalowe, termosy, oraz inne narzędzia i przedmioty niezbędne do wykonania zamówienia. 5) Posiłki muszą być bezwzględnie świeże i przyrządzone w dniu dostawy, dostarczone w szczelnych pojemnikach, własnym transportem Wykonawcy. 6) Posiłki muszą być urozmaicone, wysokiej jakości zarówno co do wartości odżywczej, gramatury jak i estetyki. 7) Wykonawca zadba o właściwy stan dostarczonych posiłków. 8) W razie stwierdzenia wad w realizacji usługi zamawiający niezwłocznie poinformuje o ich zaistnieniu Wykonawcę. Wykonawca jest zobowiązany do usunięcia wad niezwłocznie po otrzymaniu zgłoszenia. W przypadku ich nieusunięcia Zamawiający ma prawo do dochodzenia odszkodowania zgodnie z zapisami Umowy. 9) Do obowiązków wykonawcy należy: odbiór pojemników i odpadów pokonsumpcyjnych niezależnie od ich ilości. Pojemniki oraz odpady pokonsumpcyjne będą zbierane po zakończeniu lunchu. 10) Sposób dowożenia musi spełniać wymogi Państwowej Stacji Sanitarno- Epidemiologicznej. 11) Wykonawca zobowiązany jest do przygotowania posiłków o najwyższym standardzie, na bazie produktów najwyższej jakości i bezpieczeństwa zgodnie z normami HACCP. Przez świadczenie usług cateringowych Zamawiający rozumie usługę przygotowania, dostarczenia i podawania cateringu zgodnie z ustalonym przez Wykonawcę i Zamawiającego menu. 1.4 Menu cateringu powinno składać się z napojów ciepłych i zimnych, ciasta i przekąsek zimnych i dań gorących: 1) napoje gorące: kawa 300ml/os., herbata 300ml/os. 2) napoje zimne (podawane w dzbankach): woda niegazowana 200 ml/os., sok pomarańczowy 200 ml/os. i sok jabłkowy 200 ml/os. 3) ciasto do wyboru (serwowane podczas pierwszej przerwy kawowej): - sernik wiedeński 150 porcji po 90g/os. - placek śliwkowy w cukrze pudrze 150 porcji po 90g/os. - szarlotka 150 porcji po 90g/os. - ciastka suche: słodkie o smaku czekoladowym 25g/os., ciastka tzw. słone 25g/os. 4) dania gorące (serwowane podczas drugiej przerwy - lunch): - cielęcina w sosie mascarpone 100g/os. - roladki drobiowe z wątróbką z indyka 100g/os. - dorsz w pomidorach 100 g/os. 5) dodatki do dań gorących (serwowane podczas drugiej przerwy - lunch); - ziemniaki zapiekane 80 g/os. - warzywa z pary posypane pestkami słonecznika 80 g/os. - świeże warzywa w sosie winnym 80 g/os. 6) przekąski zimne: - Sałatka Gyros (podsmażona pierś z kurczaka, kukurydza konserwowa, papryka czerwona, kapusta pekińska, ogórki konserwowe, majonez, ketchup) 50g/os., - Sałatka Waldorff (seler naciowy, jabłka, orzechy włoskie, majonez) 50g/os. 7) cukier, mleczko, plastry cytryny w ilości dostosowanej do ilości zamówionej kawy i herbaty. Wykonawca musi uwzględnić wydawanie przedmiotu opisanego w menu podczas dwóch przerw (kawowej, lunch) umieszczonych w odstępie ok. dwóch godzin od siebie.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.bialystok.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach