Przetargi.pl
Świadczenie usług cateringowych w Pałacyku Gościnnym, ul. Kilińskiego 6 w Białymstoku, podczas toastu z okazji 92 Rocznicy Odzyskania Niepodległości przez Polskę w dniu 11.11.2010 r., o godz. 14.00.

Miasto Białystok ogłasza przetarg

  • Adres: 15-950 Białystok, ul. Słonimska 1
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 085 869 60 02 , fax. 085 869 62 65
  • Data zamieszczenia: 2010-10-04
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miasto Białystok
    ul. Słonimska 1 1
    15-950 Białystok, woj. podlaskie
    tel. 085 869 60 02, fax. 085 869 62 65
    REGON: 00051500000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bialystok.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Świadczenie usług cateringowych w Pałacyku Gościnnym, ul. Kilińskiego 6 w Białymstoku, podczas toastu z okazji 92 Rocznicy Odzyskania Niepodległości przez Polskę w dniu 11.11.2010 r., o godz. 14.00.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest: Świadczenie usług cateringowych w Pałacyku Gościnnym, ul. Kilińskiego 6 w Białymstoku, podczas toastu z okazji 92 Rocznicy Odzyskania Niepodległości przez Polskę w dniu 11.11.2010 r., o godz. 14.00. 1. Przewidywana liczba uczestników uroczystego spotkania - 60 osób. 2. Zamawiający wymaga dostarczenia: - stołu szwedzkiego, na którym rozstawione zostaną potrawy, - wielkość stołu dostosowana do obsługi ilości uczestników spotkania oraz do wielkości pomieszczenia, w którym ma stanąć, - stół powinien być nakryty białą porcelaną gastronomiczną, czystym białym szkłem bez napisów oraz udekorowany żywymi kwiatami w barwach miasta, 3. Wymagania dotyczące obsługi: - 6 kelnerów (mężczyzn) posiadających doświadczenie w zawodzie, ubranych w jednolite stroje (białe koszule, czarne muszki, spodnie i pantofle, białe rękawiczki) - cechy charakterystyczne kelnerów: wysoka kultura osobista, dyskrecja, sprawność, 4. Dnia 11 listopada 2010 r. Wykonawca zobowiązuje się do dostarczenia posiłków oraz stołu własnym środkiem transportu na miejsce wskazane przez Zamawiającego najpóźniej na 30 min. przed rozpoczęciem spotkania (pełna gotowość wymagana jest na godz. 13.30; czas trwania - do ostatniego Gościa). 5. Wykonawca odpowiada za przygotowanie spotkania zgodnie z ustalonym menu, rozstawienie własnego stołu, nakrycie, obsługę uroczystości oraz uprzątnięcie sali po zakończeniu spotkania w ciągu 30 min. 6. Wykonawca zapewnia naczynia, sztućce, termosy, podgrzewacze oraz inne narzędzia i przedmioty niezbędne do wykonania zamówienia. 7. Posiłki winny być dostarczone w termosach i szczelnych pojemnikach, własnym transportem Wykonawcy. 8. Posiłki muszą być bezwzględnie świeże i przyrządzone w dniu dostawy. 9. Dania na ciepło powinny być gorące (min. 85 stp. C). 10. Posiłki muszą być urozmaicone, wysokiej jakości zarówno co do wartości odżywczej, gramatury jaki i estetyki. 11. Wykonawca zadba o właściwy stan dostarczonych posiłków. 12. W razie stwierdzenia wad w realizacji usługi Zamawiający niezwłocznie poinformuje o ich zaistnieniu Wykonawcę. Wykonawca jest zobowiązany do usunięcia wad niezwłocznie po otrzymaniu zgłoszenia. 13. Do obowiązków Wykonawcy należy: odbiór pojemników i odpadów pokonsumpcyjnych niezależnie od ich ilości. Pojemniki oraz odpady pokonsumpcyjne będą zbierane po zakończeniu uroczystości. 14. Stan posiłków i sposób dowożenia musi spełniać wymogi Państwowej Stacji Sanitarno- Epidemiologicznej. 15. Wykonawca zobowiązany jest do przygotowania posiłków o najwyższym standardzie, na bazie produktów najwyższej jakości i bezpieczeństwem zgodnie z normami HACCP. Przez Świadczenie usług cateringowych Zamawiający rozumie usługę przygotowania, dostarczenia i podawania cateringu zgodnie z menu podanym w SIWZ. 16. Menu na jedną osobę powinno zawierać: Dania na gorąco: Zrazy wołowe tradycyjne z ogródkiem i słoninka zawijane (80-100g/os) Roladki cielęce faszerowane bazylią i pomidorami (80-100g/os) Solianka (80-100g/os) Dodatki do dań głównych: Ziemniaczki zapiekane (80-100g/os) Warzywa z pary w gołąbkach (80g/os) Świeże warzywa w sosie winnym (80g/os) Dania na zimno: Pstrągi w dymie jałowcowym z trzema sosami (30-50g/os) Befsztyk tatarski na pumperniklu (30-50g/os) Rolada ze szczupaka (30-50g/os) Rybka po sułtańsku z rodzynkami (30-50g/os) Rolada z pistacjami (30-50g/os) Rolada drobiowa z sosem cumberland (30-50g/os) Szaszłyki dworskie (30-50g/os) Pasztet z dzika (30-50g/os) Deska serów (30-50g/os) Dodatki do dań na zimno Warzywa z marynaty Chrzan tarty na śmietanie, ćwikła Sałatka włoska Ogórki kiszone i kapusta Chleby wiejskie (dodatki po 30-50g/os) Ciasta: Sękacz Sernik z musem malinowym Makowiec Patery owoców (Ciasta w wadze 90g/os) Napoje zimne: Woda gazowana i niegazowana w butelkach szklanych o pojemności do 0,33 (1l/os) Sok jabłkowy, grejpfrutowy, pomarańczowy w dzbanach szklanych (1l/os)
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.bialystok.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach